Sovitusti vääristeltyjä kuolleisuuslukuja? – kansainvälisesti

Lue ääneen tämä artikkeli

Ruotsalainen lääkäriryhmä syyttää, että Ruotsin kansanterveysvirasto on johtanut yleisöä harhaan covid-19-rokotteen eduista rekisteröimällä rokotetut kuolemat rokottamattomiksi. Tilastoissa 21 päivää ensimmäisestä ja 14 päivää toisesta, kolmannesta jne. mRNA-injektiosta kuolleet lasketaan rokottamattomiksi. Jos siis saat mRNA-injektion, saat infektion ja kuolet 2-3 viikon sisään injektiosta, olet tilastollisesti rokottamaton COVID-19- tautiin kuollut!

Vanha asia – ollut kaikkien tiedossa kauan

Kyllä, 21, 14 ja seitsemän päivän viiveet injektioiden jälkeen ovat olleet yleisessä tiedossa. Se, onko kukaan ajatellut, miten se vaikuttaa tilastoihin, on toinen asia.

[1]Ruotsalainen lääkäriryhmä pyysi tilastot FHM:lta (Ruotsin THL) covid-19- kuolemien määristä vuonna 2021 neljässä eri ryhmässä.

  1. täysin rokottamaton
  2. 1. annoksen saaneet ja alle 21 päivää on kulunut
  3. osittain rokotettu: joko on kulunut vähintään 21 päivää 1. annoksesta, mutta 2. annosta ei ole annettu tai 2. annos on annettu, mutta alle 14 päivää on kulunut.
  4. täysin rokotettu: 2. annos tai 3. annos on annettu ja 2. annoksesta on kulunut vähintään 14 päivää.

Tuloksista kävi ilmi, että FHM oli siirtänyt 919 rokotettua rokottamattomien ryhmään. Tämän manööverin johdosta rokottamattomien kuolleisuus nousi tilastollisesti 32%. Jos rokotettuja ei olisi siirretty rokottamattomien ryhmään rokotettujen kuolleisuus olisi noussut vastaavasti 135%!

lakaruppropet.se

Olettavaa on, että noin 30% rokotettujen kuolemista siirretään rokottamattomiin myös muualla

Suomessa rokottamattomaksi [2]sairaalapotilaaksi lasketaan rokottamattomat, sellaiset joiden ensimmäisestä annoksesta on alle 21 vuorokautta tai toisen annoksen saamisesta alle seitsemän vuorokautta. Tämä sääntö on ilmeisesti maailmanlaajuinen.

Maailman kansaterveyslaitosten kattojärjestö

[3]The International Association of National Public Health Institutes eli IANPHI on kansanterveyslaitosten kattojärjestö. Siihen kuuluu 90 maata. IANPHI:n pääjohtaja on ollut vuodesta 2021 professori [4]Duncan Selbie. Suomesta IANPHI:n johtokunnassa istuu [5]Markku Tervahauta. Oletettavaa on, että kattojärjestön kautta jaetaan jokaiseen jäsenmaahan yhdenmukainen tieto menetelmistä.

IANPHI:n suurimpia yksityisiä rahoittajia ovat [6]The Bill & Melinda Gates Foundation ja [7]The Rockefeller Foundation.

Systemaattista väärintilastointia

[8]Official mortality data for England suggest systematic miscategorisation of vaccine status and uncertain effectiveness of Covid-19 vaccination -tutkimus on päätynyt Englannissa samaan tulokseen. Se syyttää tilastoinnin olevan epäluotettavaa ja harhaanjohtavaa.

Näistä kuvaajista on selkeästi nähtävissä, että rokotuksen jälkeen kuolleisuus kasvaa. Mitä jos ihminen kuolee sydäninfarktiin tai aivoverenvuotoon piikin jälkeen aikarajojen sisällä? Onko hän automaattisesti tilastollisesti rokottamaton?

Jos näin on, on päivänselvää, että lähes kaikki rokotehaitoista johtuneet kuolemat haudataan tilastoihin.

Onko ylikuolleisuutta esiintynyt Suomessa?

Suomessa on havaittu pitkäkestoinen [9]ylikuolleisuusanomalia toukokuusta 2021 lähtien. Ylikuolleisuus lähti jyrkkään nousuun samaan aikaan kuin 2. piikityskierros alkoi.

Ylikuolleisuus anomalia 2021

Ylikuolleisuutta myös Saksassa

Saksassa on tehty tutkimuksia ylikuolleisuudesta. Sen johtopäätelmä on samankaltainen. Vuoden 2021 joulukuussa ylikuolleisuus oli Saksassa noin 20%. Se vastaa suunnilleen Suomen ylikuolleisuutta.

https://osf.io/v62dw/

Miltä korona kuolleisuus näyttäisi Suomessa jos 32% siirrettäisiin oikeisiin ryhmiin?

Viimeisen THL Sampo [12]tilaston mukaan Suomessa on kuollut koronaan mRNA-injektio kampanjoiden jälkeen 922 rokottamatonta. Yksi, kaksi tai kolme mRNA-injektioannosta saaneita on kuollut 1902 kpl.

Jos 32% rokottamattomaksi merkittyä rokotettua siirrettäisiin rokotettujen ryhmään luvut olisivat seuraavat: Rokottamattomia kuollut koronan kanssa 605 kpl ja rokotettuja 2219 kpl massarokotusten alkamisen jälkeen.

Näin laskettuna koronakuolemista 27,26% on rokottamattomilla ja 72,74% rokotteen saaneilla. Rokotteen teho näyttää lähes olemattomalta. Siitä tosin ei ole enää mitään epäselvää muutenkaan.

Alla oleva tieto löytyy Pfizerin alustavista tutkimuksista. Tautiin viittaavia oireita oli lähes yhtä paljon kummassakin ryhmässä. PCR- testien määrää en löytänyt paperista, se oli hyvin oleellinen asia tietää. Kumpaa ryhmää on testattu enemmän?

Matalan tulotason maissa hälyttävän huono rokotekattavuus

Korkean tulotason maat ovat rohmunneet itselleen pelastavat koronarokotteet ja nyt on menossa jo 4. kierros. Suomessa on arvioiden mukaan 11 miljoonaa ylimääräistä mRNA-injektioannosta ja ne ovat menossa vanhaksi, lisäksi kokoajan tulee lisää toimituksia. Ne kun on tilattu jo vuosiksi eteenpäin.

Suomessa 4. kierroksella pistetään vieläkin alkuperäistä piikkiä Wuhanin virusta vastaan. Tiedetään, että se ei suojaa millään tavalla uusilta varianteilta.

[14]Matalan tulotason maissa on matala rokotekattavuus, ja mitä matalampi rokotekattavuus, sitä matalampi kuolleisuus koronaan. Onko korona elintasotauti? Täytyy muistaa, että vuosi 2020, jolloin ei ollut koronapiikkejä, ei eronnut mitenkään normaaleista kausiflunssakuolleisuudesta. [15]Vuonna 2020 koronavirustautiin eli covid-19-virusinfektioon kuoli Suomessa yhteensä 558 henkilöä. Kun nyt rokotuskattavuus on saatu kohdalleen niin vuonna 2022 yhdessä kuukaudessa kuolee sama, mutta [12]pääasiassa rokotettuja.

Nyt voitaisiin miettiä seuraavaa ongelmaa: Mikä on aiheuttanut lähes 3500 ihmisen ylikuolleisuuden Suomessa vain kuuden kuukauden aikana vuonna 2021 toukokuusta lähtien? Ja mikä on [16]26 585 rokote haittailmoituksen osuus? Niistä 16 400 ilmoitusta vielä käsittelemättä.

Niistä 6048 ilmoitusta on vakavia eli rokotehaitta on johtanut kuolemaan, hengenvaaraan, sairaalahoitoon tai sen pidentymiseen, aiheuttanut pysyvän vamman, toimintakyvyn laskun tai synnynnäisen epämuodostuman.

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Folkhälsomyndighetens rapportering har förvanskat dödligheten för ovaccinerade och vaccinerade https://lakaruppropet.se/2022/05/15/folkhalsomyndighetens-rapportering-har-forvanskat-dodligheten-for-ovaccinerade-och-vaccinerade/

[2] Koronavirus lukuina https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/koronavirus-lukuina

[3] The International Association of National Public Health Institutes https://ianphi.org/news/2020/covid-resources.html

[4] SPECIAL ADVISER https://wellnorthenterprises.co.uk/team/duncan-selbie-2/

[5] THL johtoryhmä https://thl.fi/fi/thl/organisaatio/johtoryhma

[6] The Bill & Melinda Gates Foundation https://www.gatesfoundation.org/

[7] Accelerating Global  Demand for Covid-19 Vaccines https://www.rockefellerfoundation.org/

[8] Official mortality data for England suggest systematic miscategorisation of vaccine status and uncertain effectiveness of Covid-19 vaccination https://www.researchgate.net/publication/357778435_Official_mortality_data_for_England_suggest_systematic_miscategorisation_of_vaccine_status_and_uncertain_effectiveness_of_Covid-19_vaccination?channel=doi&linkId=61df0895034dda1b9ef194e3&showFulltext=true

[9] Pitkäkestoinen ylikuolleisuusanomalia 2021 https://jarjenaani.fi/wp-content/uploads/2022/04/Ylikuolleisuusanomalia2021-1.pdf

[10]Excess Mortality in Germany 2020-2021 https://osf.io/v62dw/

[11] Der Anstieg der Übersterblichkeit im zeitlichen Zusammenhang mit den COVID-Impfungen https://osf.io/5gu8a/

[12] Koronarokotusten vaikuttavuus Suomessa https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/epirapo/covid19inci/fact_epirapo_covid19inci?row=quadrimestermonth-642721.642740.642730.642744.642750.642731.642733.642741.642742.651506.660981.669811.678958.701573.&column=incivacstatus-639350&filter=measure-639168#

[13] Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee Meeting
December 10, 2020 https://www.fda.gov/media/144245/download

[14] Low COVID-19 vaccination rates in lower income countries compound risks for refugees https://reliefweb.int/report/world/low-covid-19-vaccination-rates-lower-income-countries-compound-risks-refugees

[15] Koronavirustauti kuolemansyynä vuonna 2020 https://www.tilastokeskus.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/koronavirus_kuolemansyyna

[16] Kooste koronarokotteiden haittavaikutusilmoituksista https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

3 vastausta artikkeliin “Sovitusti vääristeltyjä kuolleisuuslukuja? – kansainvälisesti

  1. Onkohan kuitenkaan aivan noin tuo viive rokotuksista eli kaikki laskettaisiin rokottamattomiksi viiveen ajan? Muistelisin jostain lukeneeni että, 2. piikistä eteenpäin viiveen ajan on siinä rokotusryhmässä jossa jo oli. Eli vain 1. piikin tapauksissa olisi rokottamaton tuon 21 päivää, toki merkittävä virhe sekin.

    ”Rokotussuoja: Ei rokotussuojaa tarkoittaa, että henkilöä ei ole rokotettu tai ensimmäisestä annoksesta ei ole kulunut riittävästi aikaa (vähintään 21 päivää). Osittainen rokotussuoja tarkoittaa, että ensimmäinen annos on otettu vähintään 21 päivää sitten, mutta toista annosta ei ole vielä otettu tai siitä ei ole kulunut riittävästi aikaa (vähintään 7 päivää). Täysi rokotussuoja ilman tehostetta tarkoittaa, että vähintään kaksi rokotusannosta on otettu vähintään 7 päivää sitten, mutta kolmatta annosta ei ole vielä otettu tai siitä ei ole kulunut riittävästi aikaa (vähintään 7 päivää). Täysi rokotussuoja ja tehoste tarkoittaa, että kolmas rokoteannos on otettu vähintään 7 päivää sitten (myös neljäs annos voi olla otettu).”

    1. Niin. Olisi ihan mukava nähdä totuus. Se voi olla mitä tahansa.

Vastaa