On vuosi 2020 ja pian kaikki alkaa

Kuuntele artikkeli

Euroopan komission ehdotus Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseksi kliinisten tutkimusten tekemisestä ihmisille tarkoitetuilla lääkkeillä, jotka sisältävät muuntogeenisiä organismeja tai koostuvat niistä ja jotka on tarkoitettu koronavirustaudin hoitoon tai ehkäisyyn, sekä tällaisten lääkkeiden toimittamisesta on tärkeä askel pandemian torjunnassa. 

Valmistautuminen pandemiaan vuonna 2020

Vuonna 2020, kun lehdet olivat täynnä hirmuisia juttuja koronasta, taustalla valmisteltiin GMO-tuotteiden injektoimista ihmisiin. Geenitekniikkalaki muutettiin, ja sitten kaikki oli valmista tähän tutkittuun ja turvalliseen vapauden tuovaan geeni-injektioon. Asiat tulivat ilmi Valtioneuvoston U-kirjelmä U 39/2020 vp muistiossa, joka julkaistiin 23.7.2020.

Oliko se geeniterapiaa

Kyllä se Bayerin lääkeosaston johtajan Stefan Oelrichin mukaan sitä oli.

Valtioneuvosto valmistautui sallimaan GMO-lääkkeet ihmisiin

Valtioneuvoston kirjelmä eduskunnalle komission ehdotuksesta Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseksi kliinisten tutkimusten tekemisestä ihmisille tarkoitetuilla lääkkeillä, jotka sisältävät muuntogeenisiä organismeja tai koostuvat niistä ja jotka on tarkoitettu koronavirustaudin hoitoon tai ehkäisyyn, ja tällaisten lääkkeiden toimittamisesta (COM(2020) 261 final)

Alla otteita ehdotuksen sisällöstä:

”Jälkimmäiseen pilariin liittyen komissio antoi 17.6.2020 asetusehdotuksen, jolla säädettäisiin määräaikaisesta poikkeamisesta muuntogeenisten organismien (GMO) suljettua käyttöä ja tarkoituksellista levittämistä ympäristöön koskevista lupa- ja ympäristöriskinarviointiprosesseista, jotta varmistetaan rokotteiden kehittäminen ja saatavuuden nopeuttaminen. ”

”Ehdotuksen mukaan GMO:ja sisältäviin, ihmiselle tarkoitettuihin tutkimuslääkkeisiin liittyviltä toimilta ei edellytettäisi ympäristöriskien ennakkoarviointia ja/tai hyväksyntää direktiivin 2001/18/EY 6–11 artiklan tai direktiivin 2009/41/EY 6–13 artiklan mukaisesti, kun em. toimet liittyvät sellaisen direktiivin 2001/20/EY mukaisesti hyväksytyn kliinisen tutkimuksen toteuttamiseen, joka koskee COVID-19:n hoitoa tai ehkäisemistä. Tällaisia toimia olisivat GMO:a sisältävän lääkkeen pakkaaminen ja merkinnät, varastointi, kuljetus, hävittäminen, jakelu, toimittaminen ja anto, mutta ei GMO-tutkimuslääkkeen valmistaminen, johon sovellettaisiin yhä direktiivin 2009/41/EY 6–13 artiklan mukaisia hyväksyntämenettelyjä. ”

”B) jos jäsenvaltio on antanut väliaikaisen luvan sellaisen lääkkeen jakeluun, jolla ei ole myyntilupaa, haitallisten taudinaiheuttajien, toksiinien tai kemiallisten aineiden tai haitallisen ydinsäteilyn epäillyn tai todetun leviämisen perusteella direktiivin 2001/83/EY 5 artiklan 2 kohdan mukaisesti; tai 

C) jos jäsenvaltio asettaa tällaiset lääkkeet saataville asetuksen (EY) N:o 726/2004 83 artiklan 1 kohdan mukaisesti erityisluvalla erityisistä syistä sellaisen potilasryhmän käyttöön, jolla on krooninen tai vakavasti heikentävä sairaus tai henkeä uhkaavaksi katsottu sairaus ja jota ei voida tyydyttävästi hoitaa luvallisilla lääkkeillä.  ”

”Lisäksi hakijan ei tarvitsisi sisällyttää COVID-19:n hoitoon tai estämiseen tarkoitettujen lääkkeiden myyntilupahakemuksiin jäljennöstä toimivaltaisen viranomaisen kirjallisesta suostumuksesta GMO:ien tarkoitukselliseen levittämiseen ympäristöön direktiivin 2001/18/EY B osan mukaisesti.  

Vaikka asetuksella poikettaisiin geenitekniikkadirektiivien mukaisista ilmoitus- ja hakemusmenettelyistä sekä ympäristöriskien arvioinnista, asetuksessa velvoitettaisiin kuitenkin jäsenvaltiot mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan asianmukaiset toimenpiteet, joilla minimoidaan tutkimuslääkkeen suunnitellusta tai tahattomasta leviämisestä ympäristöön aiheutuvat ennakoitavissa olevat kielteiset ympäristövaikutukset. ”

”Asetusta sovellettaisiin siihen asti, kun Maailman terveysjärjestö WHO pitää COVID-19:tä pandemiana tai kun tilanteeseen sovelletaan Euroopan parlamentin ja neuvoston päätöksen N:o 1082/2013/EU 12 artiklaa COVID-19:n aiheuttamasta kansanterveydellisestä hätätilanteesta. Näiden edellytysten lakattua olemasta komissio julkaisisi asiaa koskevan ilmoituksen Euroopan unionin virallisessa lehdessä. Kliinisiä tutkimuksia, joille on myönnetty lupa direktiivin 2001/20/EY nojalla ennen kyseisen lakkautusilmoituksen julkaisemista, voitaisiin kuitenkin pätevästi jatkaa ja käyttää myyntilupahakemuksen tukena ilman direktiivin 2001/18/EY 6–11 artiklan tai direktiivin 2009/41/EY 6–13 artiklan mukaista ympäristöriskien arviointia ja/tai lupaa. ”

Jaa:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

EUROOPAN KOMISSION EHDOTUS EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEKSI KLIINISTEN TUTKIMUSTEN TEKEMISESTÄ IHMISILLE TARKOITETUILLA LÄÄKKEILLÄ, JOTKA SISÄLTÄVÄT MUUNTOGEENISIÄ ORGANISMEJA TAI KOOSTUVAT NIISTÄ JA JOTKA ON TARKOITETTU KORONAVIRUSTAUDIN HOITOON TAI EHKÄISYYN, JA TÄLLAISTEN LÄÄKKEIDEN TOIMITTAMISESTA https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kirjelma/Sivut/U_39+2020.aspx

3 vastausta artikkeliin “On vuosi 2020 ja pian kaikki alkaa

  1. Eikös näiden rokoteiden valmistuksessa käytetty bakteerin dna ta ,jotta valmistus määrärät saatiin nopeasti miljardeihin annoksiin. Mietin vain jäikö tätä dna ta rokoteannokkseen jos jäi ,niin lisääkö tämä bakteerin dna haittavaikutuksia nopeuttavaksi esim turbosyövät

  2. Todellisuudessa ”valmistautuminen” alkoi jo 2010; perustuslain tarkastamiskomiten mietintö 9 /2010 sekä He 60/2010 perustuslain muuttamisesta linjasiavat seuravaa: Poikeusoloja kosekvaa lakia tulee muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman ”pandemian” seurauksena. ( laissa ”pandemia sanahässäkkä, joka tarkoittaa pandemiaa ). Valta Suomessa siis todellisuudessa 2011 perustuslakimuutoksella annettiin näissä asioissa WHO:lle . Tämä on rikos Suomen kansaa kohtaa, koska ”rokotteiden” vammauttava vaikutus TIEDETTIIN ennen Covid 19 piikityksiä.

    Terveyskirssjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksa seurannut narkolepsia.” Tuo tutkimus todistaa myöhempien piikitysten vammauttamisen tahallisuuden !

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading