VALOproject – kaikki tulee VALOON!

Lue ääneen tämä artikkeli

VALOproject on Injektiopiikin projekti, jonka perimmäinen tarkoitus on saada jokaiselle, joka on kokenut mRNA-injektio haittoja tai jopa omaisen kuoleman, OIKEUTTA. Haittailmoitusrekisterit ovat olemassa ja niitä voi selailla kuka tahansa. Ne on kuitenkin tehty siten, että kokonaiskuvaa ei pysty niiden avulla hahmottamaan. VALOproject muuttaa asian. SE tuo synkät tiedot VALOON, kaikkien nähtäville!

VAERS ja EudraVigilance

VAERS ja EudraVigilance ovat lääkehaittojen tietokantoja. VAERS eli Vaccine Adverse Event Reporting System on amerikkalainen. EudraVigilance on taas eurooppalainen järjestelmä.

VALOprojectin ensimmäinen steppi oli saada kaikki uusin tieto kummastakin järjestelmästä omaan tietokantaan, jotta datasta voi tehdä sellasia hakuja kuin haluaa. Se on nyt tehty ja tiedot ovat omassa tietokannassa. EudraVigilance sisältää ainoastaan vakavaksi luokitellut ilmoitukset. VAERS sisältää muutakin. Haittoihin liittyviä rivejä on yhteensä 1,980,909 kpl. Tietoa on siis paljon.

Joissain erissä enemmän haittoja kuin toisissa?

Maailmalla liikkuu huhu, että jotkut rokote- erät ovat myrkyllisempiä kuin toiset. Sitä on hyvin vaikea todentaa, jos ei ole pääsyä suoraan tietoihin. VAERS tietokanta pitää sisällään rokote eränumeron, joten nyt VALOprojektin ansiosta niihin on pääsy. Yksi tietokantakysely tekee homman 0.2121 sekunnissa. Katsotaan.

Jo yksi tietokanta haku osoittaa, että rokote- erissä on on valtavia eroja. Lisäksi erien haittoja ja kuolemia aiheuttavat erät ovat nimetty tunnistettavasti. Ovatko ne tulleet samalta tehtaalta? Se selvitetään. Hallussani on Pfizerin arkaluontoiseksi määrittelemä dokumentti. Siitä myöhemmmin julkaistavissa kirjoituksissa lisää.

Tuote ei ole tasalaatuista

Tuote ei ole tasalaatuista. Suurin osa eristä ei aiheuta mitään haittavaikutuksia, kun taas toiset erät ovat hyvin myrkyllisiä. Se tulee selväksi yhdellä tietokantahaulla. VALOprojektiin tehdään monipuoliset hakutoiminnat, jotta jokainen voi tarkistaa oman eränsä tai mRNA-injektion jälkeen pois nukkuneen omaisen mRNA-injektio- erän tiedot.

Erien epätasainen laatu selittää sen, että toisille ei tule juuri mitään haittavaikutuksia, kun toiset kuolevat niihin. mRNA-injektion ottaminen on täten kuin venäläistä rulettia. Jos et saanut haittavaikutuksia, sinulla kävi hyvä tuuri.

Paljonko ihmisiä on kuollut mRNA-injektion seurauksena

Tein muutaman haun EudraVigilance tietoihin. Alla video.

Kuolemia on ilmoitettu tietokantaan 20 570 kpl. Yleinen hokema on “se on potilaan henkilökohtainen mielipide”. Jos tarkennamme hakua lisää ja haemme vain ammattilaisten ilmoittamat. Silloin saamme määräksi 15 829 kpl. Joten 77% kuolemista on ammattilaisten ilmoittamia ja oletettavasti niissä ei ole mitään epäselvää. Kokemuksesta tiedän, että kaikki rokotteista johtuvat kuolemat eivät päädy tilastoihin, joten oikea lukema on varmasti järkyttävä.

Pelkästään Suomessa on tällä päivämäärällä on 16 900 kpl haittailmoitusta kirjaamatta. Oletettavasti ongelma on jokaisessa Euroopan maassa. Todellinen luku on täten moninkertainen kirjattuihin verrattuna.

Onko lapsia kuollut?

Kun haemme ikäryhmien 3-11- vuotta ja 12-17- vuotta kuolemat, saamme tuloksen 85 kpl! Kahdeksankymmentäviisi lasta on kuollut mRNA-injektioihin.

Pikkulapsia on kuollut

3-11- vuotiaita on kuollut 3 kpl. Muistetaan, että pikkulapsia on piikitetty vain hetken, joten ilmoitukset ovat vielä matkalla. Kahden pienen kuolema on ilmoitettu tämän vuoden aikana. Suunta on paha. Tietokanta päivitetään jatkossa viikoittain, joten voit seurata tilannetta.

Kuoliko omaisesi heti tai viikkojen kuluttua piikistä?

Nyt jokaisen täytyy ymmärtää yksi tärkeä asia. Se on se, että vakavat rokotehaitat tulevat viiveellä, muutamien viikkojen kuluttua piikistä. Kuume ja pistokohdan arkuus eivät ole haittoja.

Haittoja ovat esimerkiksi, jos nuorehko perusterve ihminen kaatuu suorilta jaloilta ja kuolee. Jos nuori saa piikin jälkeen sydänlihastulehduksen. Jos perusterve vanhus tai kuka tahansa saa piikin jälkeen aivoverenvuodon. Jos ruusu tai vyöruusu aktivoituu piikin jälkeen ja on hyvin vaikea parantumaan. Jos vatsa kipeytyy hiljalleen ja joudut leikkaukseen, jossa suolesta viedään pala verenkiertohäiriön vuoksi. Perusterve saa massiivisen monen suonen sepelvaltimokohtauksen. Haittoja on raportoitu lukemattomia ja ne tuodaan nyt VALOON!

VALOprojektista voit tulevaisuudessa selailla niitä ja verrata omiin tai omaisten kokemuksiin.

Ilmoita eränumero

VALOprojektiin tehdään ilmoitusmahdollisuus, jossa injektion eränumeron ja vakavan haitan voi ilmoittaa järjestelmään. Olemassa olevien tietojen perusteella on 100% varmaa, että myös Suomesta löytyy hyvin myrkyllisä mRNA-injektio eriä. Kun todisteet on kerätty, voimme viedä asian oikeuteen. Viranomainen on tietoinen siitä, että pikkulapsia kuolee piikkien seurauksena ja tietyt rokote- erät ovat hyvin vaarallisia. Siitä ei ole mitään epäilyksiä olemassaolevan data perusteella.

Lapsia kuolee injektioihin – se on nyt täysin selvää!

Olet tehnyt vain muutaman tietokantahaun uusimpiin tietoihin ja ei ole enää mitään epäselvyyttä mRNA-injektioiden haitallisuudesta lapsille tai rokote- erien myrkyllisyydestä. Muutama yksinkertainen tietokantahaku on luokan yksi todiste, että haittoja on valtavan paljon ja ne ovat vakavia.

Nyt kun tiedät asian ja tunnet perheitä, jossa on lapsia tai pieniä lapsia, jaa tämä tieto. Se on kansalaisvelvollisuus.

Jos olet aikuinen ja haluat ottaa neljännen, viidennen ja kuudennen injektion, tee se, mutta älä tyrkytä sitä muille. Aikuiset saavat tehdä mitä haluavat, mutta jos yksikin lapsi kuolee injektioihin, syytä siitä itseäsi. Olet nähnyt nyt todisteet joidenkin erien tapaavuudesta. On täysin omatunnostasi kiinni, haluatko piilottaa vai tuoda sen julki.

VALOproject

VALOprojektin etusivu on avattu ja voit käydä ilmoittautumassa sähköpostilistalle. Järjestelmään tehdään rekisteröityminen ja sen on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat saada oikeutta ja tehdä oikein.

Rekisteröityneet ihmiset voivat tehdä tarkkoja tietokantahakuja ja jättää oman tai omaisen eränumeron. Ehkä joskus myös tilinumeron, johon valtio voi maksaa automaattisesti sinulle kuuluvat korvaukset.

Haluatko tehdä hyvää vai piilottaa pahaa?

www.valoproject.com/fi/

Anna lahja tekijälle

17 vastausta artikkeliin “VALOproject – kaikki tulee VALOON!

 1. Mikä toisista rokote-eristä tekee toisia myrkyllisemmän? Eikö laadunvalvonnan prosessien pitäisi huolehtia tasaisesta laadusta?

  1. On ainoastaan silmämääräinen tarkistus. Kukaan ei tarkista sisältöä. Kukaan ei tiedä sisältöä. Se on liikesalaisuus. Lue geenitekniikkalaki. Suomessa kukaan ei tutki eriä edes pyynnöstä.

   1. Kai ne tehtailla nyt sentään voi ne laadullisesti tutkia, mutta koska kyse on vasta koe-eristä ja homman ympärillä on niin paljon salailua ja vääristelyä kuin onkin niin herää kysymys, että jos ne tekeekin tarkoitusella erilaisia eriä kokeillaakseen niiden vaikutuksia ihmisiin?

  2. Muistetaan, että “koronarokotteet” ovat edelleen testausvaiheessa, vaikkakin niitä testataan nyt laajalla väestöllä. Saattaa olla aivan tietoinen testausstrategia, että eri rokote-eristä tehdään erilaisia (esim, suurempi tai pienempi annostus tai silkkaa suolaliuosta) ja sitten voidaan näistä haittarekistereistä nähdä jälkeenpäin, missä menee myrkyllisen annoksen raja yms.

 2. Erittäin kokeneena lääkärinä ja pandemiaa 2020 alusta asti seuranneena pidin hulluuden huipentumana, erittäin epäeettisenä ja suorastaan rikollisena aloittaa lasten geenirokotukset erittäin puutteellisesti tutkitulla ja täysin uudella rokotetyypillä.
  Itse infektio ei tappanut lapsia ennen rokotusten alkamista mutta nyt tämä koronapsykoottinen strategia on johtanut katastrofiin lastenkin osalta.
  Rokotusten päästyä käyntiin lähtivät myös koko väestön tartunnat hurjaan jyrkkään nousuun. Syytä voi kukin pohtia mielessään. Ei vaikeaa.
  Ja edelleenkin rokotteita helppoheikkimäisesti kehotetaan ottamaan muutaman kuukauden välein.
  Kiinassa rokotteena Sinovac, perinteinen rokotetyyppi. Tartunnat yksittäisiä marginaalisia mRNA- rokotemaihin verrattuna.
  Tämäntyyppistä jatkuvasti mutatoituvaa respiratorista virusinfektiopandemiaa ei nujerreta rokottamalla.
  Meiltä puuttuvat todelliset immunologian ja virologian asiantuntijat. Selittäjiä kyllä löytyy, perusselittäjät, erityiselittäjät ja pääselittäjät. Lisänsä antavat soppaan vielä apuselittäjät.
  He kaikki ovat vallanneet median

 3. Mistä sen eränumeron saa selville jälkikäteen? Kuinka monen viikon jälkeen rokotuksesta on osalla ilmennyt mainitsemiasi vakavia haittoja?

  1. Eiköhän se kannassa pitäisi olla. Selvitetään se ja siitä tehdään ohjeet. 2-5 viikkoa on käsitykseni mukaan pahin aika. Liittyi veren hyytymisongelmiin silloin.

   1. Kysyin kaverilta onko omakannassa rokotteen eränumeroa, ei ollut. Mietin kanssa mistä sen saa. Ja kuinka saan iäkkään äitini tiedon, hän sai pahoja reaktioita heti rokotuksen jälkeen. Jäi henkiin onneksi.

   2. Rokotekortissa on eränumero. Selvitämme mistä sen saa. Sen on pakko olla potilastiedoissa.

  2. Tällaisella kaivamisella löytyi. Eli aloita Kannan etusivulta.
   1) paina valikko -> terveystiedot
   2) paina uudelleen valikko -> rokotukset
   3) avaa rokotussuoja “covid-19-tauti”
   4) sieltä löytyy tiedot

 4. Mietin tuota liikesalaisuus juttua..moniallergisena voin syödä “turvallisesti” vain tiettyjä ruokia..ruokien pakkauksissa pitää olla tarkat tiedot. Miksi ei siis rokotteissakin, kun me jokainen olemme uniikkeja omanlaisia ja reagoimme eri tavoin lääkkeisiin ym ym. Hulluhan olisin jos ottaisin rokotteen jonka tarkkaa tuote sisältöä en tiedä.
  Toinen asia jonka huomannut monissa “keskusteluissa” puuttuvan: rokotteiden/synteettisten lääkkeiden historia: niinkuin sitä ei olisi. Tai se että kerrotaan että rokotteilla olisi ennenkin voitettu taudit..näinhän asia ei ole ollut milloinkaan. Kyllä on pelkkää bisnestä , sen jo tietää jokainen. Luonnosta löytyy aineet terveyteen; ottaa vaan aikaa enemmän kuin “Burana”/pelkkä oireiden hoito.
  Alunperin rokotteiden kehittelijätkin huomasivat että rokotetuissa alkoi esiintyä eri syöpätyyppejä, rokottamattomissa ei milloinkaan. Ei ole olemassa turvallisia rokotteita; pitkäaikaisvaikutuksia ei vissiin myönnetä. Kyllä sen ihan järki sanoo että Terveys ei voi tulla jostain ulkopuolelta.
  Mitä lääkiksessä opetetaan?
  Viedäänkö siellä oma ajattelu ja vaistot pois?

 5. Mä oon selvittäny oman rokotteeni erää täältä, en tosin tiedä miten luotettava
  https://howbad.info/pfizerforeigndeaths.html

  Ohiksena, onko sulla vinkkejä rokote detoxiin? Piikkiä (1pfizer) ei saa tietty kropasta pois, haittoja voisi yrittää minimoida. Netistä löytyy ohjeita mutta näin noviisina vaikea arvioida toimivuutta.

 6. Voi ihanaa, kaikki tulee Valoon ja kaikkien tiedoksi! Tätä tietoa olen toivonut ja rukoillut siitä lähtien kun nämä onnettomat piikitykset aloitettiin. Kiitos Sinulle uskollisesta tiedottamisesta ja tekemästäsi valtaisan suuresta ja arvokkaasta työpanoksestasi Kustaa Kullervo meidän suomalaisten ja koko ihmiskunnan hyväksi! Voimia ja terveyttä Sinulle ja perheellesi ja oikeudenmukaisuus ja totuus rehellisyys ja avoimuus voittakoon tämä hulluuden ja järjettömyyden! Kiitos kiitos kiitos!!!

 7. Juuri tästä on kyse Hanna. Lääkkiksen oppimateriaali on lääkejättien kustantamaa, lääkäri koulutus on aivopesua jossa ajattelulle ja vaistoile ei anneta sijaa. Joillekin hyville lääkäreille ne lopulta kehittyy kokemuksen myötä, valtaosalle ei kuitenkaan koskaan.

  Rokotteet eivät ole todellisuudessa poistaneet mitään sairauksia. Tämä kaikki on tiedetty pitkään, kun tutkii lääketieteen ja sairauksen historiaa, totuus tulee esiin helposti. Mutta kyseessä on valtava rahasampo, ilman mitään tuotevastuuta. Maailman paras bisness. Jo sen pitäisi kertoa kaikki mistä on kyse – kun rokotevalmistajat ovat täysin vapautettu kaikesta vastuusta.( Olleet 14.11.1986 lähtien…) Voit tehdä mitä myrkkyä tahansa, et vastaa siitä mitenkään. Terveyttä ei voi injektoida… rokotteet ovat saastuttaneet meitä jo toista vuosisataa, mitä enemmän rokotuksia, sitä sairaampi nyky ihminen on.

 8. Hei,

  Itse aloin miettiä, vaikuttaako rokote-erän vanhentuminen mitenkään, eli pilaantuuko piikitettävä aine kenties?
  Se kai pitää paikkansa, että kova kiire on ollut ennen rokote-erien vanhentumista saada ne työnnettyä jonnekin? Niin ettei vaan kaikessa hiljaisuudessa ole käytetty myös vanhentunutta ainetta..? Saako tuon selville sen rokote-erän muiden tietojen kanssa?

 9. Tämä näyttää aivan loistavalta aloitteelta ja projektilta – tekemisen meininki, ja vakavan sellaisen. Kuuntelin juuri Reiner Fuellmichin haastattelun ja hekin aikovat aloittaa nyt parin viikon sisällä jonkinmoisella ‘suuri valamiehistö’ -formaatilla aineiston esittelyn… tarkempaa infoa varmaan sieltäkin tulossa piakkoin.

  Heikäläisten Telegram- kanava: http://t.me/ReinerFuellmichEnglish

Vastaa