Uusi supersankari: ”Rokotemies!”

Kuuntele artikkeli

Kun saksalaismies päätti ottaa koronarokotteen, hän päätti tehdä sen perusteellisesti – tarkalleen ottaen 217 kertaa, Tämä ei ole vain mRNA-injektiointi; tämä on maraton, jossa ei ole maaliviivaa, vain tauottomia mRNA-injektointi pisteellä pysähdyksiä. Ajatella, että jotkut meistä tuskin muistavat ottaa vitamiinejaan päivittäin, hän haki mRNA-injektion muutaman päivän välein kahden vuoden ajan! Tässä on uusi supersankari: ”Rokotemies!”

29 kuukauden maraton

29 kuukautta ja 217 rokotusta myöhemmin, voisi kuvitella tämän miehen olevan pikemminkin kävelevä farmaseuttinen varastohalli kuin ihminen. Miten hän teki mRNA-injektiomaratonin, kun saksassa mRNA-rokotteita ei voi ostaa yksityisiltä? Ehkä hän osti tuotteet pimeiltä markkinoilta ja piti salaisia friikkishowta: ”Tule ja näe maailman eniten rokotettu mies!

Maailman arvostetuin lääketieteellinen julkaisu: Lancet

Tässä tapauksessa Lancet-lehti julkaisi tutkimuksen, joka saattaa olla ensimmäinen ja viimeinen laatuaan. Tutkijat, jotka yleensä keskittyvät pandemioiden torjuntaan mRNA-injektio boostereilla, löysivät nyt itsensä analysoimasta yhden miehen rokotemaratonin tuloksia. ”Herra saksalaismies X, oletteko varma, että haluatte vielä yhden rokotteen? Olette jo saanut 217 kertaa enemmän kuin koko meidän tutkimusryhmämme yhteensä.”

mRNA-injektio on täysin vaaraton: ei mitään haittavaikutuksia!

Ja mitä he löysivät? Että tämä mies on ilmeisesti immuuni ei vain koronavirukselle vaan myös mRNA-injektioiden sivuvaikutuksille. Saksalaisen Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnbergin tutkijat kutsuivat häntä testeihin, ehkä osittain uteliaisuudesta, tai toivossa löytää uusi supersankari: ”Rokotemies”.

Älä kokeile tätä kotona!

Mutta vakavasti, älkää kokeilko tätä kotona. Vaikka tämä mies onnistuikin välttämään sivuvaikutukset, tutkijat varoittavat, että ylirokottaminen ei ole tie terveyteen. Se, että yksi mies onnistuu rikkomaan kaikki rokotusennätykset ilman haittavaikutuksia, ei tarkoita, että meidän pitäisi kaikkien yrittää. Ehkä pitäydytään niissä suosituksissa, niin kiehtova kuin ajatus supervoimista rokotteiden avulla saattaa ollakin.

Oliko tämä kirjoitus vitsi?

Valitettavasti tämä kirjoitus ei ollut vitsi, vaikka se oli hiukan humoristiseen tapaan kirjoitettu.

Lähde: is.fi

Tutkimus on julkaistu myös Lancet lehdessä. Tutkimuksen kohteena oleva henkilö, tunnusnimellä HIM, antoi suostumuksensa osallistua tähän ainutlaatuiseen tutkimukseen sen jälkeen, kun Magdeburgin, Saksan, julkisen syyttäjän toimisto oli koonnut näyttöä hänen 130 rokotuksestaan yhdeksän kuukauden aikana petosepäilyjen vuoksi. Vaikka tästä ei seurannut rikosoikeudellisia syytteitä, HIM vapaaehtoisesti tarjoutui jakamaan lääketieteelliset tietonsa ja lahjoittamaan veri- ja sylkinäytteet tutkimusta varten. Hän oli tutkimuksen mukaan jopa jäädyttänyt omaa vertaan petoksen tekemisen aikana.

Erlangenin yliopistollisen sairaalan paikallinen eettinen komitea Saksassa antoi tutkimukselle hyväksyntänsä, mikä takasi, että näytteiden keruu ja niiden analysointi toteutettiin tiukasti eettisten periaatteiden mukaisesti. HIM:n antamat kuvitteelliset veri- ja sylkinäytteet tarjosivat tutkijoille ainutlaatuisen tilaisuuden tutkia ihmisen immuunijärjestelmän vasteita äärimmäisessä toistuvan rokottamisen tilanteessa ja sen mahdollisia pitkäaikaisvaikutuksia.

Lähde: Lancet

Tutkimuksessa on keskitytty IgG4-antigeenien esiintyvyyteen, mikä aiheuttaa hieman epäilyksiä tämän sirkustutkimuksen motiiveista. Tutkimuksen tekivät: Felix Drost, Katharina Kocher, Carolin Moosmann, Christine Schülein, Pascal Irrgang ja Philipp Steininger.

Onko sillä yritetty osoittaa, että vaikka sinä ottaisit joka toinen päivä mRNA-injektion, et voi saada IgG4-tautia? Sitä oireyhtymää, joka aiheuttaa syyhyn kaltaiset oireet ja paljon muuta. Niitä ei voi erottaa kuvien perusteella mitenkään syyhyn aiheuttamista ihomuutoksista.

Kriittistä ajattelua mukaan

Ymmärtäähän nyt jokainen varmasti, että 217 kertaisen mRNA-injektion supersankari ei ole oletettavasti totta. Covid-injektioita ei voinut ostaa yksityisiltä. Suomessa piti hyvin pitkään varata injektioaika. Vasta paljon myöhemmin tulivat kuviin pop-up-pisteet, ”mRNA-injektio verenkiertoon ilman aspirointia ja ajanvarausta!”. Sekään ei tarkoittanut sitä, että ihmisiin olisi pistetty mRNA-koodia ilman tarkistuksia. Saksassa on kuulemani mukaan ollut vielä tarkempi seuranta. Uutinen ja tutkimuskyhäelmä on siis oletettavasti täydellinen valhe.

Uskoitko sen totena ja olet selittänyt Esson baarissa tarinaa totuutena ihottumasta kärsiville syyhypunkkivoiteen tahrimille ystäville? Se on totta, Ilta-Sanomissa luki niin. Kuunnelkaa ystävät: Uusi supersankari on oikeasti olemassa. Hän on jossain saksassa: ”Rokotemies!”

Kaksisataaseitsemäntoistakertainen eläköönhuuto mRNA-injektoidulle rokotemiehelle. Hän todisti, että mRNA-injektio on jälleen kerran tutkittu ja turvallinen eikä aiheuta missään tapauksessa IgG4-tautia, ei missään tapauksessa.

Detox

Haluatko aloittaa Detox-jakson? Sain eilen luvan kahden viikon ilmaisen jakson jakamiseen. Kannattaa rekisteröityä palveluun ja aloittaa tai vähintään lukea Detox-ohjeet läpi.

Tästä voi ladata pelkän pdf-tiedoston.

Jaa:

Muuta luettavaa:

Lähteet:

German patient vaccinated against Covid 217 times https://www.bbc.com/news/health-68477735

Saksalaismies otti 217 koronarokotusta – yllättävä seuraus https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010274419.html

Researchers at FAU find no negative effects on immune system https://www.fau.eu/2024/03/05/news/research/researchers-investigate-immune-response-of-a-man-who-received-217-covid-vaccinations/

Adaptive immune responses are larger and functionally preserved in a hypervaccinated individual https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(24)00134-8/fulltext

Hae ensimmäinen koronarokoteannoksesi Pop up -​koronarokotepisteestä https://www.hel.fi/fi/uutiset/hae-ensimmainen-koronarokoteannoksesi-pop-up-koronarokotepisteesta

Punkkien hyökkäys! https://injektiopiikki.com/2024/03/05/punkkien-hyokkays/

IgG4:ään liittyvä sairaus – monen näennäisesti yhden elimen tautitilan yhteinen nimittäjä https://www.duodecimlehti.fi/duo11479

3 vastausta artikkeliin “Uusi supersankari: ”Rokotemies!”

  1. Jos kerron ottaneeni 400 rokotetta vuoden aikana, saanko naamani lehtiin?

    1. Ei, sillä ei saa, tuo mieskään sitä saanut. Sinulla tulee olla yhteydet akateemiseen maailmaan. Sinun nimeäsi tai naamaa ei tule mihinkään. Katsos, kun se on terveystietoa. Joten et saa naamaasi lehtiin.

      1. Yhteyksiä nyt ei ole edes Akateemiseen kirjakauppaan.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading