Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi

Kuuntele artikkeli

Tuhannet Uudessa-Seelannissa työskentelevät sairaanhoitajat ilmaisevat pelkonsa henkilökohtaisen turvallisuutensa puolesta, sillä he kohtaavat yleisön kasvavan vastustuksen pandemian aikana heitä kohtaan nousseiden kansanmurhasyytösten myötä. Lisäksi yli 12 000 rokotustyöntekijän nimet ja henkilötiedot ovat vuotaneet julkisuuteen internetissä, mikä lisää huolta heidän turvallisuudestaan.

Ymmärryksen puute pandemian keskellä

Sairaanhoitajat ja lääkärit olivat tietämättömiä, kenenkään aikomus ei ollut tahallisesti vahingoittaa toista ihmistä. On aivan päivänselvää, että kukaan lääkäri tai hoitaja ei tietoisesti vahingoita ketään. He ovat hakeutuneet alalle, jossa voivat auttaa toisia ihmisiä.

Tilanne oli verrattavissa Pohjois-Koreaan, jossa kukaan ei osaa edes ajatella, että suuri johtaja voisi olla jotenkin paha. Työyhteisössä pelkkä ajatus siitä, että mRNA-rokote voisi olla vaarallinen, johti laajaan kollektiiviseen halveksuntaan. Se oli kuin ajatusrikos. Työntekijät olivat syvän pahuuden harhaanjohtamia uhreja, eivät he tehneet sitä tahallaan.

Joten antakaa heille anteeksi, he eivät tienneet mitä tekivät.

Ikkunalasi

Minä en ollut ollenkaan tietämätön ja näin kaiken kuin ikkunalasin läpi. Olin valmis puolustamaan ihmisiä ja ottamaan halveksunnan, tai jopa kuoleman täysin tietoisesti vastaan. Minulla oli jo kokemusta massiivisesta julkisesta halveksunnasta ja mustamaalauksesta seitsemän vuoden ajalta, joten tiesin kestäväni massiivisenkin mustamaalauksen uudelleen, uudelleen ja uudelleen. Sitä ei kuitenkaan tullut siinä laajuudessa kuin odotin.

Mistä tietovuoto on tullut?

Voidaan kysyä, että mistä tietovuoto on tullut? Uuden-Seelanin THL:n rokotustietokannan ylläpitäjä Barry Young julkaisi aitoa Uuden-Seelannin rokotusdataa, mutta ennen sitä hän anonymisoi rokottajatiedot juuri sen vuoksi, että rokottajia ei saa selville. Mistä vuoto on siis tullut. Onko se tarkoituksellinen?

Some professorit ja muut ”asiantuntijat”

Sote-alalla työskentelee valtava määrä ihmisiä, useita satoja tuhansia. Poistuttuani alalta en ole saanut ollenkaan henkilökohtaista negatiivista palautetta; päinvastoin.

Ne sairaanhoitajat ja lääkärit, jotka ovat julkisuudessa esiintyneet ja lobanneet rokotteiden puolesta, ovat sattumalta toistuvasti päätyneet valtamedian huomioon. Sekopäiset rokotelobbaajat, some-professorit ja lääkärit ovat lähes poikkeuksetta saaneet Suomen Akatemialta merkittäviä apurahoja tai heidän nimensä löytyvät ”salaiselta jäsenlistalta”. Oletettavasti tämä koalitio on täysin tietoinen rokotteiden suurista haitoista, mutta he jatkavat silti tietoisesti valheiden levittämistä. Tästä huolimatta meidän ei tulisi tuomita heitä, vaan heidät tulee asettaa oikeuden eteen, jonka sidonnaisuudet on ensin selvitetty.

Kirjoitin lähes tarkalleen vuosi sitten seuraavan lauseen:

Et saa tehdä pahaa ja jos näet, että joku tekee pahaa, sinun on puututtava siihen. Jos et puutu siihen, olet yhtä paha kuin pahantekijä ja sinulle kuuluu sama rangaistus.

Laita tuo ajatus sydämeesi. Jos kaikki noudattavat tuota pientä ohjetta, pahaa ei kertakaikkiaan voi tapahtua. Paha saa kyllä palkkansa, mutta älä tee sitä virhettä, että otat lain omiin käsiisi ja teet toiselle pahaa.

Sinuun osui taustalla toimiva sulavaliikkeinen rikollinen.

Jaa tämä artikkeli osoittaaksesi myötätuntoa niille, jotka luulivat pimeyttä valoksi. Heillä ei ole nyt helppoa. He eivät tienneet mitä tekivät.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

Uuden-Seelannin rokottajat pelkäävät henkensä puolesta julkisten mielenosoitusten yhteydessä ”pandeemista kansanmurhaa” vastaan https://www.frontnieuws.com/vaccineerders-in-nieuw-zeeland-vrezen-voor-hun-leven-nu-het-publiek-in-opstand-komt-tegen-pandemische-genocide/

7 vastausta artikkeliin “Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi

  1. Paljon on sellaisia jotka eivat ole kutsumusammatissa, vaan taattu rahantulo/status/valta on se mika kannustaa olemaan hiljaa. Tottakai on niita jotka tekevat paljon ja taydesta sydamesta, mutta paljon on niitakin jotka ottavat tasta kunnian ansiottomasti – ja vaativat aina vaan lisaa…

  2. Todellista tietoa Suomessa oli jo 2009 – 2010 : Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolpesia.” Suora lainaus: ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista ralkennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.

