Vastaisku hallitukselle!

Kuuntele artikkeli

Eilen kirjoitin artikkelin, joka käsitteli hallituksen määräämää keskussairaaloiden päivystystoiminnan rapauttamista. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa asia, johon hallitus on puuttunut. Se on myös leikannut merkittävästi liikunnan tukemiseen varattuja summia. On jo tiedossa, että liikkumattomuus aiheuttaa vähintään kolmen miljardin euron kustannukset. Jotkut ovat jopa esittäneet, että summa voisi olla jopa viisi miljardia euroa. Hallituksen tekemät kymmenien miljoonien leikkaukset saattavat siis aiheuttaa miljardien lisäkustannukset.

Vastaisku hallitukselle!

Aikoinaan loin liikuntapalvelun, joka tarjoaa räätälöidyt kotijumppaohjelmat jokaiselle käyttäjälle. Kyseessä on web-sovellus (kännykkä PWA-applikaatio), joka luo jokaiselle käyttäjälle oman, käyttäjän kehityksen mukaan muuttuvan ohjelman – vaikka vuosiksi eteenpäin. Harjoitukset suoritetaan käyttäen vain kehonpainoa, ja ne on mahdollista tehdä kotona. Harjoitukset ovat sopivia kaikille, sillä järjestelmä määrittää lähtötason. Välineitä ei tarvita, ellei käyttäjä halua niitä käyttää. Siinä on ehkä maailman parhaimmat liikuntaohjelmat jokaiselle.

Ruokavalio

Järjestelmä sisältää myös ruokavalion, joka selittää tarkasti, kuinka ihmiskeho toimii. Informaatiopaketin lukemisen jälkeen et tarvitse oikeastaan muuta. Järjestelmä tarjoaa kuitenkin laajan reseptipankin, josta koko perhe voi nauttia. Kaloreita ei lasketa eikä annoksia punnita. Ylipainoiset laihtuvat ja urheilijat saavat lisää lihaksia. Verensokeriarvot tasoittuvat ja rasva-arvot asettuvat kohdalleen.

Detox

Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Järjestelmä sisältää myös elimistön puhdistuksen vaihe vaiheelta. Jos haluat käynnistää luonnon tehokkaimman puhdistusjärjestelmän eli autofagian, siihen on ohjeet. Voit olla tässä tilassa kuukausia ja autofagia poistaa vahingoittuneet solut, esisyöpäsoluja, vanhentuneita soluja, vahingoittuneita mitokondrioita, proteiinikertymiä, amyloidia, prioneja sekä virheellisesti taittuneita tai epänormaaleja proteiineja. Autofagian tutkija sai Nobelin palkinnon tutkimuksistaan. Detox eli Reboot käynnistää uudelleen immuunipuolustuksesi. ILMAN NÄLKÄÄ!

Lyhyesti: Se korjaa piikkiproteiinin aiheuttamia ongelmia.

Elämäntyö

Mutta ei siinäkään vielä kaikki. Saat ladattua järjestelmästä kirjoittamani kirjat e-kirjana: ”Reboot – Elimistön uudelleen käynnistäminen ja puhdistus” sekä ”Paljastavat Symbolit: Erään ihmisen pojan muistokirja”. Tämä palvelu on koko elämäntyöni ja kirja kertoo koko elämäni.

Se on teille!

Jos hallitus karsii ihmisten hyvinvoinnista, niin minä vastaan siihen.

Olen luonut etukoodin: JAH. Se antaa 70% alennuksen kassalla ja hinnaksi jää mitätön summa.

Älkää peljätkö, että minä siitä jotain rahallista hyötyä saisin. Alennus on sellainen, että minä en siitä mitään saa ja en enää edes omista Singaporessa olevaa yritystä. Lähdekoodi palveluun on kuitenkin minun. Hinta kattaa palvelinkustannukset.

Tämä on vastaisku hallituksen toimiin. Puhdistava ruokavalio, detox ja liikunta. Annan ne nyt periaatteessa ilmaiseksi kunnes toimintaani puututaan joko Singaporesta tai hallituksen toimesta.

Kielsihän Ruokavirasto koronapandemian alkaessa sanan ”keto”.

Tilaa palvelu nyt. SIINÄ ON KAIKKI!

Jos et ole tyytyväinen, rahat palautetaan.

Jaa:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

Hallitus leikkaa liikunnasta, yrittää myös saada ihmisiä liikkumaan – Vastuuministeri: ”Voidaan kävellä myös ihan pieni matka” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ccddc98a-37e2-488b-bb56-a2329efcb19f

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading