”Se oli kuin salama olisi iskenyt”

Kuuntele artikkeli

Blogin lukijat tietävät, että olen kirjoittanut monta tulevaista tapahtumaa ennakkoon. Se alkoi Turkin maanjäristyksestä, jonka kirjoitin artikkeliksi selityksineen monta viikkoa ennen tapahtumaa, myös ajankohta oli näkyvissä videoilla. Kerron tässä parista muusta toteutuneesta tulevaisesta, koska ne ovat nyt ajankohtaisia.

El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles de Porciúncula

Twiittasin 3. helmikuuta näkymänPakistanin Karachista. Siellä oli satanut niin paljon, että kaduilla oli vyötäröön asti vettä.

Jatkotwiitiksi laitoin:”El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles de Porciúncula, langenneiden enkelten kaupunki, saa maistaa huomenna samaa.” Se on Los Angelesin historiallinen nimitys.

Historiallinen tulva

6.2.2024 Helsingin-Sanomat uutisoi Los Angelesin rankkasateista, joita luonnehdittiin: ”Se oli kuin salama olisi iskenyt”. Koteja ja autoja tuhonneita maanvyörymiä oli ainakin Hollywood Hillsin ja Beverly Glenin alueilla, jotka tunnetaan miljoona-asunnoistaan.

Alla olevassa videossa näkyy, kun kaatosade asettuu Los Angelesin päälle ja mereltä avautuu kuin taivaallinen joki, joka puskee lisää sadetta alueelle. Vuoden 1928 entinen sade-ennätys meni rikki 2,5 tuumalla (6,35 senttimetriä), vettä tuli kuin sangosta kaadettuna noin 25 senttimetriä.

Iso pilkku

Kuudes helmikuuta 2024 twiittasin isosta auringonpilkusta, joka on kääntymässä kohti maata. Mainitsin siinä: Islanti on pian valmis uuteen purkaukseen.

Nyt tulivuori purkautuu

Iltalehti uutisoi, että seisminen aktiivisuus alkoi Fagradalsfjallin läheisyydessä torstaiaamuna (tänä aamuna 8.2.2024) ja nyt tulivuori purkautuu Reykjavikin läheisyydessä.

Kysymys ja vastaus

Sain eilen aika tärkeän kysymyksen Filacordissa (meidän keskustelupalsta)

Kysymys:

”Miten selitän teinille joka kysyy: koulussa opetetaan raamatun paikoiksi Egyptiä, Israelia jne. Mutta nyt nuo seudut ovat asutettuja valtaosin ’ei-kristinuskoisilla’. Miten tämä on näin mennyt?”

Vastaus:

”Ne ovat oikeita tapahtumapaikkoja. Jerusalem oli Jeesuksen vastustaja, koska juutalaiset eivät usko Jeesukseen Messiaana. Heidän pyhän lakikirjan mukaan Jeesus on Jerusalemin syntinen tänäkin päivänä. Muista kuitenkin aina, että myös he ovat Jumalan lapsia, aivan kuten me.

He ovat asentaneet 1%:n harhautuksen Raamattuun 1800-luvulla ja korottaneet itsensä ainoaksi valituksi kansaksi.Mutta lapseni, ne jotka itsensä korottavat, ne alennetaan Jeesuksen sanojen mukaan. Jeesus on Jumalan Poika, Jumala. Jeesus on myös sanonut, että viimeinen on ensimmäinen ja ensimmäinen viimeinen.

Jeesuksen hengellinen 1000 vuotinen valtakunta päättyi siihen, kun Jeesus vapautti saatanan noin 1000 vuotta sitten armon tuomiokaudelle, jotta Jumalan suunnitelma toteutuu.

Nyt rakennetaan uudelleen Jeesuksen henkinen valtakunta. Se on taivasten valtakunta. Jotta sinne pääse tarvitsee vain ymmärtää, että olemme Jumalan, Isän lapsia. Kun ymmärrät sen, tajuat myös, että jokainen ihminen on sisaresi tai veljesi. Sellaista ihmistä rakastaa kuin itseään. Onhan hän sinun veljesi tai sisaresi.

Raamatussa sanotaan, että temppeli rakennetaan uudelleen. Me ihmiset olemme Jumalan temppeleitä, rakensihan Hän meidät omaksi kuvakseen.

Jos haluat olla yhteydessä Isään, lausu mielessäsi Isä meidän rukous illalla kun menet nukkumaan ja juttele Isälle kuin isällesi. Vaihda kuulumiset.

Niin rakentuu uusi taivasten valtakunta ihmisten sydämiin.”

Onko se vaikeaa?

Se ei ole niin vaikeaa, kuin meille on annettu ymmärtää.

Jeesus sanoi: ”Vaan kuin sinä rukoilet, niin mene kammioos, ja sulje oves, ja rukoile Isääs, joka on salaisuudessa: ja Isäs, joka salaisuudessa näkee, maksaa sinulle julkisesti.

Isä on salaisuudessa ja näkee salaisuudessa, se tarkoittaa ajatusta. Isä kuulee ajatukset, niitä ei tarvitse huutaa ilmoille kadunkulmissa. Se on keskustelua ajatuksin Isän ja lapsen välillä, henkilökohtainen ja kahdenkeskinen yhteys.

”Ja kuin rukoilet, niin ei sinun pidä oleman niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellänsä seisovat ja rukoilevat synagogissa ja kujain kulmissa, että he ihmisiltä nähtäisiin. Totisesti sanon minä teille: he ovat saaneet palkkansa.”

Perheeni tietää, että uskon Jumalaan, heillä ei ole kuitenkaan ajatustakaan siitä, että rukoilen päivittäin nukkumaan mennessä. Ainut mitä olen pyytänyt Isä meidän rukouksen lisäksi on se, että osaisin toteuttaa Hänen tahtoaan nyt, aina ja iankaikkisesti.

Paljastavat Symbolit 3 kirja

Olen ollut kirjoittamassa hiljalleen Paljastavat symbolit 3 kirjaa, mutta jokin on estänyt sen aloittamisen. Viime sunnuntai aamuna heräsin erääseen sanaan, jonka merkitystä en tiennyt. Selvitin sen merkitystä ja kun se avautui minulle, putosin polvilleni ja pääni painui kunnioituksesta kumaraan.

Kerron symbolit kolme kirjassa paljon. Toivon, että sen luettuaan ihmiset ymmärtävät hiukan enemmän siitä, kuinka Isä toimii.

Teen tätä täysin yksin, koska se pitää olla niin. Kirjoittajan nimimerkki on J.A.H v 1.1 niin kuin se on ollut alusta asti, ei nimeä. Se on koko nimeni nimikirjaimet ja kirjan versionumero. Kun saan kirjan kirjoitettua, voin alkaa vaikka rekkakuskiksi tai ihan mitä vaan.

Toivon, että kirjan lukemisen jälkeen Raamattua, Jumalan sanaa luetaan paljon ja se myös ymmärretään. Silloin Jeesuksen sana kirkastuu ja Isä ymmärretään ilman taikauskoa sellaisena kuin Hän on.

Kirja tullaan tekemään myös painetuksi kirjaksi, joten sen tulee saamaan myös kirjastoista. E-kirjan hinnaksi tulee 7,77€, painettua kirjaa ei pysty siihen hintaan oletettavasti tekemään. Seitsemän on Jumalan, Isän luku. Kirja on maksullinen siksi, että palvelimet pysyvät toiminnassa, vaikka poistuisin keskuudestanne.

Luulen, että olen silloin tehnyt sen minkä piti, ja voin poistua rauhaan. Herran tiet ovat kuitenkin selittämättömät ja selvää on, että noudatan Hänen tahtoaan nyt, aina ja iankaikkisesti. Mihin se sitten johtaakaan, aika näyttää.

Lataa Paljastavat Symbolit osa II tästä. Saat hieman vinkkiä tulevasta.

Jaa:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Kalifornian sateissa ja maanvyörymissä kuollut ainakin kolme ihmistä – rankkasateiden odotetaan jatkuvan: ”Se oli kuin salama olisi iskenyt” https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010206685.html

[2] Tulivuori purkautuu Reykjavikin läheisyydessä https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/83e88fb1-34b3-4eea-bd3d-daa6d93afa0a

One thought on “”Se oli kuin salama olisi iskenyt”

  1. ”Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.” Mieluummin rukoilen yksin, mutta tuo Matteuksen evankeliumin kohta on jotenkin syöpynyt mieleeni… Jos numero 7 on Jumalan, isän luku, niin mikä on sitten numeron 8 merkitys? Enkä tässä viittaa toisen presidenttiehdokkaamme äänestysnumeroon. Minulla on sellainen mielikuva, että numero 8 yhdistää maan ja taivaan?

    Jatka arvokasta työtäsi. Tämä maa ja koko planeetta kaipaa avoimuutta ja rehellisyyttä Rakkauden lisäksi!

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading