The Chosen – Valittu

Lue ääneen tämä artikkeli

Karismaattinen kalastaja, joka hukkuu velkoihin, ja ongelmallinen nainen, joka painii todellisten demonien kanssa. Lahjakas publikaani, jonka perhe ja kansa hyljeksivät. Uskonnollinen johtaja, joka kamppailee uskomustensa kanssa. Näe Jeesus niiden silmin, jotka kohtasivat hänet.

Katso usean kauden mittainen tv-sarja Jeesuksen elämästä

Jeesus oli Jumalan Poika hänen jumalallinen luontonsa tuli vähitellen ilmi hänen elämänsä aikana. Jeesuksen julkinen palvelutehtävä alkoi hänen kasteestaan Jordan-joessa, ja tästä hetkestä eteenpäin hän alkoi ilmaista yhä enemmän jumalallista luontoaan.

Jeesus opetti ja paransi ihmisiä sekä julisti Jumalan valtakunnan tuloa noin kolmen vuoden ajan. Hänen elämänsä huipentui ristiinnaulitsemiseen ja ylösnousemukseen. Nämä tapahtumat esiintoivat Jeesuksen jumalallista voimaa ja tehtävää pelastaa ihmiskunta synnistä sekä antaa ikuinen elämä.

Katso koko tarina suomenkielisin tekstein klikkaamalla kuvaa. Angel Studios tarjoaa sen ilmaiseksi sinulle.

Sound of Freedom

Angel Studios on tuottanut myös paljon kohua aiheuttaneen Sound of Freedom maailman lapsikaupasta kertovan elokuvan. Lataa Angel appi laitteeseesi ja katso jaksot ja elokuvat, milloin ja missä tahansa.

Jaa ystävällesi:

Asiaan liittyvää:

Vastaa