Mikä yhdistää ihmisiä

Kuuntele artikkeli

Tein X-viestipalvelussa kyselyn, jonka tulos voi yllättää monet. Kysely oli yksinkertainen, mutta paljastava. Sen tulos voi saada aikaan ihmetystä ja kiukkua eräässä ihmisryhmässä, mutta niin se vain on. 77,7% ihmisistä ei voi olla väärässä. Lue minkä kyselyn tein.

Tyhjästä nouseva ajatus

Kyselyni oli yksinkertainen: “Oletko koskaan kävellyt kaupungilla, kun yhtäkkiä mieleesi nousee kuin tyhjästä jokin ihminen? Muutaman minuutin kuluttua tämä ihminen tulee vastaasi kaupungilla.

Kysymys olisi voinut olla pidempi. Siihen olisi voinut liittää monia muita asioita, kuten: “Oletko koskaan ajatellut jotakuta ja hän soittaa sinulle muutaman minuutin kuluttua?”

Tai melkein mitä tahansa elämän tapahtumia, jotka ovat ennakoineet tiettyyn henkilöön liittyvää. Aikoinaan ihmettelin tätä asiaa eräälle hyvälle ystävälleni, koska se toistui niin usein kohdallani. Hän kertoi huomanneensa saman.

Kyselyn tulokset

Kysely on pieni, jopa pienempi kuin se gallup, jonka perusteella Suomi valtuutettiin liittymään Natoon ja valtamedia ulkomailla piti sitä lähes kansanäänestyksenä. Nato äänestykseen osallistui vähän yli 1300 henkilöä.

Tulokset:

Lähde: X-viestipalvelu

Seitsemänkymmentäseitsemän pilkku seitsemän prosenttia vastaajista oli kokenut vastaavia ilmiöitä. Vastaajista 21% ei ollut kokenut, ja vain 1,3 prosenttia kielsi asian.

Ilmiö on todellinen, ja olisi mielenkiintoista tehdä suurempi kysely asiasta. Kyselyn näki oletettavasti lähinnä Injektiopiikin lukijat, ja 77,7 prosenttia on suuri luku. Olen tarkoituksella kerännyt tietyn ominaisuuden omaavia ihmisiä ja karkottanut tarkoituksella muita pois.

Mikä tämä ilmiö on?

Tulen avaamaan sen teille hyvin tarkasti, mutta voitte ottaa siitä selvää myös itse. Lukemalla ”Paljastavat symbolit: Erään ihmisen pojan muistokirja” -teoksen, saatte pääsyn IP-jäsentilaan, jonne teen kirjoitukset tästä asiasta ja jossa on kaikki tarvittava tieto. Kirjan lopussa on ohjeet rekisteröitymiseen.

Miksi kaikki ei ole julkisesti kaikkien saatavilla? Se on julkisesti kaikkien saatavilla, ja kirjan hinta on nolla, jos niin haluat. Sain kuitenkin ohjeet, jotka menivät suurin piirtein näin:

“Sisältä lahoavasta puusta ei kannata rakentaa ikuisesti kestävää huonekalua. Kun saat vaivalla tekemäsi huonekalun valmiiksi, laho nousee pintaan. Työsi menee hukkaan ja huolella rakentamasi huonekalu poltetaan. Joten tee valinta siten, että annat puulle vapaan tahdon valita rakentaja. Silloin, kun vapaa tahto toteutuu ja vaikka puussa olisikin lahoa, poistan puusta lahon ja siitä tulee ikuinen huonekalu huoneeseeni.”

Tarina eiliseltä

Eilen tietokoneeni sammui yllättäen. Yritin käynnistää sitä, mutta Windowsin logo vain pyöri paikallaan. Käynnistin koneen korjaustilaan, mutta se ei auttanut. Tarkistin muistikammat virheiden varalta, mutta ne olivat kunnossa. Käynnistin konetta useita kertoja, mutta mikään ei auttanut. Lopulta jätin koneen päälle koko päiväksi toivoen, että kovalevyllä oleva mahdollinen solmu avautuisi ajan myötä. Kovalevyn valo vilkkui välillä. Jostain syystä päätin lukea uudelleen Eenokin kirjan sillä aikaa, kun kone raksutti paikallaan.

Kirjasta nousi esiin eräs erittäin tärkeä seikka, jonka aion ehkä joskus jakaa kanssanne. Sen aika ei ole kuitenkaan vielä. Keskiyöllä tarkistin tietokoneeni, joka oli täysin mykkä. Kovalevyn valo ei vilkkunut ja näytöt olivat pimeät. Sammutin tietokoneen ja huokaisin. Mietin, että minun on huomenna kaivettava kannettava ja tehtävä jatkossa työt sen avulla.

Aamulla, kun menin keittiöön, jossa tietokoneeni sijaitsee, se oli päällä ja toiminnassa. Kirjoitin salasanan ja kaikki toimi täydellisesti. Kysyin vaimoltani, joka heräsi ennen minua, oliko hän käynnistänyt sen. Hän ei ollut.

Oletko hyvää puuta?

Sinun kannattaa ladata kirja omantunnon hinnalla ja lukea se. Jos sinulla ei ole rahaa, se ei haittaa, se on ilmaiseksi ladattavissa. Kun pääset kirjan loppuun, tiedät, oletko hyvää puuta tai myös sen, haluatko tulla hyväksi puuksi, jos et ole sitä ollut.

Youtube

Vesku, hieno kappale, nähdään pian.

Jaa:

Asiaan liittyvää:

2 vastausta artikkeliin “Mikä yhdistää ihmisiä

  1. Täällä on paljon hyviä kirjoituksia! Kiitos näkemästäsi vaivasta !

    1. Kiitos, olen istunut keittiön jakkaralla ja kirjoittanut siitä saakka, kun näin mitä tapahtuu. Artikkeleissa on aikamoinen pandemian historia.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading