Site icon

Paljastaako rokotteen tuoteseloste kaikki ainesosat – Vastaus on EI!

white baby mouse

Photo by Pixabay on Pexels.com

Kuuntele artikkeli

Koronarokotteilla on tuoteseloste, josta ilmenee rokotteen sisältämiä aineita. Mutta tiesitkö, että kaikkia aineita ei tarvitse ilmoittaa liikesalaisuuteen vedoten? Luit oikein, kaikkia aineita, edes vaarallisia, ei tarvitse ilmoittaa liikesalaisuuteen vedoten.

Tietääkö kukaan mitä meihin pistetään?

Tällä hetkellä meihin pistetään asiantuntijoiden mukaan tutkittuja ja turvallisia rokotteita, joiden teho on mahtava. Tartunnat kuitenkin kasvavat jatkuvasti lähes jokaisessa maanosassa ja vauhdikkaammin kuin koskaan. Lähes 100% suojan antavaa rokotetta joudutaan pistämään kolmas annos, kun tartunnat riistäytyvät käsistä.

Teho on joskus ollut oikeasti hyvä, mutta vain ensimmäiset 3 kuukautta toisesta piikistä. Tuplarokotus on tehokas Wuhanin virusta vastaan, mutta sitten sen teho hiipuu pois.

Deltaa vastaan suhteellinen teho on 42% – se on mitätön

Deltaa vastaan suhteellinen teho on vain 42% ja jotta rokote saa myyntiluvan on tehon oltava vähintään 50%. Suomeen on varattu kuitenkin piikkejä koko väestölle kolmas annos. Vuosien -22 ja -23 annokset on joidenkin tietojen mukaan jo OSTETTU! Myyntilupaehtoja on ilmeisesti helppo muuttaa.

Mistä voimme nähdä kaikki piikkien ainesosat?

Comirnatyn tuoteselosteessa näkyy seuraavat tiedot.

Tuoteseloste ei kuitenkaan kerro juuri mitään. Jokaisesta tuotteesta täytyy tehdä käyttöturvallisuustiedote. Siinä on kerrottu tarkemmin sisällöstä ja tuotteen käsittelystä.

Käyttöturvallisuustiedotteessa on siis enemmän ainesosia. Listassa on monta yhdistettä, jolla ei ole EY-numeroa.

Mystiset ainesosat

Listasta löytyy monta luetteloimatonta ainesosaa, kuten ALC-0315, ALC-0159, PF-07305885 ja PF-07302048.

ALC -0315

Echelon Biociences myy ALC -0315 yhdistettä. Tuotetiedot saa vain erillisellä pyynnöllä, mutta tuotetiedoissa käy selkeästi ilmi, että yhdiste ei ole tarkoitettu ihmisille!

This product is for research use only and not for human use.

Linkki ALC-0315 tuotetietoihin

ALC-0159

Saman yrityksen listoilta löytyy myös ALC-0159. Tuotetiedot saa vain erillisellä pyynnöllä, MUTTA YLLÄTYS, tuotetiedoissa käy selkeästi ilmi, että yhdiste ei ole tarkoitettu ihmisille! Ensimmäiset kaksi ainesosaa jota käsiteltiin ei ole tarkoitettu ihmiskäyttöön. Ainoastaan tutkimustakoituksiin!

This product is for research use only and not for human use.

Linkki ALC-0159 tuotetietoihin
PF-07305885 ja PF-07302048 ovat liikesalaisuuksia

Mystisimmät ainesosat ovat PF-07305885 ja PF-07302048. Lyhenteet viittaavat selkeästi Pfizer yritykseen ja ovat liikesalaisuuksia.

PF-07305885 haulla löytyy tutkimusprotokolla, joka on varsin mielenkiintoista luettavaa. Mutta ei mennä siihen nyt.

PF-07302048 haulla löytyy luottamuksellinen japaninkielinen Pfizer dokumentti. Siinä on tutkittu nanolipidien kulkeutumista elimistössä.

Kuvassa hiiriä teipattuna pöytään röntgenkuvassa

Dokumentin mukaan aine kumuloituu (keräytyy) pistokohdan lisäksi maksaan, pernaan, lisämunuaisiin ja munasarjoihin. Nyt on enää turha lässyttää, että nanolipidit (niiden sisällä on mRNA) eivät kulkeutuisi koko kehoon ja saisi piikkiproteiinin tuotantoa aikaan siellä ja täällä ja hyvinkin väärissä paikoissa.

Mitä ihmettä aine oikein sisältää, jota yritetään pistää kaikkiin maailman ihmisiin?

Teimme 18.7.2021 jutun Patentit paljastavat – kaikki oli valmiina ennen pandemian lanseerausta, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen jokaiselle suomalaiselle! Se kertoo kaiken oleellisen tämänkertaisesta pandemiasta. Juttu sisältää myös valtavat listaukset pandemiaan liittyvistä patenteista.

Sinopeg- niminen kiinalainen yritys tuottaa mRNA- rokotteissa käytettäviä yhdisteitä. CoVID-19- rokote ainesosia on listattu samalle sivulle.

Lipid nanoparticles mainly contain four components: ionizable lipids, neutral auxiliary lipids, cholesterol, and PEGylated lipids. PEG can enhance the stability and life of LNPs.

Lähde: Sinopeg
Mielenkiintoista

Pfizerin entinen työntekijä Karen Kingston on väittänyt, että rokotteissa käytetään grafeenioksidia. Grafeenioksidi on 4000 kertaa titaania vahvempaa, omaa erittäin hyvän sähkönjohtavuuden ja se kestää 930°C lämpötilan.  Valitettavasti se on myös myrkyllinen ihmiselle.

Grafeenia on ehdotettu materiaaliksi, josta alettaisiin kehittää nopeita ja tehokkaita biosähköllä toimivia tunnistinlaitteita, jotka kykenevät tarkkailemaan mm. glukoositasoja, hemoglobiininia, kolesterolia ja jopa DNA-jaksotusta.

Yksi ainesosa on mPEG-C-DMG

Grafeeni on hiiliallotrooppien perusrakenne. Grafeeni on siis hiiltä. Yksi ainesosa covid-19 rokotteiden apuaineissa on mPEG-C-DMG jonka geneerinen nimi on α-(3’-{[1,2-di(myristyloxy)propanoxy] carbonylamino}propyl)-ω-methoxy, polyoxyethylene[mPEG-C-DMG].

Yhdisteen nimessä mainitaan carbonylamino eli HIILILAMINAATTI. Tästä pääset mPEG-C-DMG hiililaminaatin tuotetietoihin.

Sinopeg mPEG-C-DMG

Alla olevalla videolla Karen Kingston kertoo grafeenioksidista Stew Petersin ohjelmassa. Edellä esitettyjen tietojen perusteella hän puhuu totta! Katso koko video, vaikka alussa haastattelija vähän eksyy aiheesta.

Ai niin, siitä liikesalaisuudesta.

Kuinka Comirnaty piikkiainetta tulee käsitellä ja mitä pitää tehdä, jos vahinko sattuu piikittäjälle käyttöturvallisuustiedotteen mukaan ?

Käyttöturvallisuustiedoteessa on ensiaputoimenpiteiden kuvaukset eri skenaarioihin.

Esimerkiksi lääkelagenula tippuu lattialle, rikkoutuu ja aine pääsee avoimeen ilmatilaan sen höyryjä hengitetään. Silloin on hakeuduttava välittömästi lääkärin hoitoon. Roiskevahinko voi ruiskuja käsiteltäessä tapahtua ja ainetta roiskahtaa esimerkiksi silmään. Silloin silmää pitää huuhdella vähintään 15 minuuttia runsaalla vedellä ja otettava yhteys lääkäriin. Jos myrkkyä menee vaatteille, saastuneet vaatteet pitää poistaa ja iho pestä runsaalla vedellä saippuan kanssa. Tarvittaessa on otettava yhteys lääkäriin. Tutkittu ja turvallinen.

Hengitys

Siirrä henkilö raikkaaseen ilmaan. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin / hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Roiskeet silmiin

Roiskeet on huuhdeltava huolellisesti runsaalla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, nostaen ala- ja yläluomia. Otettava yhteys lääkäriin.

Ihokosketus

Riisu saastuneet vaatteet. Huuhtele alue runsaalla vedellä. Käytä saippuaa. Hakeudu lääkärin hoitoon.

Lue koko käyttöturvallisuustiedote
Onkohan kaikki mennyt niinkuin Strömsössä?

Näin äkkiseltään voi tulla sellainen mielikuva, että piikkimuodossa oleva vapahtava PIIKKI ei ole aivan sitä, mitä on annettu ymmärtää. Ongelma on se että kukaan ei tiedä, mitä aineet ovat, ne kun ovat liikesalaisuuden piirissä.


Alla olevassa 27.9.2021 kirjoitetussa jutussa patologit ja tutkijat esittelevät COVID rokotteiden jälkeen kuolleiden ihmisten kudosnäytteitä sekä tuovat esiin mikroskooppisia löydöksiä rokoteaineista.

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia”? Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

Exit mobile version