    Tämä tärkeä tieto siis on luettavissa terveydenhuollon ammatilaisten käytössä olevasta Duodecimistä. Eräälle ”ammattilaisella” annoin tästä kopion ja pyysin jättämään työpaikan taukotiloihin; hän sanoi ettei voi, koska ihmiset tietävät hänen jättäneen sen. Onko Suomessa todella itsesensuuri noin kova ; että ihmisiä ei auteta tietoa jakamalla ?

    Nyt näitä vammautettuja estetään saamasta kunnon hoitoa: Rumble; Totuuden etsijät Kimmo Leino Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo. Ihmisten hengen kustannuksella koitetaan ajaa kuntien itsehallinto alas ja pelastaa pankki-vakuutuslaitokset maksamasta korvauksia; ihmisten kustannuksella.

    Petosta siis jatketaan ja syvennetään kaiken aikaa; rikokset ovat jo massiivisia. Jo 2005 sain tarpeeksi ja jätin syyteilmoituksen Valtakunnansyyttäjänvirastoon lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa; jo tuolloin sain todisteet, että Suomen hallinto toimii kuin mafia; virkamiehet suojelevat toisiaan !

    Media Suomessa

  3. On vain niin, ettei tämä lopu ennekuin ihmiset tietävät koko karmean totuuden . Kunnes koko kuntien itsehallinto on ajettu alas; kaikki eläkevarat on varastettu ja puolet kansaa kuollut tähän rahaeliitin ”leikkiin”; joka jo pitäisi olla kansainvälisten elinten tutkittavana. Jos totuus tuomitsee tuomitkoon . Sinut; jokainen kansalainen on laitettu vartiomieheksi; jos vartiomies näkee tuhon / sotajoukon tulevaksi ja on hiljaa hänet tuomitaan. Mutta jo hän soittaa hälytyskelloa ja ilmoittaa tuhon saapuvan; mutta ihmiset eivät häntä kuuntele hän pelastuu; ihmiset kuolevat, mutta vartiomiestä ei tuomita. Eikö siis toduuden kertominen ihmisille ole pelastus kaikille. Kansalle on osoitettva syylliset, jotta syylliset tunnustavat rikoksensa ja lopettavat ne; hiljaa olemalla tuomitsemme miljoonat ja miljoonat ennenaikaiseen kuolemaan ja ”johtajamme” jatkavat sotia viimeiseen kansalaiseen asti . Juuri totuuden julkitulon peittelystä on kyse tämän ajan sodissa. Sotia pahemmat teot koitetaan peitellä sodilla ja luulotella kaiken olevan ”sattumaan” eikä suurissa pöydissä tehty SUUNITELMA. Suurimat taistelut silti käydään sisällämme; meissä on muutosvastarinta; joka haluaa sälyttää nykyisen, koska se monelle näyttää hyvältä. Mutta ihmisten teot päättävillä paikoilla taas näyttävät, ettei kaikki todellakaan ole hyvin; eikä pääty hyvin ellei kansa ymmärrä totuutta kaiken takana. Jokaisella teolla on seuraus; oli se kuinka pieni tahansa. Olen nyt varoittanut päätäjiämme niiden tietojen valossa, joita minulle on annettu. Jokainen, joka haluaa löytää totuuden ja sillä pelastaa muita on sen kykenevä ja velvollinen tekemään. Voin kertoa välillä matka on raskas; silloin kun et näe määränpäähän asti ! Pohjimmiltaan tässä on kyse toisille syötetyn väärän totuuden korjaamisesta; ja se on tässä se vaikeus. Kun ihminen tunnustaa: minut johdettiin harhaan ja pyrkii asian muuttamaan maailma on parempi paikka. Siksi minut on nimitetty ”inhorelistiksi”; jonka katson olevan kunnianimi: sillä jos tätä maailman suuntaa ei muuteta on täysin selvää mihin se johtaa ; miljardien kuolemaan. Itse olen pinei ihminen, joka tehdyn ”lainsäädännön” kautta koittaa ymmärää mihin Suomea johdetaan tarkoitushakuisilla lakimuutoksilla. Ymmärtämien ei ole helppoa; voidaanko mediät haluta tuhota sisältä käsin niiden toimesta, joille monet ovat antaneet toimivallan ? Jos kestät kuuntele Rumble Totuuden etsijät Kimmo Leino Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo. Totuus on paljastettu sinä päätät haluatko lapsillesi tällaisen maan tulevaisuudessa. On ”lainsäädännön” purun; ei uusien lakien aika. Vaikenemalla laistat vartiomiehen tehtävästäsi ja olet tuomittu.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading