Tehohoito on veitsen terällä!

Kuuntele artikkeli

Muistamme kaikki varmasti vuoden 2020, kun hirmuinen koronapandemia valtasi koko maailman, ja lehdet olivat täynnä hirmuisia tarinoita teho-osastoilla olevista suunnattomista määristä potilaita. Tehohoito oli vastuuministerin mukaan koko ajan veitsen terällä. Minä päivänä tahansa hoitokapasiteetti saattoi loppua. Nyt on tehty väitöstutkimus tuolta ajalta. Oliko tehohoito todella veitsen terällä?

Tehohoito kaatuu pian isoon potilasmassaan

Vuonna 2020 lehdet olivat täynnä uutisia siitä, kuinka tehohoitopaikat ovat loppumassa ja toiminta on veitsen terällä. Sairaaloissa oli aivan suunnaton määrä potilaita ja lähes kaikki, jotka joutuivat tehohoitoon, kuolivat. Tilanne oli katastrofaalinen ja romahdus oli aivan nurkan takana. Tilanne oli hirveä. Kaikkien piti pestä käsiään aivan jatkuvasti ja ilman maskia ei voinut oikeastaan edes syödä. Uusimaa laitettiin karanteeniin ja poliisit valvoivat työtä päivää työmatkalaisia Helsinkiin.

Maskipakot määrättiin vaikka kaikki tiesivät, että SARS-CoV-2 virus on niin pieni, että kirurgisen maskin suodatinverkko oli suurinpiirtein sama, jos oli yrittänyt pysäyttää hyttystä jalkapallonmaalin verkolla. Kaupassa ei voinut kulkea ilman maskia, koska ihmiset tulivat huutamaan niin, että räkä lensi suusta.

Sitten kun vuoden 2020 koronan kuolleisuus tilastot paljastettiin, niin viruksen kanssa kuoli yhteensä 558 henkilöä. Alle 65-vuotiaita tautiin kuoli 42 henkilöä. Keski-ikä (mediaani) oli 84 vuotta, joka on pari vuotta keskimääräistä kuolin ikää enemmän. Moni vanhus siis kuoli periaatteessa vanhuuteen koronan kanssa. Normaalisti kausiflunssaan kuolee 1000–2000 ihmistä. Teho osastot olivat kuitenkin olleet koko vuoden median ja asiantuntijoiden mukaan aivan täpösen täynnä.

Vuonna 2022 julkaistiin tutkimus, missä oli selvitetty covid pandemian kuolleisuutta todennettujen tartunnan saaneiden keskuudessa, niin luvut olivat hyvin matalat:

IFR:n (Infection Fatality Rate, tartuntakuolleisuus) mediaani oli:

  • 0–19-vuotiailla 0,0003 %
  • 20–29-vuotiailla 0,003 %
  • 30–39-vuotiailla 0,011 %
  • 40–49-vuotiailla 0,035 %
  • 50–59-vuotiailla 0,129 %
  • 60–69-vuotiailla 0,501 %

Kuolleisuus oli äärimmäisen matala tartunnan saaneiden keskuudessa ollakseen hirmuinen pandemia. On myös syytä muistaa, että noin 50 % sairasti taudin täysin huomaamattaan.

Väitöstutkimus

Saara Jäntin väitöskirjatyö keskittyy koronaviruspandemian vaikutusten tutkimiseen ensiavun käyntimääriin, leikkaustoimintaan ja tehohoidon hoitojaksoihin Suomen kolmessa suuressa sairaalassa. Tutkimuskohteina olivat Tampereen yliopistollinen sairaala, Mikkelin keskussairaala ja Keski-Suomen keskussairaala.

– Yllättävä tulos tutkimuksessamme oli, että tehohoidon hoitojaksojen määrä väheni koronaviruspandemian aikana vuonna 2020 verrattuna aiempiin vuosiin. Vuonna 2021 tehohoidon hoitojaksojen määrä oli samalla tasolla aiempiin vuosiin nähden. Lisäksi vain 3 % kaikista tehohoidossa tutkimusvuosina hoidetuista potilaista oli tehohoidossa koronavirusinfektion vuoksi, Jäntti toteaa.

Tehohoitojaksoja oli vähemmän

Vuonna 2020 tehohoitojaksojen määrä väheni verrattuna edellisiin vuosiin. Meille kerrottiin päivästä toiseen, että teho-osastot ovat ääriään myöten täynnä potilaita, joiden kuolleisuus on 30-50 %. Kuitenkin virukseen kuoli yhteensä 558 henkilöä, joista suurin osa oli siinä iässä, että heille ei tehohoitoa anneta. Koronan kanssa kuolleet vanhukset, jotka olivat jo ylittäneet normaalin kuolleisuusiän, laskettiin koronakuolemiksi. Teho-osastot eivät olleet täynnä.

Minä tiedän mistä minä puhun. Olin sairaalassa pandemian aikana anestesiahoitajana ja näin kaiken. Muistan, kun kaksi potilasta oli tehohoidossa yli viikon pelkästään happiviiksillä, vaikka he olivat täysin osastokuntoisia. Uusia potilaita ei kuitenkaan ollut tulossa, ja henkilöstöresurssit pidettiin yllä pitämällä heitä yli viikon tehohoidossa turhaan. Se tuli maksamaan veronmaksajille, eli sinulle, 4105 € x 7 x 2 = 57 470 €. Samaan aikaan media maalasi kuvaa tehohoidon kapasiteetin vähyydestä. Samalla somessa liikkui videoita missä hoitajat ja lääkärit tanssivat sairaaloiden osastoilla ja pihoissa. Videot olivat maailmalaajuisia, niitä tehtiin ympäri maailman.

Meitä on huijattu täysin tietoisesti!

Se, että vuonna 2020 teho-osastoilla ei ollut niin paljon potilaita kuin kerrottiin on täysin suunniteltu huijaus, ja se, ettei yksikään ammattilainen puuttunut asiaan on häpeällistä. Minä puutuin asiaan, koska minulla oli seitsemän vuoden kokemus julkisesta nöyryyttämisestä, tiesin kestäväni sen helposti uudelleen. Kuitenkaan en kohdannut odottamaani mustamaalausta siinä laajuudessa kuin odotin sen tulevan.

Kuinka on mahdollista, että tällainen huijaus on voinut tapahtua ilman, että kukaan uskaltaa puhua siitä, tulla julkisuuteen? Olen selittänyt teille syitä ja kokonaiskuva selviää vielä tämän kuun aikana, kun saan kirjani kirjoitettua loppuun. Siinä on jo yli 300 sivua tekstiä, joka tulee avaamaan kaiken, sitten ymmärrätte.

Mitä nyt pitäisi tehdä?

Tämä koko tapahtumasarja on kirjoitettu tiettyyn kirjaan, jonka lähes jokainen akateemikko sanoo olevan ”satukirja”. Tämä satukirja on avautunut minulle kolmen vuoden aikana siten, että saan avata sen pääkohdat siinä muodossa, kuin ne on tarkoitettu.

Ilmestyskirja on Jumalan iankaikkisen Pojan puhetta, kun Hän vieraili lihallisessa hahmossa maan päällä Jeesuksena ja opetti noin kolmen ja puolen vuoden ajan noin 1996 vuotta sitten, hän antoi silloin vihjeitä tästä ajasta.

Myöhemmin hän ilmoitti Johannekselle lisää, sanoen:

”Maksakaat hänelle niinkuin hänkin maksoi teille, ja kertokaat hänelle kaksinkertaisesti hänen töittensä jälkeen; sillä juoma-astialla, josta hän teille pani sisälle, niin pankaat hänelle kaksinkertaisesti.” Ilm 18:6

Hän kertoi, että ihmisille pannaan sisään juoma astiasta. MRNA-injektiot laitetiin ihmisten sisään lagenulasta. Sana tulee kreikasta ja se tarkoittaa juoma-astiaa tai lääkepulloa.

Nykykielelle käännettynä: Tehkää hänelle samalla mitalla, kuin hän teki teille ja antakaa hänelle kaksinkertainen lääkeannos. Siitä samasta lääkepullosta, josta hän laittoi lääkettä teidän sisään, antakaa hänelle lääkettä kaksinkertainen annos.

Lääkeasiaan liittyy toinenkin seikka, mutta avaan sen vasta kirjassa juurta jaksaen. Se on ”satukirjassa” sanottu, liittyen tähän asiaan.

Valheet jatkuvat!

Vasta viime viikolla koko maailman valtamediassa kiersi Lancet-lehden julkaisu, jossa kuvitteellinen mies oli ottanut 217 kappaletta mRNA-injektioita kahden vuoden kuluessa. Tutkimuksen mukaan hänelle ei tullut mitään haittavaikutuksia, hieman aristavaa olkapäätä lukuun ottamatta. Jokainen järkevä ihminen tietää, että kukaan ei ota mRNA-injektiota neljän päivän välein kahden vuoden ajan. Niitä ei ole edes mistään saatavilla niin, että niitä voisi itse ostaa. Se tutkimus on täyttä valetta. Se on nyt maailmaanjuisesti mediassa.

Kun pandemia alkoi, aloin varoittamaan ihmisiä, mutta noin vuoden kirjoittamisen jälkeen aloin avaamaan myös taustalla olevaa pahuutta. Ne olivat siihen aikaan täysin utopistisia juttuja, mutta nyt kaikki on näkyvästi esillä. Ennen koronapandemiaa Marinin hallitus laittoi symbolisen viestin pomoilleen. He rakensivat Säätytalosta vapaamuurarien temppelin. Varjot muodostavat harpin. Nyt Orpo Petterin hallitus on laittanut samanlaisen kuvan. Riikka Purra olisi tosin voinut laittaa suoraan harpin käteen.

Ovatko vapaamuurarit tämän takana?

Eivät yksinään. Tämän takana on sionismi, johon kuuluu sekä kristillinen että katolinen kirkko. Kirkko ajoi pandemian aikana rokottamattomat ulos kirkosta laulamaan joululauluja hautausmaalle. Se oli valtava virhe. Piispat pitivät viime viikolla kokouksen, jossa he olivat lähes yksimielisesti sitä mieltä, että trans agenda pitää tuoda nyt koko laajuudessaan kirkkoihin.

Kaikki korkeakoulut ovat myös vahvasti tukemassa agenda 2030 kulttia. Koulut ja varhaiskasvatus myös. Kerron kirjassa, miksi lapset halutaan demoralisoida, tulette oletettavasti itkemään polvillaan näiden ihmisten pahuutta!

Rokotustalkoot

He ovat vasta viime viikolla vakuuttaneet, että mRNA-injektio on täysin turvallinen. Varastoissa on oletettavasti miljoonia varianttirokotteita. Nyt pitää aloittaa rokotustalkoot, joissa kaikille tietoisesti pahaa tehneille annetaan 434 (2*217) kappaletta mRNA-injektiota. Se tekee yhden injektion joka toinen päivä kahden vuoden ajan. Se pitää olla erää, joka on aitoa ainetta. Siitä ei ole mitään haittaa; se on tutkittu ja turvallinen. Tämä on ohje meille Jumalan iankaikkiselta Pojalta, joka tunnettiin 1996 vuotta sitten Ihmisen Poikana nimellä Jeesus.

Annetaan siis päätös Isän käsiin. Annamme vain tutkittua ja turvallista Iankaikkisen Pojan ohjeen mukaan. Päätös geenimuokkaus-injektion vaikutuksista jää siten Jumalalle. Teemme vain Jumalan käskyn mukaan, niin kuin hekin tekivät meille aukroriteettien käskyjen mukaan.

Jaa tämä artikkeli. Suojelet sillä itseäsi ja muita.

Seuraa Injektiopiikkiä X-viestipalvelussa

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

Saara Jäntti: Tehohoidon hoitojaksojen määrä ei lisääntynyt koronaviruspandemian aikana Suomessa https://www.tuni.fi/fi/ajankohtaista/saara-jantti-tehohoidon-hoitojaksojen-maara-ei-lisaantynyt-koronaviruspandemian

Näin koronapotilaita hoidetaan teho-osastolla – osaa potilaista pidetään enimmäkseen mahallaan: ”30-50 prosenttia kuolee tehohoidosta huolimatta” https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nain-koronapotilaita-hoidetaan-teho-osastolla-osaa-potilaista-pidetaan-enimmakseen-mahallaan-30-50-prosenttia-kuolee-tehohoidosta-huolimatta/7790584#gs.6nig21

Tehohoito veitsenterällä: HUSissa 25 tehohoitajan vaje https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tehohoito-veitsenteralla-husissa-25-tehohoitajan-vaje/8292034#gs.6nic25

Raportti: Neljä viidestä tehohoitoon koronaviruksen takia joutuneesta on ollut hyvävoimaisia ennen sairastumista https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006516691.html

”Ollaan veitsenterällä” – koronaan kuolleiden määrä noussut selvästi ja jo 6 sairaanhoitopiiriä on leviämisvaiheessa https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ollaan-veitsenteralla-koronaan-kuolleiden-maara-noussut-selvasti-ja-jo-6-sairaanhoitopiiria-on-leviamisvaiheessa/8009032#gs.6nii09

”Olemme veitsenterällä” – Uudellamaalla leviämisvaihe lähellä https://www.verkkouutiset.fi/a/olemme-veitsenteralla-uudellamaalla-leviamisvaihe-lahella/#7c292536

Hallitus eristää Uudenmaan, ravintolat eivät väkisin kiinni vielä viikonloppuna – pääministeri vetoaa ihmisiä palaamaan mökeiltä https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/92f1d881-0e0c-43ab-989f-ce3f8225ce7d

Näin maskipakko näkyy Helsingin joukkoliikenteessä – Jorma täräytti päätöksestä suoran sanan https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007859211.html

Koronavirustauti kuolemansyynä vuonna 2020 https://www.stat.fi/til/ksyyt/2020/ksyyt_2020_2021-12-10_fi.pdf

Uusi supersankari: ”Rokotemies!” https://injektiopiikki.com/2024/03/16/uusi-supersankari-rokotemies/

Piispat agendassa vai agenda piispoissa? https://injektiopiikki.com/2024/03/14/piispat-agendassa-vai-agenda-piispoissa/

2 vastausta artikkeliin “Tehohoito on veitsen terällä!

  1. heti alusta tiesin että täyttä puppua, olen palvellut kaikissa ebola jne.maissa africassa, ollut läheisissä tekemisissä näiden henkilöiden kanssa, keltakuume, hepatiitti,kolera rokotukset on, muuta et tarvitse, koska saadaan päättäjät vastuuseen? suomen paskin hallitus, on globaalin eu.n ja naton orja.

  2. Tosiasiassa kaikki Suomessa aloitettiin jo 2009 – 2010 ”sikainfluenssalla”. Terveyskirjasto Duodecom: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia.” Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa. Tämä on suora lainaus tuosta tutkimuksesta; eli ”rokote” aktivoi kansalaisten perinnölliset sairaudet !

    THL:n tutkija Nyhonek oli yksi tutkimuksiin osallisista ja olisi siis tuon tiedon kansalle kertoessaan pelastanut paljon kansalaisia ! Mutta sen sijaan hän suositteli ”uuden tyypin” rokotteita turvallisena kaikille. Tuomio jääköön herralle, mutta totuus kerrottakoon kaikelle kansalle.

    Rumble; Atomistudio; Totuuden etsijät; Kimmo Leino ; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo. Suomi ja sen kansalaisia päätettiin tuhota ja omaisuudet ryöstää jo kauan sitten . Mukaan otettiin YLE ja ”lehdistö” salaaman kaikki ! Oikeusministeriön 2005 tilaama tutkimus: ”Media ja demokratia Suomessa / Kriittinen näkökulma”; kertoo meille seuraavaa: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ” Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”. YLE-veron suunnittelu aloitettiin välittömästi tutkimuksen valomistumisen jälkeen; ja lehdistö siis LAHJOTTIIN ”lehditsötuella”.

    Nyt nämä ostetut lehtimiehet voivat vielä pelastua irtisanoutumalla joukoin ja kertomalla totuuden päätoimittajien vaatimasta sensuurista.

    Kiellettyjä puheenaiheita on valtava määrä: 90-luvun maanpetokset; EU-jäsenyysasiakirjojen allekirjoitus ennen kansanäänestystä; markan poistaminen laittomasti; Laiton NATO-jäsenyys. ( sopimuksen allekirjoitti virkamieshallitus, jolla on lupa ”juoksevien asioiden hoitoon” ; edesmennyt Jali Raita tehnyt tästä kantelun laillisuusvalvojalle. ); laitos EU-tukipaketti / Sanna Marin ( lue Jaana kavonius / virkamafia.fi ) ; perustuslain laiton syytesuoja PL 118 § 3 momentti; laiton sairauskuluvakuutusten irtisanominen takautuvasti ! Tässä oli pintaraapaisu; striimistä voi katsoa lisää.

    Sen sanominen, että olen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen koitetaan kaikin tavoin kriminalisoida Suomessa. Jo 9.12. 2005 jätin valtakunnnansyyttäjänvirastoon syyteilmoituksen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi; tämän jälkeen maan- / valtiopetoksia on tehty tukku lisää !

    Kuten Terveyskirjaston tuo sikainfluenssa-tutkimus osoittaa tässä on kyseessä VIIVÄSTETYT MURHAT tietoisen vaarallisilla aineilla. En voi olla hiljaa, sillä kansainvälisen lain mukaan: Mikäli joku tietää vakavan rikoksen, ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen .

    Mutta mikä on niiden rikos, jotka meitä ”salaliittoteoreettikkoja” ovat estäneet tietoa levittämästä kansalaisten keskuuteen ! Siis julkisten eduskunnan asiakirjojen jakoa on koitettu estää … täyttää tämä kaikki rikollisorganisaation määritelmän !

    Älkää pelätkö niitä, jotka voivat viedä hengen, pelätkää niitä, jotka voivat viedä sielun.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading