Vapaa – ne ovat nyt laitettu jakoon!

Kuuntele artikkeli

Sivustolla on ollut ladattavissa kolme eri e-kirjaa, josta yksi on elimistön puhdistus eli Detox. Nyt kaikki on laitettu vapaaseen jakoon. Hae omat kirjasi heti.

Ilmaiseksi jokaiselle – Miksi?

Injektiopiikillä on ollut Facebookin kaltainen somepalvelu, jota on pidetty pystyssä vain sensuurin varalla jo vuosia. Palveluun on rekisteröitynyt noin 4000 käyttäjää ja se on ollut ilmainen käyttäjille. Palvelussa on ollut linkki ”Tue toimintaa”, mutta se ei ole kiinnostanut ollenkaan. Suuri määrä dataa yms. kuitenkin maksaa ja palvelimen ylläpito on ollut iso menoerä, jota olen yrittänyt rahoittaa e-kirjojen vapaaehtoisilla lahjoituksilla. Detoxin e-kirjan arvo on ollut 7€ ja sitä ei ole saanut ladattua ilmaiseksi.

Olen miettinyt, että onko somega.net tarpeellinen ja pitäisikö se lopettaa, mutta en ole saanut tehtyä päätöstä.

Pankkikortti jäädytetty

Olin kahvilla ystäväni kanssa ja yrittäessäni maksaa kahvia en saanut sitä tehtyä. Pankkikortti oli jäädytetty ja en saanut avattua sitä, ystäväni maksoi kahvin. Kotimatkalla katsoin, mistä kortin ”syväjäädytys” oli tullut. Se oli tullut Somegasta tulleesta veloituksesta, joka on toiminut automaattisesti jo vuosien ajan. Nyt se oli jostain syystä jäädyttänyt pankkikortin niin, että en saanut sitä sovelluksesta itsenäisesti auki.

Kun pääsin kotiin tein päätöksen ja lähetin käyttäjille viestin, että Somega -palvelu lopetetaan. Kun olin saanut viestin lähetettyä, avasin pankkisovelluksen soittaakseni pankkiin, kortin tila oli normaali. Kortin jäädytys oli poistunut itsestään.

Kaikki kunnossa, päätös Somegan sulkemisesta oli tehty.

Olen halunnut jakaa Detox informaation ilmaiseksi

Kirjoitin Detox ruokavalion jo noin 7 vuotta sitten. Sen avulla on laihdutettu satoja tuhansia kiloja maailmanlaajuisesti (Internet sovelluksessa, jossa se myös on, on painonseuranta). Internetsovellus on levännyt laakereillaan kolme vuotta ja se on odottanut aikaansa.

Ruokavalio on tärkeä osa detoxia ja elimistön toiminta on selitetty kirjasessa tarkalleen. Detox informaation lisäsin sinne tänä vuonna. Kaikki on hyvin tarkkaan ja kansantajuisesti selitetty. Jokainen ymmärtää monimutkaiset asiat yksinkertaisesti.

Somegan sulkeminen mahdollistaa sen, että en ole pakotettu ottamaan siitä maksua, koska suurin menoerä palvelinmaksuista on nyt poissa. Nyt sen saa jokainen ilmaiseksi tai voi siitä maksaa omantunnon mukaan.

Tekeekö se uuden kehon ja poistaa kaikki oireet?

Se ei tee sinulle uutta kehoa, mutta haittaoireisiin siitä on apua. Kun syöt hyvää ruokaa ilman kaloreiden laskemista tai nälkää, laihdut vääjäämättä. Jos sinulla on ylipainoa, rasvan palaminen on hyvin nopeaa, 1-2 kiloa viikossa. Ilman nälkää, takuuvarmasti. Kakkostyypin diabetes menee remissioon noin kahden kuukauden aikana.

Tärkein asia

Tärkein asia minkä detox saa aikaan on se, että jos sinulla on unet hävineet koronaplandemian aikana, ne palautuvat elämääsi ja unet ovat hyvin eläviä. Selitän tulevaisuudessa miksi se seikka on hyvin tärkeä.

Joten aloita detox nyt tai viimeistään ensi vuoden alussa. laihdu, poista aivosumu ja palauta kadonneet unet. Lataa ja lue myös muut e-kirjat.

Jaa tämä tieto kaikille:

4 vastausta artikkeliin “Vapaa – ne ovat nyt laitettu jakoon!

  1. Kaikki kirjat ovat näköjään suojattuja salasanalla, joten vaikka saa ladattua pdf:n, ei pääse lukemaan

  2. Ei edes kysy salasanaa.
    ”Oops, you have reached the maximum amount of downloads for this order, you need to order again.”

    1. Olet ladannut sen kolme kertaa laitteellesi. Tilaa uudelleen. Ladattu tiedosto pitää avata, sitten se kysyy salasanaa. Salasana on tileus emailisi.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading