Suomeen on ostettu 11 575 774 USD arvosta pernaruttorokotetta!

Kuuntele artikkeli

Ilmoitus hankinnasta on jätetty 29.4.2024 15:32. Kilpailun voittajaksi selvisi Emergent Biosolutions. Vain muutamassa päivässä hyväksyttiin lähes 12 miljoonan dollarin pernaruttorokotetilaus. Mikä on tämä kiireellinen rokote?

Pernaruttorokote

Hankinnasta tehtiin ilmoitus 29.4.2024 klo 15:32 (UTC +03:00). Ilmoitus vastaanotettiin TED-järjestelmässä samana päivänä ja julkaistiin siellä seuraavana päivänä, 30.4.2024. Kilpailun voittaja on jo selvillä. Tämä lähes 12 miljoonan dollarin rokotehankinta toteutettiin erittäin nopealla aikataululla.

TED on järjestelmä, joka on kehitetty standardoimaan ja digitalisoimaan julkisten hankintojen ilmoitukset Euroopan unionissa.

Lähde: Hilma

Voittaja: Emergent Biosolutions

Tarjouksen voitti Emergent Biosolutions. Se on Yhdysvaltojen Lansingissa oleva lääkeyritys, joka on kehittänyt CYFENDUS® nimisen rokotteen, joka sai hätämyyntiluvan vuonna 2023. Tai oikeastaan ajankohtaa ei tiedetä, koska FDA:n virallisessa paperissa hyväksymisajankohta on unohtunut merkitä.

Lähde: FDA

Tuoteselosteessa ei nykytavan mukaan ole vaikuttavia aineita, siellä on mainittu vain ”CYFENDUS induces antibodies against protective antigen protein that may contribute to protection by neutralizing the activities of the cytotoxic lethal toxin and edema toxin of B. anthracis.”

Se siis indusoi jonkin tuntemattoman menetelmän kautta pernaruton vasta-aineita. Kliinisissä kokeissa on ollut 3151 ihmistä, joista 2898 ihmistä sai kaksi annosta. Jostain syystä 253 ihmistä ei saanut toista annosta.

CYFENDUS on siis uusi rokote. Suomi on tilannut sitä lähes 12 miljoonalla dollarilla erittäin nopealla aikataululla.

Emergent BioSolutions on saanut myös DARPALTA 74 miljoonan dollarin sopimuksen CYFENDUS™ rokotteesta. Amerikan puolustusministeriö on tilannut lisäksi $235.8 miljoonalla saman yhtiön BioThrax pernarutto rokotetta.

Tarjouksessa ei mainita rokotteen nimeä

Sopimus on tehty tietyn talouden toimijan kanssa, koska sillä ei ole kilpailijoita teknisistä syistä ja neuvottelumenettely on tehty ilman edeltävää tarjouskilpailukutsua.

Lähde: Hankintailmoitukset

Täsmällistä rokotteen nimeä ei ole mainittu hankintailmoituksessa, joten se voi olla CYFENDUS™ tai BioThrax, tai mahdollisesti jotain muuta.

Pernaruttorokotteita on tilattu maailmanlaajuisesti

Pernaruttorokotteita on tilattu suuria määriä Yhdysvaltoihin ja nyt nopealla päätöksellä myös Suomeen. On huomattava, että vain kaksi toimittajaa valmistaa tätä mysteerirokotetta.

Historia toistaa jälleen itseään

Posi Tv:n haastatteli Heiko Schöningiä 22.1.2023, joka on lääkäri ja kirjailija. Katso video!

Katso koko haastattelu PosiTV:ssä

Löytyykö yhtään ihmistä?

Nyt nähdään, löytyykö Suomesta yhtään poliisia, tutkijaa, lakimiestä, tuomaria tai muuta henkilöä, jolla on taito ja halu ottaa tämä asia hoitaakseen.

On totta, että tällaisessa tehtävässä voi menettää kaiken, jopa elämänsä. Mutta jos Henki lähtee, se lähtee ja nousee ihmiskunnan puolesta. Suurempaa tekoa ei voi kukaan ihminen tehdä!

Uskon, että pian tähän uskaliaaseen tehtävään on jopa tunkua. Mistä sen tiedän? Minä vain tiedän, koska minä tiedän mistä minä puhun.

Mitä tämä tarkoittaa?

Näyttää siltä, että pernarutto saattaa olla kaikkien huulilla lähitulevaisuudessa. Pernarutto on historiallisesti ollut käytössä biologisena aseena. Bacillus anthracis -bakteerin aiheuttama pernarutto voidaan levittää ilmateitse, ruoan kautta tai suoran kontaktin kautta tartunnan saaneiden eläinten tai niiden jäännösten kanssa. (Tuunattu malli myös ihmisten?)

Mielenkiinnolla odotamme, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Jaa:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

Pernaruttorokote. 2023-2024 https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procedure/1708/enotice/9008/results/lot/LOT-0000/contract/CON-0001/tender/TEN-0001

RescEU CBRN -varastointihanke https://intermin.fi/hankkeet/resceu

Emergent Biosolutions https://www.emergentbiosolutions.com/

10 vastausta artikkeliin “Suomeen on ostettu 11 575 774 USD arvosta pernaruttorokotetta!

  1. No joo, jos tänne halutaan Gulf War Syndrome tai joku vastaava, jolla saadaan taistelujoukot toimintakyvyttömiksi, niin näinhän se käy. Jos Eurooppa halutaan tuhota, kuten USA haluaa, tässä yksi asiaa edistävä metodi.
    Sitä en sitten ymmärrä miksi USA toistuvasti vahingoittaa omia sotilaitaan. Liekö kyse prosenttipelistä: osa tuhotaan läätieteellisissä kokeissa, loput saa sotia?
    Tai ehkä koko Suomen popuulaatio on tarkoitus pakkorokottaa, taas kerran? Väki vähenee, muutama prosentti kerrallaan ja lääketeollisuus saa lisää elinikäisiä asiakkaita.
    No, oli miten oli, muistakaa ihmiset että nämäkin aineet on ostettu teidän rahoilla.

  2. Yritin etsiä tietoa että kuinka tämä rutto taltutetaan. Antibiittikuuri. Tarvitseeko muuta? Ovatko rokotteilla heikennetty väärässä? Mitä tapahtuu antibioottien saatavuudelle..

    1. Eiköhän kannata vain antaa sen olla. Jos tulee niin tulee.

      1. Höpö höpö. Elämme aikaa, kun jyvät erotellaan akanoista. Tänne jäävät ne, jotka joutuvat helvettiin tai vain kadotukseen.

  3. Tuo pernarutto on Suomessa määritelty eläinten taudiksi. Viimeksi siitä on kärsinyt yksi nauta vuonna 2008. Ihmisillä sitä ei Suomessa ole ollut ikiaikoihin tai ei koskaan.

    Herättää kysymyksen, että mihin ihmeeseen noita rokotteita tarvitaan?

  4. Suomi ylläpitää EU:n rescEU valmiusvarastoja kemiallisten, biologisten, säteily- ja ydinuhkien (CBRN-uhkien) varalta EU-rahoituksella. Jos jossain EU-maassa tapahtuu jokin katastrofi, voidaan Suomesta toimittaa nopealla aikataululla katastrofiapua. Nämä rokotteet ovat osa koko EU:n valmiusvarastoja.

  5. Voisiko tässä tapauksessa tilanne ollakin päinvastainen kuin koronapiikin kanssa? Pernaruttopiikit ovatkin pelastus tautiin, jota mahdollisesti tullaan jotenkin levittämään? Näin valtaeliitti saisi hoideltua rokotteita vastustavat ihmiset pois päiviltä..

    1. Pitää ymmärtää mikä on syvin motiivi.

      ”Ja älkäät peljätkö niitä, jotka ruumiin tappavat, ja ei voi sielua tappaa; mutta peljätkäät enemmin sitä, joka voi sekä sielun että ruumiin helvetissä hukuttaa.”

      Olet oikeassa, luku pitää tulla täyteen. Kun se on täynnä, avautuu nopeassa tahdissa loput sineteistä ja torvet soivat.

      ”Vaan seitsemännen enkelin äänen päivinä, kuin hän rupee basunalla soittamaan, niin pitää Jumalan salaisuus täytettämän, niinkuin hän on palvelioillensa prophetaille ilmoittanut.”

      Mikä se luku on?
      Vihje on tämä:
      ”Ja kullekin heistä annettiin valkia vaate ja sanottiin heille, että heidän piti vielä vähän aikaa lepäämän, siihenasti kuin heidän kanssapalveliainsa ja veljeinsä luku täytetyksi tulis, jotka piti tapettaman niinkuin hekin.” Pian ihmiset ovat valmiit kuolemaan, ennen kuin ottavat pedon merkin.
      Sen Jeesus meille opetti. Isän tahdon mukaan elämistä viimeiseen maalliseen hengenvetoon. Sitä tarkoittaa sana vanhurskaus.

      Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun. Minun tahtoni on, että sinun tahtosi tapahtuu. Amen.

      PS. Tosi näppärä iltarukous. Kesto noin pari sekuntia.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading