ÄÄRIMMÄISTÄ: THL saa johtajakseen Pfizerin johtajan!

Kuuntele artikkeli

Muistamme varmaan kaikki, kun Sanomamedia sai business-johtajakseen toukokuussa 2021 Anu Lindströmin. Hän siirtyi suoraan Sanomamedian palvelukseen lääkejätti Pfizerilta, jonka palveluksessa hän oli 15 vuotta ja 5 kuukautta. Sanomamedian tulos oli vuonna 2020 suorastaan häikäisevä. Nyt THL saa johtajakseen Pfizerin johtaja Piia Aarnisalon. Voimme odottaa, että THL häikäisee vuonna 2024!

Vuonna 2020

Vuonna 2020 mediamainosmyynti koki merkittäviä muutoksia johtuen COVID-19-pandemian globaalista vaikutuksesta. Tämä vuosi oli haastava monille toimialoille, ja mediamainonta ei ollut poikkeus. Monet yritykset kokivat taloudellista painetta, mikä johti mainosbudjettien supistamiseen tai uudelleensuuntaamiseen. Tämä vaikutti laajalti mainosalan toimijoihin ja myynnin volyymiin. Sanomamedia kuitenkin teki valtavan tuloksen, joka varmaankin selittyy esimerkiksi yrityskaupoilla tai jollain muullla vastaavalla.

Lähde: Finder.fi

Vuoden 2021 toukokuussa Sanomamedian business-johtajaksi siirtyi Pfizerin entinen talousjohtaja Anu Lindström ja tällä varmistetiin, että Sanomamedia tuottaa vain kansanterveydellisesti tärkeitä uutisia.

Niitä myös saatiin: kaikki median uutiset olivat tutkittuja ja turvallisia. Kaikki ennakoivan hoidon tutkimukset kiellettiin totaalisesti, eikä edes D-vitamiinia saanut mainostaa immuunipuolustusta parantavana. On hyvä huomata, että Sanomamedia omistaa myös STT:n eli Suomen Tietotoimiston, josta kaikki mediat hakevat uutisensa.

Lähde: STT

Nyt THL-johtajaksi siirtyy Pfizer johtaja

Nyt THL on valinnut entisen pandemiapäälikön, Mika Salmisen tilalle Pfizer johtaja Piia Aarnisalon. Arrnisalo on kliinisen kemian erikoislääkäri.

”THL:n tehtävä ja rooli sopivat erinomaisesti omaan arvopohjaani. Koen, että minulla on aiemman työkokemukseni kautta paljon annettavaa, mutta samalla myös paljon opittavaa. Olen aina pyrkinyt hakeutumaan tehtäviin, joissa voin oppia ja haastaa itseäni.”

Hänellä on äärimmäisen erinomainen arvopohja.

Pandemian aikana

Pandemian alkuvaiheessa Piia Aarnisalo kommentoi mediassa kurlausnäytteitä, koska oli Terveystalo Oy:n palveluksessa. Hän esiintyi myös HUS hallinnollisena ylilääkärinä ja otti kantaa kesälomiin vuonna 2020. Hän on siis tuttu koronakommentaattori milloin Terveystalon lääkärin tittelillä tai HUS hallintoylilääkärinä. Nyt vuonna 2024 hän siirtyy THL-johtajaksi Pfizer-johtajan paikalta. Nousukiito on ollut huimaa!

Muistamme hänet myös näytteenottoskandaalista, missä Kampin Huslab-laboratoriossa käytettiin likaisia neuloja, minkä takia 19 ihmistä oli vaarassa saada hepatiitti- ja hiv-tartunnan. Aarnisalo sanoi, että työntekijä on hyvin kokenut, ja toimi virheen huomattuaan vastuullisesti. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun tällainen virhe sattuu. Hän kuitenkin valehteli.

Näytteitä ottanut henkilö ei ollut ikinä nähnyt turvaneulaa ja ei ollut laboratoriohoitaja ammatiltaan. Hän valehteli siis koko lausuntonsa oikeastaan alusta loppuun.

360 astetta terveydenhuoltoon

Piia Aarnisalo on ollut Pfizer Suomen lääketieteellinen johtaja.

”– Odotan sitä, kun geeniterapia tulee Suomessa käyttöön. Se on täysin uudenlainen hoitomuoto, johon liittyy paljon mielenkiintoisia, tärkeitä ja eettisiäkin kysymyksiä. Geeniterapian avulla voidaan hoitaa uudella tavalla ja jopa potilaita, joita ei ole voitu kovin hyvin auttaa tähän asti, Aarnisalo sanoo.”

Nyt hän on Suomen johtavalla paikalla ja saa määrätä jo tänä vuonna WHO-pandemiasopimuksen avulla kaikille suomalaisille pakotettuja Pfizerin geeniterapia annoksia.

Suomen Punainen Risti

Piia Aarnisalo on upea nainen. Hän oli pandemian alkuvaiheessa kommentoimassa Terveystalon lääkärinä, HUS hallintolääkärinä ja sitten vielä Huslabin toimitusjohtajan ominaisuudessa likaisten neulojen tapauksessa. Muistamme, että myös Lasse Lehtonen on Huslabin lääkäreitä, hän on HUS​LAB hallinnollinen osastonylilääkäri.

Ei siinä vielä kaikki. Hän on niin upea, että hän on myös SPR-veripalvelun johtokunnassa. Saamme siten seuraavan THL-pandemiapäällikön, jolla on aivan valtavan hieno verkosto. Terveystalo, SPR, Pfizer, Huslab ja THL.

Meillä on mahtava seuraava THL pandemiapäälikkö kerta kaikkiaan!

P.S. Ymmärrättehän, että tässä ei ole kaikki ok.

Jaa:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

Sanomamedia https://www.finder.fi/Lehdet+ja+uutispalvelut/Sanoma+Media+Finland+Oy/Helsinki/yhteystiedot/139311

Anu Lindström https://www.linkedin.com/in/anu-lindstr%C3%B6m-750b3a48/?originalSubdomain=fi

THL:n Hyvinvointivaikuttajat-osaston uudeksi johtajaksi Piia Aarnisalo https://thl.fi/-/thl-n-hyvinvointivaikuttajat-osaston-uudeksi-johtajaksi-piia-aarnisalo

Inhottaako nenän sörkkiminen? Suomessa voi nyt tehdä koronatestin kurlaamalla https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/ce15073f-c395-4f66-a985-670a95e77d31

Satojentuhansien suomalaisten kesäloman kohtalo on vielä auki, ja tietoa voi joutua odottamaan viikkoja – myös työnantajien hätäilystä on merkkejä https://yle.fi/a/3-11306712

Uusi väite: Helsingissä likaisilla neuloilla näytteitä ottanut hoitaja ei ollut koulutukseltaan laboratoriohoitaja https://www.radionova.fi/uutiset/ajankohtaista/a-103236

Hoitaja käytti likaisia neuloja potilaisiin – HS: Ei sairastumisia Huslabin virheestä https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201611252200032423

360 astetta terveydenhuoltoon https://wematchu.com/fi/rooms/2/liike-elama-ja-johtaminen/articles/7039/360-astetta-terveydenhuoltoon

Maailmanlaajuinen digitaalinen valvonta – se on päätetty https://injektiopiikki.com/2023/06/06/maailmanlaajuinen-digitaalinen-valvonta-se-on-paatetty/

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading