Kuinka harvinaisia rokotteiden haittavaikutukset ovat? Eivät ollenkaan harvinaisia. Israelin tekemä raportti!

Lue ääneen tämä artikkeli

Fimea, THL ja valtamedia vakuuttavat päivästä toiseen, että rokotteista saadut vakavat haittavaikutukset ovat hyvin harvinaisia. Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen, Tampereen yliopiston Rokotustutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet ja monet muut asiantuntijoiksi naamioituneet lääke-edustajat vakuuttavat päivästä toiseen mRNA-injektioiden olevan erittäin turvallisia. Suomessa tai maailmalla ei ole aktiivista rekisteriä haittavaikutusten kartoittamiseen. Nyt Israelin hallitus on kerännyt aktiivisesti tietoja ja meillä on kiistattomat todisteet vakavien haittojen yleisyydestä!

Kuinka yleisiä vakavat haittavaikutukset ovat?

YLE uutisoi joulukuun alussa mRNA-injektoiden haittavaikutuksista [1]näin:

Harvinaisia.

Vakavia allergisia reaktiota on ollut yhdellä sadastatuhannesta koronarokotteen saajasta. Kyseessä on siis hyvin harvinainen reaktio. Varotoimena koronarokotuksen saanutta kehotetaan odottamaan rokotuspaikalla noin viisitoista minuuttia, jotta mahdollisia vakavia allergisia reaktioita voidaan hoitaa saman tien. Jos sellasia on tullakseen, ne ilmaantuvat yleensä nopeasti.

Toinen Harvinainen vakava oire on nuorilla miehillä Esiintynyt sydänlihaksen tulehdus toisen Rokotteen jälkeen. THL:n seurannan mukaan alle 30-vuotiailla rokotetuilla miehillä ja pojilla todettiin neljä ylimÄÄräistä sydänlihastulehdusta 100 000:tta kohden. Samalla tavalla normaalisti virusinfektion aiheuttama sydänlihaksen tulehdus on tyypillisesti nuorten miesten tauti.” 4.12.2021 YLE

Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen vakuutteli Ilta-Sanomissa haittavaikutusprofiilin olevan suorastaan rauhoittava

Joulukuun 14. päivään mennessä oli tullut 165 haittailmoitusta 3. injektiosta. Kun tiedetään, että haitat voivat tulla viikkojen viiveellä, boosteroitujen määrä on noin 300 000.

Haittailmoituksia on siis ilmoittaneet 0,06%, joista vakavia 0,02%. Ovatko luvut suorastaa rauhoittavia? Kun tiedetään, että [6]haittavaikutuksia ilmoitetaan vain 10-20% todellisuudesta, vakavien osuus voi olla jopa 0,2%. Täsmääkö se Israelin proaktiiviseen raporttiin? Se selviää pian.

THL, Fimea, STM ja valtamedia valehtelevat sinulle

Totuus mRNA-rokotusten haittavaikutuksesta on katasrofi. MRNA-injektio on vaarallisin “rokote” koko ihmiskunnan historiassa. Sen injektioiminen kansalaisiin täytyy lopettaa välittömästi.

Valtamedia ja valtion virastot ovat täysin hiljaa asiasta. Tietokantoja muokataan ja vakavia haittavaikutuksia katoaa mystisesti tilastoista. Lue asiaan liittyvät artikkelit jutun lopusta.

Nyt on virallista aktiivisesti kerättyä dataa saatavilla – toteuttaja Israelin terveysministeriö

Viimeisin todiste tulee Israelin terveysministeriöltä. Israelin terveysministeriö teki jotain, mitä yksikään valtion virasto ei ole koskaan aiemmin tehnyt: Se teki proaktiivisen tutkimuksen tehosterokotteen saaneista ihmisistä.

Valtiot käyttävät passiivista tapaa eli haitasta kärsinyt on itse vastuussa haittailmoituksesta. Terveydenhuollon henkilökuntaa ei ole opastettu millään tavalla haittailmoitusten tekemisessä ja oletettavasti vain harva edes tietää, kuinka se tehdään. Ja vaikka joku tietäisikin ja haluaisi sen tehdä, henkilökunnalla ei yksinkertaisesti ole aikaa. Aikaisemmin rokotehaitoista ilmoittaminen oli terveydenhuollossa pakollista, EI ENÄÄ.

Miksi kukaan ei ole tutkinut aktiivisesti asiaa

Miksi kukaan ei ole aikaisemmin tehnyt proaktiivista tutkimusta? Oletettavasti siksi, että he tietävät rokotteiden olevan katastrofi. Koska proaktiivista tutkimusta ei tehdä ja haittailmoituksia ei kirjata (17 600 haittailmoitusta tällä päivämäärällä kirjaamatta) he voivat tulevaisuudessa uskottavasti sanoa, “meillä ei ollut aavistustakaan“.

Israel ja 4. booster- injektio

Israel on piikittänyt kansansa neljästi ja ilmeisesti jokin meni pieleen, koska Israelin hallitus teki proaktiivisen tutkimuksen. Proaktiivinen seurantajärjestelmä olisi pitänyt olla kaikilla maailman hallituksilla heti rokotusohjelman alusta asti.

Passiivisessa valvonnassa haitoista ilmoitetaan hyvin pieni osuus, tutkimuksen mukaan vain [6]10-20% tapauksista. Varsinkin, jos haittailmoituksen tekemistä aktiivisesti vähätellään viranomaisten ja valtamedian toimesta. Lisäksi kuolleet täyttävät aika harvoin haittailmoituksia ja omaisilla ei ole kykyä yhdistää esim. aivoverenvuotoa, joka tulee muutama viikko injektiosta, sen aiheuttamaksi.

Huomioi, että vakavat haittavaikutukset tulevat viiveellä

Huomioi, että vakavat haittavaikutukset voivat tulla vasta viikkojen kuluttua injektiosta. Esimerkiksi kuume ja kolotus tulevat lähes heti, vakavat haitat voivat tulla vasta paljon myöhemmin.

Proaktiivinen tutkimus Israelissa

Proaktiivisessa tutkimuksessa saadaan aitoja tuloksia. Ainoa asia, mikä voi jäädä pimentoon, on kuolema, koska vainaja ei vastaa puhelimeen. Tässä kyselyssä 2068 ihmistä vastasi ja kertoi, jos haittoja oli ollut.

Voit ladata alkuperäisen raportin MOH (Ministry of Health) Telegram kanavalta. Englanniksi käännetyn version voi ladata tästä. Alla kuvakaappaus MOH telegram kanavasta ja tutkimuksesta. (Jos tiedosto poistetaan)

Pääkohdat Israelin terveysministeriön raportista

 • 0,3 % ihmisistä ilmoitti käyneensä/joutuneensa sairaalaan kokemansa haittavaikutuksen vuoksi.
 • 4,5 % vastaajista ilmoitti neurologisista ongelmista.
 • Lähes 10 %:lla alle 54-vuotiaista naisista oli kuukautiskierron häiriöitä.
 • Noin 25 % henkilöistä, joilla oli jo ennestään autoimmuunisairauksia, masennusta tai ahdistuneisuutta, ilmoitti oireidensa pahentuneen tehosteannoksen jälkeen.

Jos luvut pitävät paikkansa, ne ovat aivan järkyttäviä. Mutta, voiko tutkimus olla puolueellinen? Kyllä, tietenkin, mutta vaikka tulokset jakaisi kymmenellä, ovat ne silti järkyttävät verrattuna mihinkään muuhun maailmassa annettuun rokotteeseen.

On syytä huomata, että tämä on Israelin terveysministeriön tekemä raportti. Jotain on selkeästi mennyt kammottavasti pieleen mRNA-injektioiden kohdalla.

Tykityskattavuus jämähtää

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vain noin 56% Israelin kansasta on saatu “buusteroitua”, valtavalla hallituksen painostuksella. Se kertoo paljon. Joten 50% Israelin kansasta tietää totuuden.

Suomessa taitaa olla sama tilanne, boosterointi on pysähtynyt noin 50%:iin. Se on huojentavaa. Vain omasta mielestään fiksuimmat eivät tajua meneillään olevaa tilannetta ja odottavat jo neljättä piikkiä.

Hallitus valmistelee koronapassia [7]työturvallisuuslakiin ja siirtää ovelasti pakkorokotukset työnantajan harteille. Älkää uskoko mitään, mitä hallitus sanoo, kun se avaa suunsa, sillä tarkoitus on vain harhauttaa. Marin kertoi rokotepassin poistuvan… kyllä, väliaikaisesti.

MUUALLA MAAILMASSA DATAA EI ENÄÄ JULKAISTA!

[4] 22.2.2022 julkaistun lehtiartikkelin mukaan CDC eli Yhdysvaltain tautikeskus kieltäytyy julkaisemasta tietoja, jotka se on kerännyt tehosterokotteiden tehosta 33 MILJOONAN 18-49-vuotiaan amerikkalaisen osalta.

THL muutti Avo Hilmo- tietokannan tietoja vuodesta 2019 saakka (siitä on tehty rikosilmoitus). Skotlannissa lopetetaan raportointi. Herättääkö tämä mitään epäilyksiä? Dataa ei enää julkaista oikeastaan missään!

Ylikuolleisuus mittaushistorian korkein!

Olemassa oleva tilanne on karsea. Suomessa kuoli vuoden 2022 tammikuussa 500 ihmistä enemmän kun normaalisti. [5] Määrä on koko mittaushistorian korkein! Pitääkö olla huolissaan? PITÄÄ. ERITTÄIN HUOLISSAAN!

Mitä Intiassa tapahtuu?

Intiassa asuu noin 1 400 miljoonaa ihmistä. Se on kärsinyt COVID-19 taudista hyvin vähän, kun vertaa väkimäärään ja sen ahtaisiin suurkaupunkeihin.

Our World in Data

Yhteys Intian terveysministeriön ylimmälle tasolle

Koska yksi maa on onnistunut koronan torjunnassa erittäin hyvin, oletettavasti siellä on myös paras tieto. Olemme saaneet yhteyden Intian terveysministeriön ylimmälle tasolle. Meille on jo alustavasti selvitetty, miten Intiassa ohjeistettiin kansaa ja mitä tuotteita siihen kuuluu. Ivermektiini on ollut osallisena, mutta se on vain hyvin pieni osa kokonaisuutta.

Me tuomme tiedon Suomeen

Meille on luvattu kaikki apu, tieto, tutkimukset ja lisäksi saamme haastatella Intian terveysministeriön johtavia professoreita ja he jakavat tietonsa meille. Tulemme tekemään web- tapaamisista suomeksi tekstitettyjä videotallenteita. Tuomme Intiassa toteutetun enneltaehkäisevän ja tartunnan hoidon kaikkien saataville.

Luonnonmukainen ehkäisy ja hoito

Kiinalainen lääketiede ja sen hyvä teho on varmaankin monelle tuttu. Tiesittekö, että Intiassa on vielä kiinalaista lääketiedettä paljon vanhempi ja erittäin hyvin dokumentoitu lääketiede, jota käytetään yleisesti Intiassa? Sen nimi on Ayurveda.

Asiat loksahtavat paikoilleen

Aloitin kesäkuussa blogin kirjoittamisen. Siinä vaiheessa, kun 2. piikkejä alettiin pistämään suureen väestöön, se näkyi selkeästi työssäni (leikkausosasto). Yritin tuoda asiaa esiin, mutta ainoa asia, mitä sain aikaan, oli toistuvat puhuttelut rokotevastaisuudesta, koska edes epäilin rokotteiden aiheuttavan ongelmia.

Sanoin itseni irti 29.10.2021, koska en pystynyt osallistumaan tietoisesti toimintaan, jonka epäilin/tiesin vahingoittavan ihmisiä. Siitä saakka olen parhaani mukaan yrittänyt tuoda asiaa yleiseen tietoisuuteen.

Miksi aloin alusta saakka seuraamaan Israelia? Miksi seurasin Intian tilannetta ja olen tiennyt intuitiivisesti sieltä löytyvän vastauksen? Miksi annoin kaiken pois? Miksi sanoin itseni irti ja lopetin työt auttaakseni teitä?

Lue “Injektiopiikin logon merkitys ja historia” -kirjoitus. Jos katsot tarkasti, voit löytää vihjeet tatuoinnista, joka tehtiin vuosi ennen pandemiaa. Joillain asioilla voi olla ennaltamäärätty tarkoitus, ehkä.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Tämä koronarokotteen haittavaikutuksista nyt tiedetään Suomessa https://yle.fi/uutiset/3-12208587

[2] Kolmosrokotteita hakevat nyt myös nuoret aikuiset – ylilääkäri haittavaikutuksista: ”Viesti on suorastaan rauhoittava” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008515686.html

[3] Subliminal Confusion https://heinonline.org/HOL/LandingPage?handle=hein.journals/thetmr78&div=39&id=&page=

[4] CDC is refusing to publish data it has collected on booster effectiveness for 33 MILLION Americans aged 18-49 over fears it might show the vaccines as ineffective https://www.dailymail.co.uk/news/article-10537161/CDC-refusing-publish-data-collected-booster-effectiveness-aged-18-49.html

[5] Suomessa kuoli tammikuussa 500 ihmistä vuoden takaista enemmän https://www.sss.fi/2022/02/suomessa-kuoli-tammikuussa-500-ihmista-vuoden-takaista-enemman-maara-on-koko-mittaushistorian-korkein/

[6] Percent of Admissions with an Adverse Drug Event http://www.ihi.org/resources/Pages/Measures/PercentofAdmissionswithanAdverseDrugEvent.aspx

[7] Työelämän koronaturvallisuutta pohtineen työryhmän työ päätökseen https://stm.fi/-/tyoelaman-koronaturvallisuutta-pohtineen-tyoryhman-tyo-paatokseen

3 vastausta artikkeliin “Kuinka harvinaisia rokotteiden haittavaikutukset ovat? Eivät ollenkaan harvinaisia. Israelin tekemä raportti!

 1. Oman maailmankatsomukseni mukaan mikään ei ole sattumaa.
  Sinun tarinasi tukee tätä omaa uskomustani, että mikään ei todellakaan ole sattumaa. Ja Sinun työsi ja merkityksesi tässä ajassa on sielunsopimus, jota sydäntäsi kuunnellen olet tiukasti ja uskollisesti noudattanut.
  Kiitos kiitos kiitos niin tärkeästä työstä, johon koko elämäsi on Sinua johdattanut omalla näköalapaikallasi ja kokemuksillasi!
  Niin ihmeellistä on elämä jonka aisteillmme voimme nähdä kokea ja tuntea ja vielä suurempi on se mysteeri jonka voimme aavistaa olevan ymmärryksemme tuollapuolen…
  Terveyttä Voimia ja viisautta kuin myös Rakkautta Rauhaa ja Valoa elämääsi ja työhösi meidän suomalaisten ja koko ihmiskunnan hyväksi!!!

 2. Ukrainan tilanne tulikin “sopivasti” peittelemään koronakatastrofia, eikö? Koko maailmassa on alkanut vastuun pakoilu ihan näkyvästikin, vähän täytyy olla pihalla, jos ei osaa merkkejä lukea. Vaikea ymmärtää miksi iso osa suomalaisista ei näe, ei ymmärrä. Onko kyse siitä, että ei jakseta seurata kuin Ylen ja klikkimedian uutisia, ei jakseta ottaa selvää ja jos joku kertoo, ovat uutiset liian pelottavia ja suljetaan korvat? Yksi syy on tietysti kielitaidottomuus ja medianlukutaidon puute.

  Joku kertoi lukeneensa, että “pandemia” aiotaan lopettaa 20.3.2022, maaliskuussa ainakin. Ehkä lyön taas kaverin kanssa viinipullosta vetoa, puolesta että pitää paikkansa. 😉

 3. Hei! Äidilläni on ilmennyt kolmannen rokotteen jälkeen seuraavat haittavaikutukset; molemmat nilkat sekä ranteet ovat kivikovat ja kosketusarat. Lääkärissä käynyt nyt kahden kuukauden aikana noin 10 kertaa eri kokeissa, ultraääni, sydänfilmit, ulostenäytteet ja muistaakseni ainakin neljä eri kertaa verikokeissa. Lääkärit eivät osaa antaa diagnoosia. Mitä voin tehdä? Minulle voi laittaa sähköpostia jos joku tietää lääkärin joka tutkii näitä. T. Jaakko. S-posti [email protected]

Vastaa