Mitä tapahtuu, jos sokea taluttaa sokeaa?

Kuuntele artikkeli

Jos kaksi sokeaa ihmistä laitetaan taluttamaan toisiaan, miten käy? Olemme nähneet sen sote-uudistuksessa, jossa tavallisille ihmisille annettiin valta päättää terveydenhuollon valtavista asioista ilman tietoa. Tai kyllä, tietoa annettiin valtavina pinkkoina virkamieskielellä, jota kukaan ei ymmärrä. Nyt päätöksiä on tehty ja seuraavaksi säästetään kumihanskoista ja vessapaperista, kun alijäämä on tuhansia miljoonia euroja.

Terveydenhuolto on nyt kaaoksessa

Kaikki tiedämme, että terveydenhuolto on ajautunut sote-uudistuksen myötä kaaokseen ja työntekijät jakavat someen hälyttäviä videoita. Sote-alueille luotiin hirmuisen kallis johtoporras ja nyt päätökset ovat johtaneet siihen, että töitä tehdään valtavalla alimiehityksellä. Sote valtuustot varmasti tekevät parhaansa, mutta jos sokea taluttaa sokeaa, siinä ei hyvin käy.

Taluttaako sokeat sokeita myös muualla

Vaihdetaan aihetta nyt täysin. Jokainen blogiani seurannut tietää, että välillä kirjoitan henkisistä asioista ja nyt kerron tarinan eiliseltä.

Sain viestinä youtube videon, jossa eräs mies avaa Ilmestyskirjan 11. lukua. Siinä kysyttiin, että voisinko antaa oman mielipiteeni asiasta. En ole katsonut youtube saarnaajia sen jälkeen, kun näin ensimmäisen videon, siinä mietittiin voiko nainen rukoilla ilman huivia ja video kesti varmaankin tunnin. Silloin päätin, että on parempi, että en katso sellaista ollenkaan. En myöskään ole tarkoituksella fariseusten saarnoja katsonut, jotta pysyisin ”puhtaana”.

Nyt eilen jostain syystä tein kuitenkin asiaan muutoksen ja katsoin, mitä sionisti-kristillisessä maailmassa puhutaan Ilmestyskirjan 11. jakeesta.

Kertakaikkisen koomista

Video ja selitykset olivat kerta kaikkisen koomisia. Kuuntelin sitä korvakuulokkeista ja en voinut välillä pidättää naurua. Ei saisi nauraa, mutta selitykset olivat oikeasti vain niin koomisia. Niitä oli varmasti mietitty pitkään ja ne oli tehty hyvästä sydämestä, mutta kun ne olivat täysin epäloogisia vaikka pelkällä maalaisjärjellä ajattelisi.

Oleellinen asia nousi esiin

Videosta selvisi kuitenkin yksi oleellisen tärkeä asia. Salomonin temppeli. Sionisti-kristitty kirkko nostaa Salomonin ja sen temppelin uudelleen rakennuksen jalustalle. He sanovat, että Israeliin rakennetaan kivinen rakennus Jumalan kunniaksi.

Se on totta, sinne rakennetaan kolmas temppeli ja se on niin pitkällä, että täydelliset punaiset hiehot ovat jo Isrealissa, niiden veri sitten pirskotellaan ihmisten päälle.

Kuka oli Salomo

Kuningas Salomo, tunnettu viisaudestaan ja Israelin valtakunnan kolmantena kuninkaana hallitsemisestaan, on merkittävä hahmo sekä juutalaisessa että kristillisessä perinteessä. Vaikka hänen hallituskautensa alkuvaiheet kuvataan kukoistuksena ja viisauden aikakautena, jolloin hän rakensi Jerusalemin temppelin ja hallitsi suurta valtakuntaa, myöhemmässä elämässään Salomon kääntyi epäjumalien palvontaan. Tämän katsotaan johtuneen hänen monista avioliitoistaan ulkomaalaisten naisten kanssa, jotka toivat omat jumalansa Israelin valtakuntaan.

Raamatulliset kertomukset kuvaavat, miten Salomo rakennutti obeliskeja ja alttareita näille vieraille jumalille, mikä johti hänen sydämensä kääntymiseen pois Jumalasta. Tämä uskollisuuden rikkominen ei ainoastaan varjostanut hänen myöhempää hallituskauttaan vaan asetti myös näyttämön Israelin valtakunnan myöhemmälle jakautumiselle hänen kuolemansa jälkeen.

Mikä on pahin synti Raamatun mukaan minkä voi tehdä

Se on se, että on palvellut Jumalaa, mutta kääntynyt sen jälkeen palvomaan epäjumalia eli saatanaa. Salomo on siitä suurin esimerkki.

Jos sen tekee, se on lopullinen. Silloin menettää hengen hedelmät ja niitä ei takaisin saa. Se toistuu Raamatussa monessa eri paikassa.[3,4,5,6]

Ymmärrätte varmasti, että jos Salomo kääntyi saatanan palvelijaksi ennen kuolemaansa ja Israel jakautui hänen tekojen seurauksena, temppeli ei ole kunnia Jumalalle. Israeliin rakennettava kivinen temppeli on saatanan synagogan maallinen ilmentymä. Siitä ei jää kiveä kiven päälle.

Sionisti-kristillinen maailma on nostanut siten saatananpalvojan jalustalle.

Taivaan Hengellinen valtakunta

Sakarjan 4:6-9:ssä Jumala sanoo Serubbaabelille: ”ei se pidä tapahtuman sotaväellä eikä voimalla, vaan minun hengelläni, sanoo Herra Zebaot”, korostaen, että temppelin uudelleen rakentaminen tulee valmistumaan Jumalan hengen avulla, ei ihmisten fyysisellä voimalla.

Lisäksi luvussa 6:12-13 puhutaan ”Vesasta”, messiaanisesta hahmosta, joka rakentaa Jumalan temppelin ja hallitsee valtaistuimellaan sekä toimii papin tehtävässä.

Sakarja on Jeesuksen profeetta

Jeesuksen valtakunta on hengellinen, ei maallinen. Ihminen on Jumalan temppeli ja se rakennetaan nyt uudelleen, se on Jeesuksen perustama Taivasten Valtakunta. Se on ihmisissä, sydämissä ja se tulee ilmenemään vanhurskautena, vanhurskauden aaltona. Selitän teille lähitulevaisuudessa juurta jaksaen mitä tarkoittaa vanhurskaus, sen aika on pian.

Loppuun

Se, joka tietää mistä YouTube-videosta puhun, niin se ei ollut Mooses (😂), jonka ääni sanoi: ”Tämä on minun Poikani, minun valittuni, kuulkaa häntä!”.

Hermonvuorella oli Gabriel, Isä-Melkisedek ja pilven ääni oli Isä.

Mitä siis tapahtuu, jos sokea laitetaan taluttamaan sokeaa? No, kummatkin tippuvat kuoppaan.

Jaa:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] ”Me tarvitaan apua ja me tarvitaan sitä heti”– Palomiehen video leviää somessa https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/90ba86dc-03c1-4c3b-8929-07244610f026

[2] Almost everything is ready for the Third Temple,’ claims Israeli TV report about red heifers brought to Israel last year https://allisrael.com/almost-everything-is-ready-for-the-third-temple-claims-israeli-tv-report-on-red-heifers-brought-to-israel-last-year

[3] Heprealaiskirje 6:4 FI1776 https://www.bible.com/bible/60/heb.6.4.FI1776

[4] 2. Pietarin kirje 2:20 FI1776 https://www.bible.com/bible/60/2pe.2.20.FI1776

[5] Hesekiel 18:24 FI1776 https://www.bible.com/bible/60/ezk.18.24.FI1776

[6] Ilmestyskirja 18:22-23 https://www.bible.com/bible/60/REV.18.FI1776

2 vastausta artikkeliin “Mitä tapahtuu, jos sokea taluttaa sokeaa?

  1. ”Se on totta, sinne rakennetaan kolmas temppeli ja se on niin pitkällä, että täydelliset punaiset hiehot ovat jo Isrealissa, niiden veri sitten pirskotellaan ihmisten päälle.”

    – Roiskuuhan se verikin teurastettaessa, mutta tuossa puhdistautumisrituaalissa näyttää olevan tarkoituksena löyhytellä hiehojen tuhkaa (ashes) ihmisten päälle.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading