Pfizerin 43 miljardin dollarin panostus: Turbo-syöpien nousun ymmärtäminen

Kuuntele artikkeli

Äskettäin Pfizer ilmoitti yllättävästä päätöksestään ostaa Seagen, pieni lääkeyhtiö, joka on keskittynyt erityisesti turbo-syöpien hoitoon. Tämä 43 miljardin dollarin kauppa on herättänyt laajaa huomiota ja kysymyksiä, erityisesti ottaen huomioon Pfizerin jo ennestään vahvan aseman lääkemarkkinoilla, kiitos sen menestyksekkään mRNA-COVID-19-rokotteen. Miksi siis tämä farmaseuttinen jättiläinen on nyt kohdistamassa huomionsa turbo-syöpiin?

Turbo-syövät ja mRNA-rokotteet

Pfizerin ja Modernan kehittämät COVID-19 mRNA-rokotteet ovat olleet keskiössä pandemian torjunnassa. Kuitenkin viime aikoina on noussut esiin huolestuttavia raportteja näiden rokotteiden yhteydestä turbo-syöpien, kuten lymfooman, aivosyövän, rintasyövän, paksusuolisyövän ja keuhkosyövän, lisääntyneeseen esiintymiseen. Tämä on saanut Pfizerin reagoimaan nopeasti ja hankkimaan Seagenin, joka on erikoistunut juuri näiden syöpien hoitoon.

Pfizerin Seagenin hankinta

Pfizerin päätös hankkia Seagen ei ole pelkästään taloudellinen investointi, vaan se tekee yrityksestä onkologian globaalin johtajan. Tämä strateginen liike näyttää olevan suunniteltu paitsi vastaamaan turbo-syöpien kasvavaan uhkaan, myös vahvistamaan Pfizerin asemaa syöpähoidon alueella. Mutta mikä on tämän hankinnan todellinen merkitys?[1]

Synkät taustatiedot

Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla on kommentoinut tilannetta, mutta hänen lausuntonsa jättävät avoimeksi, kuinka paljon yhtiö tiesi turbo-syöpien kasvusta ja sen mahdollisesta yhteydestä mRNA-rokotteisiin. Bourlan ennusteet turbo-syöpien vaikutuksista tulevaisuudessa ovat synkkiä, ja ne heijastavat tarvetta laajamittaiseen syöpähoidon kehittämiseen.

Turbo-syöpien tulevaisuus

Pfizerin päätös tuottaa syöpähoitoja ennennäkemättömässä mittakaavassa herättää kysymyksiä siitä, kuinka paljon yhtiö tietää tulevista terveystrendeistä. Onko Pfizerin suuri investointi ennakoiva liike vastauksena odotettavissa olevaan turbo-syöpien kasvuun?

Vaikutusten ymmärtäminen

Ympäri maailmaa hallitukset ovat alkaneet varoittaa turbo-syöpien räjähdysmäisestä kasvusta rokotuskampanjoiden jälkeen. Tämä on johtanut kasvavaan vaatimukseen läpinäkyvyydestä ja perusteellisista tutkimuksista, jotka selvittäisivät mahdolliset yhteydet rokotteiden ja syöpien välillä.

Johtopäätökset

Pfizerin motiivit turbo-syöpiin panostamisessa voivat olla monitahoiset ja epäselvät, mutta yksi asia on selvä: mRNA-rokotteiden ja turbo-syöpien kasvu on kiireellinen ja huolestuttava kysymys, joka vaatii perusteellista tutkimusta ja julkista keskustelua. On tärkeää, että nämä kysymykset käsitellään avoimesti ja että kaikkien vaikutettujen terveys ja hyvinvointi asetetaan etusijalle.

Muistetaan, että Ursula von der Leyenin mRNA-injektio tekstiviestikaupat, jossa ostetiin 1,8 miljardia annosta, jokaiselle eurooppalaiselle 4 annosta vauvasta vaariin maksoi noin 34 mrd euroa. Oliko Pfizerilla tieto jo maaliskuussa 2023, että turbosyöpien esiintyvyys tulee kasvamaan rajusti?

Nyt saamme viikoittain lukea nuorista ihmisista, jotka ovat kuolleet hyvin nopeasti kehittyvään tautiin.

Jaa:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Pfizer gets OK for $43-billion Seagen deal after donating cancer drug rights https://www.reuters.com/markets/deals/pfizer-gets-ok-43-bln-seagen-deal-after-donating-cancer-drug-rights-2023-12-12/

[2] Commission approves acquisition of Seagen by Pfizer https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/es/ip_23_5123

2 vastausta artikkeliin “Pfizerin 43 miljardin dollarin panostus: Turbo-syöpien nousun ymmärtäminen

  1. Tieto ”uuden tyyppisten” rokotteiden ”perinnöllisten alttiuksien” laukaisijana tiedettiin 2010 aloitetun tutkimuksen mukaan: Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia.”

    Suoraan tutkimuksesta luettua: ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

    Rokote siis tutkimuksen mukaan laukaisi perinnöllisiä alttiuksia ! Miksi ”covid”; tehdyssä pandemiassa rokotettiin yhä näillä ”uuden tyypin” vaarallisiksi tiedetyillä piikeillä ?

    THL:n keskeisessä roolissa ollut henkilö oli mukana tekemässä tätä tutkimusta ja suositteli niitä julkisesti ihmisille täysin vaarattomina; ei kai lääkejäteiltä saadut miljoonat vaikuttaneet asiaan ?

  2. Lähialueella kaksi kuuollut turbo syöpään ja yhdellä aivosyöpä ja toisella paksusuolen syöpä. Jälkimmäinen on todistetusti roko… piikitetty ja sai siitä inhottavan ihottuman.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading