Ihminen – ÄLÄ ALISTU!

Käyn kulisseissa henkistä sotaa sionistien valhetta vastaan. Nyt tuli vastaan eräs hyvin tärkeä valhe, joka pitää oikaista. He väittävät, että naisen on alistuttava elämään väkivaltaisen miehen kanssa, koska väkivaltainen mies ei muuten pääse taivaaseen hakkaamaan vaimoaan!

Kuuntele artikkeli

Koska Paavali on niin sanonut!

Matkani varrella törmäsin tilanteeseen, jossa uskovainen nainen kertoi haluavansa erota miehestään, koska mies on ilkeä ja alistava. Kysyin, miksi hän elää sellaisen miehen kanssa. Hän vastasi, että seurakunnassa oli sanottu, ettei mies muuten pääse taivaaseen. Miettikää! Seurakunnassa oli sanottu, että ei saa erota, koska mies ei muuten pääse taivaaseen alistamaan vaimoaan. Sairasta!

Mihin tämä perustuu? Se perustuu Paavalin jakeeseen ”Niin he sanoivat: Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi” (Apt. 16:31) Tämä jae on irrotettu yhdeksi ”käskyksi” ja sitä jaetaan totuutena.

Paavalin avioliittoa ja perhettä koskevat kirjeet ovat sepitettä. Paavali oli pidättäytymiskultin kannattaja. Pidättäymiskultti sai alkunsa taisteluun valmistautuvien sotilaiden keskuudessa noudatetusta rituaalista. Myöhemmin siitä tuli ”pyhimysten” noudattama tapa. Tämä kultti sieti avioliittoa vain siksi, että se piti sitä vähäisempänä pahana kuin haureutta. Tällä ammoisella kultilla on ollut epäsuotuisa vaikutus moniin suurista maailmanuskonnoista, muttei mihinkään niin selkeästi kuin kristinuskoon.

Apostoli Paavali oli tämän kultin kannattaja, ja hänen henkilökohtaiset näkemyksensä heijastuvat opetuksissa, jotka hän liitti kristilliseen teologiaan: ”Hyvä on miehelle olla naiseen ryhtymättä.” ”Soisin kaikkien ihmisten olevan niin kuin minäkin.” ”Naimattomille ja leskille minä taas sanon: heille on hyvä, jos pysyvät sellaisina kuin minäkin.” Paavali tiesi vallan hyvin, etteivät tällaiset opetukset kuuluneet Jeesuksen evankeliumiin, ja sitä, että hän tämän myöntää, valaisee hänen lausumansa ”Mutta tämän minä sanon myönnytyksenä, en käskynä.” (1. Kor. 7:6)

Mutta tämä kultti johdatti Paavalin halveksimaan naisia. Ja on suuri vahinko, että hänen henkilökohtaiset mielipiteensä ovat niin kauan vaikuttaneet suuren maailmanuskonnon opetuksiin. Mikäli teltantekijä-opettajan neuvoa olisi määrä noudattaa kirjaimellisesti ja yleismaailmallisesti, ihmisrotua kohtaisi äkillinen ja kunniaton loppu.

Miten tuo jae menee todellisuudessa?

Jeesus ei ikinä opetuksissaan sanonut niin. Hän sanoi Iankaikkisena Poikana Ilmestyskirjassa aivan päinvastaista:

 ”Joka voittaa, sen pitää kaikki nämät perimän, ja minä olen hänen Jumalansa, ja hänen pitää oleman minun poikani. Mutta pelkureille ja uskottomille, ja hirmuisille, ja murhaajille, ja salavuoteisille, ja velhoille, ja epäjumalisille, ja kaikille valehtelioille pitää osa oleman siinä järvessä, joka tulesta ja tulikivestä palaa, joka on toinen kuolema.” (Ilm 21:7-8)

Tässä Jumala, Iankaikkinen Poika on sanonut totuuden. Paavali kertoi omia näkemyksiään, mutta ei siinä vielä kaikki. Jos yksi lause irrotetaan kontekstistaan, sen sanoma voi muuttua täysin. Luku jatkuu näin: ”Ja he puhuivat hänelle Herran sanaa ja kaikille, jotka hänen huoneessansa olivat. Ja hän otti heidät sillä hetkellä yöstä tykönsä ja pesi heidän haavansa, ja hän kohta kastettiin ja kaikki hänen perheensä,” (Apt. 32-33)

Kokonaisuudessaan luku tarkoittaa sitä, että jos yksi perheenjäsen saa elävän uskon, voi käydä niin, että myös muut perheenjäsenet saattavat löytää heissä asuvan Isän osasen. Se ei tarkoita sitä, että hakkaajamies pääsee hakkaamaan iankaikkisesti vaimoaan jos jatkaa pahantekemistään. Ei pääse, sen on sanonut Jumalan Iankaikkinen Poika Ilmestyskirjan toiseksi viimeisessä sekä viimeisessä luvussa.

”Minä olen A ja O, alku ja loppu, ensimäinen ja viimeinen. Autuaat ovat ne, jotka hänen käskynsä pitävät, että heidän voimansa elämän puussa olis ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät. Mutta ulkona ovat koirat ja velhot, ja huorintekiät ja murhaajat, ja epäjumalan palveliat, ja kaikki ne, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.” (Ilm. 22:13-15)

Valheen rakastamista

Tietoinen yhden jakeen kontekstista irrottaminen on valhetta ja valheen rakastamista. Se tehdään lisäksi täysin tietoisesti, koska jo seuraava luku kertoo enemmän. Totuus muutetaan tietoiseksi valheeksi, kuten tässä tapauksessa on tehty. Se on tehty siten, että naisia alistetaan sanoinkuvaamattoman julmasti henkisesti tietoisen valheen avulla.

Naurettavin kontekstista irrottaminen

Käyn kulisseissa vääntöä sionistien kanssa ja he yrittävät kaikin keinoin pitää kiinni valheestaan. Ehkä onnettomin yritys oli seuraava jae:

Silloin Jesus puhui kansalle ja hänen opetuslapsillensa, Sanoen: Moseksen istuimella istuvat kirjanoppineet ja Pharisealaiset:” (Matteus 23:1-2)

Tämä oli todella huvittava. Sionistinen saarnaaja esitti tällä, että tämä todistaa Mooseksen istuimella istuvan kirjanoppineet ja Pharisealaiset eli nykyiset sionistit, Mooseksen palvojat.

Ensinnäkin Mooses ei ole Jumala hän oli suuri profeetta, joka vapautti orjuudesta mitä kansojen sekaan hukkuneesta violetista rodusta oli jäljellä, ja pani alulle ”Israelin Jumalaksi” kutsutun Universaalisen Isän palvonnan elpymisen.

Mooseksella on pysyvä istuin 24 istuimen neuvonantajaelimessä, hänen istuin on numero 12. Hänen istuimellaan ei istu ketään muita. Tuo Raamatun jae on irrotettu kontekstistaan, sijoitettu taivaaseen ja Mooseksesta on tehty jumala. Jeesus tarkoitti sillä sen hetkistä tilannetta vertauskuvallisesti. Kopioin koko luvun tähän perään, niin ymmärrätte kuinka huvittava tuo irrallinen jae on. Koko luku kun on niin sanotusti, valtavaa antisemitismiä.

Lainaus vuoden 1776 käännöksestä, kieli on vanhaa.

Silloin Jesus puhui kansalle ja hänen opetuslapsillensa, Sanoen: Moseksen istuimella istuvat kirjanoppineet ja Pharisealaiset: Kaikki siis, mitä he teidän käskevät pitää, se pitäkäät ja tehkäät; mutta heidän töittensä jälkeen älkäät te tehkö, sillä he sanovat, ja ei tee. Sillä he sitovat raskaat kuormat, joita ei voida kantaa, ja panevat ne ihmisten olille, mutta ei he sormellansakaan itse tahdo niitä liikuttaa. Mutta kaikki työnsä tekevät he, että ne ihmisiltä nähtäisiin. He levittelevät muistokirjansa, ja tekevät suureksi vaatteensa liepeet, Ja rakastavat ylimmäisiä sijoja pidoissa ja ylimmäisiä istuimia synagogissa, Ja tervehdyksiä turulla, ja tahtovat kutsuttaa ihmisiltä: rabbi, rabbi.

Mutta älkäät te antako teitä kutsuttaa rabbiksi; sillä yksi on teidän Mestarinne, joka on Kristus, mutta te olette kaikki veljekset.Ja älkäät ketäkään kutsuko isäksenne maan päällä; sillä yksi on Isänne, joka on taivaissa.Ja älkäät antako teitä kutsuttaa mestariksi; sillä yksi on teidän Mestarinne, joka on Kristus.Joka teistä suurin on, se olkoon teidän palvelianne. Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan, ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.

Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka suljette taivaan valtakunnan ihmisten edestä; sillä ette itse sinne mene, ettekä salli meneväisiä sinne mennä. Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka syötte leskein huoneet, ja muodoksi pidätte pitkät rukoukset: sentähden te saatte sitä kovemman kadotuksen.

Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka merta ja mannerta ympäri vaellatte, tehdäksenne yhtä uutta Juudalaista; ja kuin se tehty on, niin te hänestä teette kaksikertaa enemmän helvetin lapsen kuin te itse olette.

Voi teitä, te sokiat taluttajat! jotka sanotte: joka vannoo templin kautta, ei se mitään ole, mutta joka vannoo templin kullan kautta, se on velvollinen.

Te hullut ja sokiat! sillä kumpi on suurempi: kulta, eli templi, joka kullan pyhittää? Ja joka vannoo alttarin kautta, ei se mitään ole; mutta joka vannoo lahjan kautta, joka sen päällä on, se on velvollinen. Te hullut ja sokiat! sillä kumpi on suurempi: lahja, eli alttari, joka lahjan pyhittää? Joka siis vannoo alttarin kautta, hän vannoo sen kautta ja kaikkein, mikä sen päällä on. Ja joka vannoo templin kautta, se vannoo hänen kauttansa ja sen kautta, joka siinä asuu. Ja joka vannoo taivaan kautta, se vannoo Jumalan istuimen kautta ja hänen kauttansa, joka sen päällä istuu.

Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka kymmenykset teette mintuista, tilleistä ja kuminoista, ja jätätte pois ne raskaammat laista, tuomion, laupiuden ja uskon: näitä piti tehtämän, ja toisia ei jätettämän. Te sokiat taluttajat! te kuurnitsette hyttysen ja kamelin nielette.

Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka puhdistatte juoma-astian ja ruoka-astian ulkoiselta puolelta, mutta sisältä ovat ne täynnä raatelemista ja tyytymättömyyttä. Sinä sokia Pharisealainen! puhdista ensin juoma-astia ja ruoka-astia sisältä, että myös ulkonainenkin puoli puhtaaksi tulis.

Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut; sillä te olette valkiaksi sivuttuin hautain kaltaiset, jotka ulkoa kauniit ovat, mutta sisältä ovat he täynnä kuolleiden luita ja kaikkea riettautta. Niin myös te olette ulkoa tosin nähdä ihmisten edessä hurskaat, mutta sisältä te olette täynnä ulkokullaisuutta ja vääryyttä.

Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka rakennatte prophetain hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautoja, Ja sanotte: jos me olisimme olleet meidän isäimme aikoina, emme olisi olleet osalliset heidän kanssansa prophetain veressä. Niin te siis itseänne tunnustatte, että olette niiden lapset, jotka tappoivat prophetat. Niin tekin täyttäkäät teidän isäinne määrä.

Te kärmeet, te kyykärmetten sikiät! kuinka te vältätte helvetin kadotuksen?

Sentähden, katso, minä lähetän teille prophetat, ja viisaat, ja kirjanoppineet; ja niistä te muutamat tapatte ja ristiinnaulitsette, ja muutamat te pieksätte teidän synagogissanne, ja vainootte kaupungista kaupunkiin. Että teidän päällenne pitää tuleman kaikki vanhurskas veri, joka vuodatettu on maan päälle hamasta vanhurskaan Abelin verestä niin Sakariaan, Barakiaan pojan vereen asti, jonka te tapoitte templin ja alttarin vaiheella.

Totisesti sanon minä teille: kaikki nämät pitää tuleman tämän suvun päälle.

Jerusalem, Jerusalem, sinä joka tapat prophetat ja kivillä surmaat ne, jotka sinun tykös lähetetyt ovat! kuinka usein minä tahdoin koota sinun lapses, niinkuin kana kokoo poikansa siipeinsä alle? ja ette tahtoneet.

Katso, teidän huoneenne pitää teille jäämän kylmille.

Sillä minä sanon teille: ette suinkaan minua tästedes näe, siihenasti kuin te sanotte: kiitetty olkoon se, joka tulee Herran nimeen! (Matteus 23)

Ymmärrättekö nyt?

He sanovat yhden jakeen perusteella, että se, mitä he nyt edustavat on Jeesuksen mukaan Mooseksen valtaistuin, jolla he istuvat. Se on kuitenkin irrotettu luvusta, jossa Jeesus nuhtelee ankarin sanoin Jerusalemin pappeja.

Jos tuon sanoisi nykypäivänä, olisi valtava antisemitisti ja antisionisti. Sen sanoi Jeesus, Jumalan iankaikkinen Poika, kun oli lihallisessa muodossa. Hän on Jumala.

Raatelevat sudet

Yksi irrotettu Raamatunkohta on ”Mutta kavahtakaat teitänne vääristä prophetaista, jotka teidän tykönne lammasten vaatteilla tulevat, mutta sisältä he ovat raatelevaiset sudet.” (Matt. 7:15)

He syyttävät minua saatanan lähettilääksi, mutta minä en todellakaan ole lammasten vaatteissa. Kirjassani on kuva valtavasta tatuoinnista, jonka tein pyynnöstä selkääni. Se sisältää kaikki antikristuksen symbolit, mutta sillä oli tarkoitus. En ole lammasten vaatteissa, he ovat lammasten vaatteissa ulkokultaisilla ulostuloillaan ja sodanlietsonnallaan.

Matteuksen luku jatkuu: ” Moni sanoo minulle sinä päivänä: Herra, Herra! emmekö me sinun nimes kautta ennustaneet, ja sinun nimelläs ajaneet ulos perkeleitä, ja ole sinun nimes kautta monta väkevää työtä tehneet?  Ja silloin minä tunnustan, en minä teitä ikänä tuntenut: menkäät pois minun tyköäni, te väärintekiät.” (Matt. 7:22-23)

Siinä Jeesus sanoo, että raatelevat sudet ovat lammasten vaatteissa ja puhuvat Hänen nimissään. Tämä liittyy osana lamppua kantaviin 10 neitsyisiin, palvelijoille annettuihin lantteihin ja kolmeen ryhmään. Tulen avaamaan sen Matteuksen luvun kokonaan, se on kokonaisuus. Vielä ei ole sen aika.

Kun aloitin blogin, minuun ottivat yhteyttä juutalaiset, sionistit, sionistikristityt, new age hypnotisoijat ja individualistit.

He luulivat injektiopiikin symboliikasta, että olen heidän puolellaan. He yrittivät harhauttaa minut, mutta samalla paljastivat tämän tietämättään tämän harhautuksen. Symbolit johdattivat pahuuden äärelle ja suojasivat minua, koska he eivät tienneet olenko lintu vai kala.

Paavalin kirjeet

Sionistit tulkitsevat Paavalin kirjoituksia ja unohtavat Jeesuksen evankeliumin lähes täysin. He irrottavat seurakunnilleen jakeita, joilla muuttavat totuuden valheeksi, ja seurakunta uskoo heitä silmät pyöreinä pitäen sen totuutena tarkistamatta itse asiaa. Tai jos he tarkistavat, he ovat kykenemättöiä näkemään totuutta. Valhe on muuttunut totuudeksi.

He väittävät että rokote ei missään nimessä ole pedon merkki. He väittävät että enää koskaan ei voi tulla uutta Jumalan Ilmoitusta, koska sitä ei lue Raamatussa. Kyllä se lukee, ihan selvin sanoin:

”Ja kuin hän tulee, niin hän nuhtelee maailmaa synnin tähden, ja vanhurskauden tähden, ja tuomion tähden. Synnin tähden tosin, ettei he usko minun päälleni; Mutta vanhurskauden tähden, että minä menen Isäni tykö, ja ettette minua silleen näe; Mutta tuomion tähden, että tämän maailman päämies on tuomittu. Minulla on vielä paljo sanomista, mutta ette voi nyt kantaa. Vaan kuin se tulee, totuuden Henki, hän johdattaa teitä kaikkeen totuuteen; sillä ei hän puhu itsestänsä, vaan mitä hän kuulee, sitä hän puhuu, ja tulevaisia hän teille ilmoittaa. Hän on minua kunnioittava; sillä hän ottaa minun omastani ja ilmoittaa teille. Kaikki, mitä Isällä on, ne ovat minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja ilmoittaa teille. Vähän ajan perästä ja ette näe minua, ja taas vähän ajan perästä te näette minun; sillä minä menen Isäni tykö.” (Johannes 16)

Tuossa luvussa on myös eräs tärkeä sanoma nykyhetkeen: ”He panevat teitä pannaan. Ja aika tulee, että jokainen, joka teidät tappaa, se luulee tekevänsä Jumalalle palveluksen.” Se aika on nyt, meitä tapetaan saatanallisella tavalla. He tekevät heidän jumalalleen palveluksen, se on antikristus, Jerusalem, Sodoman Henki.

”Ja heidän ruumiinsa pitää makaavan sen suuren kaupungin kaduilla, joka hengellisesti kutsutaan Sodoma ja Egypti, kussa myös meidän Herramme ristiinnaulittu on.” (Ilm 11:8)

Polarisaatio

Nyt agenda 2030 korottaa päinvastaisesti naisia erityiseen asemaan. Teidän täytyy ymmärtää, että myös se on sionistien agendaa. Kansan pitää nousta kansaa vastaan, se on tarkoituksellista. Miehen ei myöskään saa alistua agendan aivopesemän hurjistuneen naisen alistukseen. Mies ja nainen on luotu toisilleen, tasa-arvoisena. Vain mies ja nainen voivat luoda uutta elämää.

Lue kirja NYT!

Lataa ja lue ”Erään ihmisen pojan muistokirja”, niin ymmärrät enemmän. Matkani Injektiopiikiksi alkoi tasan vuosi ennen pandemian alkua, jolloin tietoa tulevasta alkoi tulla. Täsmällisesti ja ajallaan. Lue se, suosittelen. Sitten ymmärrät, ehkä.

Se on ilmainen, mutta toivon, että maksat siitä edes jotain. En ole neljään vuoteen ostanut yhtään vaatetta. Tai ostin minä kalsaripaketin, ne kun kuluvat yllättävän nopeasti.

Apulanta laulaa kappaleessa ”3D-Kriisit”: ”Laulan sen suulla, joka hallitsee mua. Sen määräämään nahkaan täytyy pukeutua.” Minun nahkani on määrätty, ja minä laulan Jumalan Iankaikkisen Pojan Hengen ohjaamana.

Se on Totuuden Henki, ja se on meissä jokaisessa. Jos emme ole sitä paatumuksella karkottaneet.

Lataa ja lue Erään ihmisen pojan muistokirja

NYT!

Jaa:

Asiaan liittyvää:

One-Time
Monthly

Anna lahja

Kuukausilahjoitus

Valitse summa

€10,00
€25,00
€50,00
€10,00
€25,00
€50,00

Tai kirjoita summa


Lahjoitustasi arvostetaan.

Lahjoitustasi arvostetaan.

DonateDonate monthly

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading