Lääkäriliitto – raskaus on tauti

Kuuntele artikkeli

Lääkäriliiton omistama Lääkärilehti julkaisi näkökulmakirjoituksen. Kirjoituksessa ehdotetaan, että raskaus olisi tauti ja siittiö virus. Lainaus tekstistä: ”Raskaus on kehon ulkopuolisen olion aiheuttama, epämukava, kivulias ja pahimmillaan tappava asiantila, jota voidaan lääketieteen keinoin hoitaa, parantaa ja ehkäistä.”

Lääkärilehdessä artikkeli otsikolla – Pitäisikö raskaus tulkita sairaudeksi?

Kun luin artikkelia, ajattelin sen olevan vitsi tai huono aprillipila. Se ei kuitenkaan perääntynyt lopussa lainkaan, vaan sama jatkui loppuun saakka.

Tässä on lainauksia tekstistä.

”Siittiö on patogeeni”

”Jos raskaus ymmärretään taudiksi, patogeeniksi voidaan laskea siittiöt. Vaikka monet haluavatkin raskaaksi, biologisessa mielessä siittiö on taudinaiheuttaja siinä missä virus: se tulee potilaan kehon ulkopuolelta aiheuttaen tartunnan.”

”Raskaus on tauti, joka saattaa vahingoittaa potilasta, mutta lopulta kuitenkin parantaa itse itsensä (kuten monet muutkin taudit), yleensä noin yhdeksän kuukauden kuluessa tartunnan saamisesta.”

”Lääketieteellisestä näkökulmasta abortti on tehokas hoito raskauteen: se estää taudin etenemisen ja hävittää oireet.”

”Ymmärtämällä raskauden taudiksi saamme yksinkertaisen selityksen sille, miksi ehkäisy kuuluu terveydenhuollon piiriin.”

”Syy on se, että raskaus on tauti – ja kenties maailman yleisin sellainen.”

”Jos luokittelisimme raskauden taudiksi, antaisimme vahvan viestin, että raskaus ja siihen liittyvät kivut, riskit ja epämukavuus eivät ole vain ”luonnollinen asiantila”, joista tulee biologian vuoksi kärsiä.”

Raskaus on kehon ulkopuolisen olion aiheuttama, epämukava, kivulias ja pahimmillaan tappava asiantila, jota voidaan lääketieteen keinoin hoitaa, parantaa ja ehkäistä.’

Kirjoittaja on Joona Räsänen filosofian ja bioetiikan erikoistutkija Turun yliopistosta. Tutkimuksista päätellen hän on omistanut elämänsä syntyvyyden ehkäisyyn ja ihmiskunnan tuhoamiseen.

Koko Lääkärilehden artikkelin voit lukea tästä linkistä.

Miten tuollaista voi olla lääkärilehdessä?

Linkki artikkeliin tuli vastaan sosiaalisessa mediassa. Ilmeisesti Lääkäriliiton sivut on rakentanut jonkun Fimnetin suurmestarin veljenpoika. Vapaamuurareiden jäsenluettelo vilisee fimnet.fi-päätteisiä sähköposteja. Näin ollen Fimnet on vapaamuurarien hallussa, ja siten koko Suomen lääketieteen kenttä.

Jos menemme lääkärilehden sivulle https://www.laakarilehti.fi/mielipide/pitaisiko-raskaus-tulkita-sairaudeksi/ saamme kirjautumispyynnön. Artikkeli on suojattu ulkopuolisilta.

Kun taas tunnisteella oleva linkki https://www.laakarilehti.fi/mielipide/pitaisiko-raskaus-tulkita-sairaudeksi/?public=dbf9bc3d643ed0f06c2a00f6cd0cdf50 avaa artikkelin.

Tästä voidaan päätellä, että artikkeli on oletettavasti suunnattu vain lääkäreille. Sen pääsee lukemaan tunnistehännällä. Jos siirrymme artikkeliin listauksen kautta, se vaatii kirjautumisen.

Mitä lääkäreille oikein kirjoitetaan?

Artikkeli oli tarkoitettu luettavaksi oletettavasti vain lääkäreille. Voimme miettiä, mitä lääkäreille kirjoitetaan. Kyseinen artikkeli on todella järkyttävä! Jos mietit, miksi lääkärit eivät ole uskaltaneet sanoa mitään, se johtuu todennäköisesti siitä, että koko alaa johtavat vapaamuurarit. Fimnet.fi hallitsee koko Suomen lääketieteellistä kenttää, ja sen johto on täynnä suurmestareita. He ovat Luciferia palvovia ”sionistipappeja”.

Fimnet (Finnish Medical Network) on Suomen LääkäriliitonSuomen ApteekkariliitonSuomen HammaslääkäriliitonSuomen EläinlääkäriliitonSuomen Farmasialiiton sekä Suomen Proviisoriyhdistyksen jäsenille suunnattu suljettu sosiaalisen median palvelu. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden keskusteluun ja keskitettyyn tiedonvälitykseen.

Artikkelin viitteet

Artikkeliin oli loppuun laitettu jopa kirjallisuutta, vähän niin kuin tutkimuksia. Tai eivät ne mitään tutkimuksia ole. Ne ovat äärifeministien ja ateistien kirjoituksia, joissa halutaan tappaa sikiöt kohtuun. Kristinusko on pahasti tieteen kehityksen tiellä, jos sitä ei olisi, lapsia kasvatettaisiin jo nyt petrimaljoissa.

Kuinka ollakaan – Kari

Taas tulee vastaan Kari Tikkinen. Tämä WHO-solidaty tutkija, joka teki tutkimuksiaan WHO:n määräämillä tappavilla lääkkeillä. Tämä upporikas ruudinkeksijä oli viimeinen niitti siihen, että sanoin ammatinharjoittajan oikeuteni irti Valvirasta. Artikkelin kirjoittanut pujoparta on liittänyt Tikkisen 2012 tehdyn tutkimuksen mukaan.

Herttoniemen varasairaalaan vietiin iäkkäitä koronatartunnan saaneita vanhuksia. Professori Kari Tikkinen aloitti sairaalassa WHO lääketutkimukset. Olisi kiva tietää montako potilasta Herttoniemen varasairaalaasta tuli takaisin? Tikkinen tutki pitkään myös sittemmin vaaralliseksi ja tehottomaksi tunnustettua Remdesiviiriä. Se oli munuaistoksinen.

Kari Tikkinen, Sirpa Jalkanen, Markku Jalkanen, Jussi Mustonen eli Faron Pharmaceuticals Solidarity Finland -lääketutkimuksen toteuttajat estivät joka suhteessa varhaisen covidin hoidon Suomessa.

Professori Kari Tikkinen Helsingin yliopistosta

Suomen Akatemia

Suomen Akatemia on laitos, joka jakaa valtavia summia niin sanotun tieteen edistämiseen. Sillä oli rahoituspäätöshaku, jonka avulla sai haettua kätevästi annetut rahoitukset. Se on sittemmin muutettu niin, että rahoituksia on hyvin hankala saada selville. Asia kun oli niin, että kaikki median puhuvat päät olivat saaneet satoja tuhansia euroja esimerkiksi yksinkertaiseen nettikyselyyn.

Tikkinen Kari oli saanut ajan mittaan 1.8 miljoonaa euroa. Se on aika hauskaa, koska hän teki myös WHO-solidaty tutkimuksia. Nyt hän on nimikkeellä urologi.

Eräs kuuluisa professori, joka teki kaikkensa D-vitamiinin mustamaalaamiseen, sai yli 13 miljoonaa euroa ajan mittaan. Lähes kaikki somen mielipuoliset rokotelobbaaja lääkärit ja professorit ovat saaneet satoja tuhansia euroja omiin höpöhöpö tutkimuksiin. Kokonaissummia ei voi enää löytää, koska Suomen Akatemia muutti hakulogiikan.

Kun tonkii tarkemmin, ydinryhmä on oikea ”family”. Lapset ovat mukana toiminnassa ja heitä on rahoitettu ja palkittu isolla kädellä.

Lopuksi

Arvoisat lääkärit, jotka kuulette vielä sydämen äänen,

Olemme kaikki osa suurta ja monimutkaista terveydenhuollon järjestelmää. Jokainen meistä on omalla tavallaan vastuussa sen toiminnasta oman terveytemme kautta. Olemme kaikki nähneet, kuinka järjestelmämme on muuttunut vuosien varrella, ja kuinka se on vaikuttanut valtaviin muutoksiin järjestelmän sisällä. Nyt keikkalääkärin kuukausiveloitus on täysin posketon. Ensimmäinen lääkäreitä vuokraava yritys Suomessa oli MedOne, joka perustettiin vasta vuonna 2008.

Viime aikoina olemme nähneet huolestuttavia merkkejä siitä, että järjestelmämme on menossa suuntaan, joka aiheuttaa sen romahtamisen. Nyt olemme nähneet sen, kuinka Lääkäriliiton omistama Lääkärilehti on julkaissut näkökulmakirjoituksen, jossa ehdotetaan, että raskaus olisi tauti ja siittiö virus. Mitä tämä tarkoittaa lääketieteen ja ihmiskunnan tulevaisuudelle?

Onko tämä todella suunta, johon haluatte lääketieteen menevän? Onko tämä todella se viesti, jonka haluatte lähettää yhteiskunnalle? Teitä on joskus arvostettu, mutta ei taatusti tulevaisuudessa arvosteta, jos hyväksytte sen, että siittiö on virus ja raskaus on tauti.

Meidän on muistettava, että lääkäreillä on valta ja vastuu. Teillä on valta vaikuttaa siihen, miten lääketiedettä harjoitetaan ja miten potilaita hoidetaan. Teillä on myös vala, joka varmistaa, että teette kaikkenne potilaidenne hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tämä tarkoittaa, että teidän on kyseenalaistettava ja haastettava ne näkemykset ja käytännöt, jotka eivät ole potilaiden etujen mukaisia. Teidän on rohkeasti puolustettava sitä, mikä on oikein, ja vastustettava sitä, mikä on väärin.

Se ei ole helppoa ja se vaatii rohkeutta, päättäväisyyttä ja sitoutumista. Mutta se on välttämätöntä, jos varmistaa, että lääketiede palvelee ihmisiä sen aikaa, kun se vielä on.

Miettikää, miten voitte käyttää omaa valtaanne ja vastuutanne parantaaksenne järjestelmäämme ja potilaiden hoitoa. Miettikää, miten voitte auttaa meitä pääsemään pois tästä suosta. Toivon, että se herättää teissä ajatuksia ja keskustelua.

Eräs suuri Henkilö sanoi aikoinaan: ”Antakaat keisarille, kuin keisarin ovat, ja Jumalalle, kuin Jumalan ovat. Ja he ihmettelivät häntä.” Sen opetuksen voi soveltaa myös teihin, vaikka teille opetetaan, että tämä lukee satukirjassa.

Se tarkoittaa sitä, että ihmisen on kuuluttava yhteiskuntaan ja maksettava verot, se on selvää.

Mutta, jos keisari korottaa itsensä Jumalan asemaan. Määrää esimerkiksi ihmisiä kuolemaan leikkien jumalaa pakotetuilla ihmisille vaarallisilla geeni-injektioilla, asia muuttuu. Jos ihmisen perimää muutetaan tarkoituksella, leikitään jumalaa. Ne, jotka tarkoituksella tämän tekevät, lasketaan kyseisen maailman eläimistöön kuuluviksi.

Totuus on riitaisa. Jos seisot totuuden puolella, pysy siinä. Totuus on riitaisa siksi, että se sotii valhetta vastaan. Totuus voittaa aina, vaikka tie totuuteen voi olla raskas taistelu. Haluatko silloin, kun taistelu päättyy, olla totuudella voittanut voittaja vai valheella hävinnyt valehtelija?

Jokainen varmasti ymmärtää, että kun tämä taistelu päättyy, seisomme Hänen edessänsä, joka on A ja O, Alfa ja Omega, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.

Jaa:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

Pitäisikö raskaus tulkita sairaudeksi? https://www.laakarilehti.fi/mielipide/pitaisiko-raskaus-tulkita-sairaudeksi/?public=dbf9bc3d643ed0f06c2a00f6cd0cdf50

Miksi COVID-19 varhainen hoito on kielletty? – koko läntisestä maailmasta https://injektiopiikki.com/2022/01/05/miksi-covid-19-varhainen-hoito-on-kielletty-koko-lantisesta-maailmasta/

Herttoniemen varasairaalassa tehdään uraauurtavaa koronan lääketutkimusta – ”Tässä potilasryhmässä on erityinen tarve parempaan hoitoon” https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4541017

WHO suositti lääkettä, jonka TEHO ON OLEMATON – Nyt uusi lääke suosituksiin! https://injektiopiikki.com/2021/09/12/who-on-estanyt-covid-19-varhaisen-hoidon-suosittaa-laaketta-jonka-hinta-on-yli-2000e-potilas-ja-teho-pyorea-nolla/

5 vastausta artikkeliin “Lääkäriliitto – raskaus on tauti

  1. Tämähän kuvaa loistavasti nykyajan läntisen sivilisaation tavoitteita. Pian saadaan valmiiksi keinot viljellä seuraava sukupolvi sirutettuna laboratorion muovikohdussa. Naiset pääsevät eroon miehen tartuttamista viruksista.

  2. Tietäen globalistikommunismin harhat en ihmettele yhtään että lääkäriliitto on menettänyt järkesä. Sen lauluja laulat kenkä leipää syöt

  3. Kyllä Joonan ajattelu on toisaalta realistista. Raskaus rasittaa ja jopa uhkaa terveyttä monta kuukautta ja alkuun tarvitaan miehessä kehittynyt ”patologinen” loinen. Mutta ilman tätä luonnon valintaa, ei Joonasta olisi ajatustaan ilmaisemassa. Anattelun realismi on siksi ristiriitainen, mihin lännen kulttuurissa nykyään sorrutaan yhä enemmän idiotismin syrjäyttäessä terveen jarjen.

    1. Se ei ole realistista. Se on täysin sairasta, samoin kuin sinun järkeily, että se on realistista. Oletko lääkäri?

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading