Site icon

Olitpa kuka tahansa, elät uskonnollisessa maailmassa – se on hyvä tietää

Kuuntele artikkeli


Altijan Juric tunnetaan taiteilijanimellä Altiyan Childs. Hän on australialainen laulaja-lauluntekijä. Hän voitti The X Factor Australia -ohjelman vuonna 2010. Huhtikuussa 2021 hän julkaisi videon, jossa hän paljasti vapaamuurarit ja heidän salaisuutensa.

Hän kuului itse järjestöön ja oli valansa sille vannonut. Videolla hän rikkoo valansa ja asettaa itsensä sen vuoksi vaaraan.

[1]Tällä hetkellä hän on ilmeisesti elossa, mutta tuntemattomassa paikassa. Viimeisin somepäivitys on 5.5.2021.

Minulla on hyvin samankaltainen tarina, mutta ilman salaseurataustaa. Hänen elämänsä oli katkolla, samoin myös minun. Ilman [3]erikoista tapahtumaa ei olisi minua, eikä myöskään Injektiopiikki- blogia. Se tapahtuma on johdattanut minut tähän pisteeseen ja se on ollut ja tulee olemaan koko lopun elämäni kantava voima. Se tapahtuu jokaiselle, jos vain annat sen tapahtua.

Pyydän, että katsot videot kokonaan. Olen kirjoittanut täsmälleen samoista asioista, mutta Altijan Juric tuo ne hienosti esiin muutaman tunnin aikana ja puhuu kokemuksella. Hän on ollut supertähti ja siihen liittyvän salaseuran jäsen. Hän on laittanut elämänsä peliin, sinun vuoksesi. Tämä voi olla tärkein videosarja minkä tulet koskaan katsomaan. Joten katso se.

Osa 1
Osa 2

Osa 3

Osa 4

Ordinary Man – Musiikkivideo
Liity Totuuden Puu- yhteisöön

Totuuden puu

Nyt on aika toimia. Koko pahuus on täysin näkyvästi esillä, mutta iso osa ihmisistä ei näe. Sille on tehtävä jotain, ja me teemme sille jotain, ja teemme sille paljon.

Haluatko olla oksa Totuuden Puussa? Siinä puussa on hyvä kasvaa, itseasiassa se tulee olemaan parasta, mitä sinulle voi tapahtua. Totuuden Puu kasvaa jo, oksia tulee jatkuvasti lisää. Se on Discord- nimisessä palvelussa ja sen kautta jaan tärkeän tiedon, kun aika on siihen valmis ja puu riittävän iso.

Totuuden Puu on ihmisille jotka tulevat saamaan ison muutoksen aikaan ja luottavat Totuuteen.

[1] Is Altiyan Childs Still Alive? https://ab.com.tc/is-altiyan-childs-still-alive-freemason-religion-net-worth/

[2] facebook https://www.facebook.com/altiyanchilds9/

[3] Injektiopiikin logon merkitys ja historia https://injektiopiikki.com/2021/11/11/injektiopiikin-logon-merkitys-ja-historia/

Alkuperäinen video ilman tekstitystä https://odysee.com/@injektiopiikki:c/X-Factor-Winner-Reveals-World’s-Secret-Religion—by-Altiyan-Childs:3

Altiyan Childs https://en.wikipedia.org/wiki/Altiyan_Childs

Exit mobile version