Site icon

Tiedä historiasi – älä anna sen toistaa itseään

Kuuntele artikkeli

”Historia toistaa itseään” on sanonta, joka pitänee paikkansa. Jos historiassa on ollut hirveyksiä, kuinka tapahtumat tälläiset voivat toistaa itseään? Ehkä sen vuoksi, että jo vuodessa tapahtumat unohtuvat ihmisiltä. Kitty Werthmann, WW2- selviytyjä kertoo Itävallan tapahtumista. Ei Hitler mennyt tankkien avulla Itävaltaan. Ensimmäiseksi Hitler valittiin valtaan 98% äänivyöryllä, koska Hitler antoi ihmisille tasa-arvon. Loppu onkin historiaa.

Kitty Werhmanin puhe vuonna 2013

Kuuntele 35 minuutin mittainen puhe, jossa toisesta maailmansodasta selvinnyt Kitty Werthmann kertoo, kuinka asiat menivät kansalaisen näkökulmasta. Itävaltalaiset äänestivät Hitlerin 98% kannatuksella valtaan. Natzional Socialism Coverment pääsi valtaan.

Puhe on taltioitu vuonna 2013. Voitko löytää samoja elementtejä Itävallan tilanteesta kun verrataan maailmanlaajuiseen nykypäivään. Älä anna tämän laatuisen historian toistaa itseään!

Tekstitys: Kustaa Kullervo alias InjektioPiikki

Pääkohdat

Kitty Werhman kertoo videolla, kuinka asiat etenivät. Alla on kirjoitettu pääkohdat Hitlerin toiminnasta. Siitä, kuinka kansalaiset saattiin kävelemään lähes omatoimisesti kaasukammioihin.

Lupaus paremmasta

Itävallassa oli suuri työttömyys ja pulaa oli lähes kaikesta. Natsisaksassa oli toisin. Lähes täystyöllisyys, lähes jokaisella oli hieno Wolkswagenin kupla. Saksa oli toive paremmasta.

Vallan keskittäminen

Kun Sosialistinen Natsihallitus pääsi valtaan, paikallisia päättäjiä ei enää äänestetty, hallitus otti kaiken vallan ja laittoi ”parhaat” ihmiset päättäjiksi. Kansalaiset luottivat siihen, että parhaat ihmiset päättivät asioista. Kansalaiset eivät edes esittäneet kysymyksiä.

ID kortti

Kaikkien piti kantaa mukanaan kansallista ID-korttia. ID-kortin avulla sait oikeudet elää yhteiskunnassa.

”Et voinut nousta bussiin, et voinut nousta junaan näyttämättä kansallista ID-korttia. Älkää ikinä antako tapahtua sitä!” Kitty Werhman varoittaa.

Ilmaiset radiot joka perheeseen

Hallitus jakoi ilmaiset radiot perheisiin ja sen jälkeen otti hallintaansa radioasemat. Ulkomaisten radioasemien kuuntelu oli kielletty kuolemanrangaistuksen uhalla. Kukaan ei kuunnellut ulkomaisia radioita, koska jokainen tietää, mitä ”kuolemanrangaistus” tarkoittaa.

Sanomalehdet sensuroitiin

Ennen kuin sanomalehdet jaettiin kaduille, ne tarkistettiin ja sensuroitiin hallituksen toimesta. Sosialistinen hallitus kontrolloi täysin tiedotusvälineitä.

Tasa-arvo

Tasa-arvo kaikille! Kaikille luvattiin toimeentulo ja tasa-arvo hallituksen toimesta. Tasa- arvo koostui kahdesta elementistä. Tasa-arvoinen toimeentulo ja sosiaalinen tasa-arvo.

Toimeentulon tasa-arvo

Tasa-arvoisen toimeentulon tarkoitus oli taata kaikille tasa-arvoinen toimeentulo. Jotta tämä mahdollistuisi, vero korotettiin jopa 70%:iin. Ne jotka olivat alimmalla tulotasolla, saivat asunnon. Lämmityksen, ruokalippuja ja tietyn summan rahaa jokaisesta lapsesta. Tätä kutsutaan sosialismiksi.

Sosiaalinen tasa-arvo

Kaikkien piti olla työvoimana. Aikaisemmin naiset olivat saaneet hoitaa pikkulapsia kotona, mutta nyt sosiaalinen status muuttui ”loiseksi”, jos nainen ei mennyt synnyttämisen jälkeen töihin. Mitä tapahtui pikkulapsille? Lastenhoitokeskukset. Voit viedä kuukauden vanhan lapsesi hoitoon 24/7. Keskuksissa oli korkeasti koulutetut hoitajat, jotka antoivat hallituksen määräämää kasvatusoppia lapsille.

Koulutus

Itävallassa koulujärjestelmä oli korkeatasoinen. Sosialistinen hallitus otti vallan ja ensimmäisenä toimenpiteenä se poisti kaikki kristinuskoon viittaavat symbolit kouluista, kuten krusifiksit. Kouluissa ei saanut enää rukoilla. Uskonnollisten symboleiden tilalle tuli Hitlerin kuva. Rukousten tilalle tuli sosialistisen hallituksen kansallislaulu.

Uskonnon opetus lopetettiin ja tilalle määrättiin liikuntaa. Myöskään sunnuntaina ei saanut mennä enää kirkkoon. Sunnuntaisin oli kahden tunnin poliittinen koulutus ja liikuntaa. Vanhempia ei saanut kuunnella ”koska he olivat vanhanaikaisia. Heitä ei kannata kuunnella, koska sinulla on nyt vapaus ja oikeudet.” Vanhemmat eivät saaneet kertoa lapsilleen edes kotiintuloaikaa, koska lapset ovat kykeneviä päättämään sen itse.

Nuorille jaettiin ilmaiseksi liikuntavälineitä ja nuorille miehille jopa moottoripyöriä. Kun lapset menivät kotiin, he kertoivat vanhemmilleen kuinka hauskaa heillä oli ollut. Paljon hauskempaa kuin kirkossa käyminen.

Tämä johti siihen, että 16-vuotiaat tytöt tulivat raskaaksi ja synnyttivät lapsia. Se oli Hitlerin toive. Saada paljon vaaleahiuksisia ja sinisilmäisiä lapsia maailmaan.

Pankit

Koska juutalaisten omistamat pankit kiskoivat 25% korkoja ne kansallistettiin.

Terveydenhuolto

Itävallassa on suhteellisen hyvin toimiva terveydenhuolto, joka toimii yksityisillä vakuutuksilla. Sairaalat olivat hyviä, lääkärit olivat hyviä ja kaikki saivat hoitoa tarvittaessa. Kaikki muuttui nopeasti.

Muutoksen jälkeen lääkärillä oli noin 10 minuuttia aikaa per potilas (sisältäen paperityöt). Lääkäreiden palkan maksoi hallitus. Jos lääkäri määräsi lääkettä, joka ei ollut hallituksen listalla, sen hinta vähennettiin lääkärin palkasta. Näin hyvät lääkärit, jotka määräsivät lääkettä, jota potilas oikeasti tarvitsi, ei saanut palkkaa juuri ollenkaan. Paljon hyviä lääkäreitä jätti maan tai jätti työnsä.

Yrityksiä ja maatalous

Yritysten ja maatalouden tarkkailuun palkattiin paljon virkamiehiä. Se oli Hitlerin tapa luoda työpaikkoja. Virkamiehet määräsivät, mitä maanviljelijät saivat viljellä, kuinka paljon ja kuinka paljon satoa sai kerätä. Virkamiehet esimerkiksi laskivat kanat ja määräsivät montako munaa kanat saivat munia.

Virkamiehet vierailivat yrityksissä ja tonkivat kaiken tiedon minkä saivat. He etsivät mitä tahansa, mistä saivat antaa uusia ”määräyksiä” yritykselle. Esimerkiksi pyöreät pöydät piti vaihtaa neliskanttisiin pöytiin. WC- tiloja piti rakentaa lisää. Monet yritykset lopettivat toimintansa järjettömiin virkamiesten määräyksiin.

Hitler kirjoitti kirjan – Mein Kampf

Hiler kirjoitti kirjan, jossa hän kirjoitti kaiken mitä tulee tapahtumaan. Kirjan nimi on Mein kampf. Itävaltalaiset olivat niin kiireisiä ja urheilullisia, että kukaan ei kirjaa lukenut. Kirjassa kerrottiin kaikki mitä tulee tapahtumaan. Toistan: Kirjassa kerrottiin mitä tulee tapahtumaan, kukaan ei sitä kuitenkaan lukenut.

Abortit kiellettyjä

Hitler tahtoi paljon lapsia, joilla on vaaleat hiukset ja siniset silmät. Abortit olivat sen vuoksi kiellettyjä. Mutta. jos pariskunnasta toinen oli ulkomaalainen ja nainen tuli raskaaksi, naiselle tehtiin pakotettu abortti. Ihmiset pakotettiin lääkinnälliseen toimenpiteeseen. Hitler halusi vain puhdasta saksalaista verta.

Eutanasia

Vammaisille ihmisille tarjottiin laitosmaista koulutusta, jossa heidät opetetaan lukemaan ja kirjoittamaan. Vanhempien kirjallisella luvalla tietenkin. Noin kuuden kuukauden jälkeen vanhemmille tuli ilmoitus lapsen luonnollisesta kuolemasta.

Sana levisi kuitenkin ihmisten välillä. Miksi kaikki ovat kuolleet? He olivat hyvässä kunnossa, kun he lähtivät. Sodan jälkeen selvisi, että noin 20 000 vammaista lasta oli tapettu ”eutanasialla”, siis murhattu.

Gestapo – salainen poliisi

Gestapo palkkasi ”ilmiantajia” tavallisista ihmisistä. Kukaan ei tiennyt, kuka oli ilmiantaja. Ihmisiä katosi ja kukaan ei tiennyt minne. Gestapo vahti ID-korttien avulla jokaista, mihinkään ei päässyt ilman ID-passia. Kukaan ei voinut luottaa kehenkään. Kukaan ei voinut kertoa oikeaa mielipidettään mihinkään poliittiseen asiaan.

Kaikki muuttuivat hyvin pelokkaiksi, koska kehenkään et voinut luottaa. Näkymätön vaara oli koko ajan läsnä.

Näin se toimii

Kun sota alkoi, ID-passilla sai ruokaa. Jos joku perheestä kuoli, hänen passinsa käytettiin nopeasti hyödyksi. Kuitenkin jo seuraavana päivänä Gestapo oli ovella ja tiesi ”väärinkäytöksen” tapahtuneen.

Gestapo ei kuitenkaan pidättänyt (ts. tappanut) ihmistä, vaan määräsi hänet vakoilemaan pomoa, naapureita ja ihan kaikkea toimintaa lähipiirissä. Siitä piti raportoida kerran viikossa. Näin luotiin ilmiantajien verkosto. Jokainen pelkäsi jokaista.

Pelko

Kukaan ei uskaltanut sanoa mitä ajatteli, oli sopeuduttava laumaan. Jokainen pelkäsi näkymätöntä. Kunnes oli liian myöhäistä.

Yksi mies ajoi maailman kaaokseen

Itavallan ajautuminen diktatuuriin kesti noin kuusi vuotta. Hitler valittiin Itävallassa 98% äänestystuloksella valtaan. Hän oli palvottu johtaja. Hän kirjoitti kirjan siitä, mitkä ovat hänen tavoitteensa. Voisiko tämä tapahtua uudelleen? Joku kirjoittaa kirjan mielipuolisista suunnitelmistaan ja ne voisivat tapahtua?

World Economic Forum

Klaus Schwab on saksalainen taloustieteilijä. Hän on perustanut Maailman talousfoorumin World Economic Forum (WEF). Jotta saat kuvan mikä on WEF on katso ”WOKE! – Build Back Better!”– artikkeli ja siinä oleva video. Se antaa hyvän kuvan WEF:in toiminnasta.

Tavoitteena talouden nollaus

Klaus Schwab on kirjoittanut neljännestä teollisesta vallankumouksesta useamman kirjan ja puhunut voimakkaasti tämän radikaalin muutoksen välttämättömyydestä. Hän on myös todennut julkisesti useamman kerran sen, että nyt meneillään oleva Covid-19-pandemia palvelee neljännen teollisen vallankumouksen globaalia toteuttamista erinomaisesti, koska pandemian poikkeusolot antavat mahdollisuuden niin kutsuttuun Suureen Nollaukseen (The Great Reset).

Maiden johtajat WEF agendan edistäjiä

Tämän tavoitteen saavuttaakseen WEF on pyrkinyt vaikuttamaan eri maiden päättäjiin. Monet nuoret johtajat ovat kouluttautuneet WEF:n yhteydessä toteutettavassa Klaus Schwabin luomassa Young Global Leaders -koulutusohjelmassa. [3]Pääministeri Sanna Marin aloitti tämän koulutusohjelman pian nimityksensä jälkeen. Myös [3]ministeri Saarikko on käynyt tämän koulutuksen.  

Haluatko olla ehdotonta eliittiä?

WEF-jäsenyys maksaa paljon. Se on pääsylippu maailman ehdottomaan eliittiin. ”Membership and partnership fees range from CHF60,000 to CHF600,000 depending on the level of engagement.” Suomeksi: Jäsen- ja kumppanuusmaksut vaihtelevat 53 000 € – 500 000 € välillä sitoutumisen tasosta riippuen.

Ministerien on annettava ilmoitus sidonnaisuuksistaan. Sanna Marin ja Annika Saarikko [5]eivät ole ilmoittaneet WEF-jäsenyyttään sidonnaisuuksiin. WEF agenda contributor pääministeri Sanna Marinilla ei ole mitään sidonnaisuuksia mihinkään. Valtiovarainministeri Annika Saarikolla ainut sidonnaisuus on Tiukulan säätiön hallituksen jäsenyys, mutta ei ilmoitettuja sidonnaisuuksia WEF-syndikaattiin.

[3] Valtioneuvoston kanslian mukaan Marin ei ole osallistunut verkoston tilaisuuksiin tai tapaamisiin. Sanna Marin tai Annika Saarikko eivät kommentoi jäsenyyttä.

Muutamia päämiehinä toimivia [4]agendan edistäjiä

Alla muutamia valtion päämiehinä toimivia agendan edistäjiä. EU:lla on vuodesta 2018 ollut yhteinen päämäärä [6]Greenpass eli digitaalisen ID järjestelmän luomiseksi rokotepassin avulla. Kuvassa myös tartuntojen määrä heidän johtamillaan alueilla.

Vuosittain järjestetään tapaamiset, joissa huomioidaan sitoumusten noudattaminen rokotuskoalition kesken.

EU – Ursula von der Leyen

Ranska – Emmanuel Macron

Tanska – Mette Frederiksen

Islanti – Katrín Jakobsdóttir

Suomi – Sanna Marin ja Annika Saarikko

The Great Reset

Talouselämän nollaus, joka saa ihmiset riippuvaisiksi valtiosta ja korporaatioista on vain osa WEF:n ja Schwabin visioista. Teknokraattinen ”unelma” on luoda uusi transhumaani ihminen, ’”curious mixes of digital-and-analog life”, tekniikan ja ihmisruumiin omalaatuinen yhdistelmä.

Tämä toteutettaisiin infektoimalla kehomme ”Smart Dust”– sirutekniikalla, joka lukee ja parhaimmillaan ja pahimmillaan säätele kehomme ja aivojemme toimintoja ja käyttäytymistä.

Kirja on ladattavissa pdf-tiedostona.

LATAA PDF-kirja

Historia toistaa nyt itseään! Tulossa on kylmää kyytiä. Älä anna sen tapahtua!

Lähteet:

[1] The Great Reset https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Great_Reset

[2] Kirjallinen kysymys liikenne- ja viestintäministeriön ja Helsingin kaupungin tekemästä sopimuksesta Maailman talousfoorumin kanssa https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Sivut/KK_348+2021.aspx

[3] Marin ja Saarikko kuuluvat nuorten huippujohtajien globaaliin verkostoon, joka tukee talousjärjestelmän “nollausta” https://yle.fi/uutiset/3-11902107

[4] Agenda Contributors https://www.weforum.org/agenda/authors

[5] Ministerien sidonnaisuudetVN12021 vp https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kirjelma/Sivut/VN_1+2021.aspx

[6] EU:n etenemissuunnitelma pandemiaan – LIITTEINEEN! https://injektiopiikki.com/2021/08/25/tuliko-pandemia-eulle-yllatyksena-ei-todellakaan/

Exit mobile version