Pelataanko kolmatta maailmansotaa – siinä ei ole tosin voittajia eikä sääntöjä. Pelataanko silti?

Kuuntele artikkeli

Maanantaina uutisoitiin mahdollisista kaasuvuodoista Nord Stream 2 -kaasuputken reitillä. Saksan viranomaiset kertoivat jo aikaisemmin, että putkiston paine oli laskenut jo maanantain vastaisena yönä tuntemattomasta syystä. Myöhemmin syyksi paljastuivat räjähdykset, jotka olivat saaneet pahaa tuhoa aikaan. Nyt kaasu kuplii pintaan ja alue on eristetty. Mitä tapahtui?

Nord Stream- kaasuputket

Nord Stream- kaasuputket kulkevat Venäjältä Saksaan Itämeren pohjassa. Nord Stream -I linja kulkee Viipurista Saksan Greifswaldiin. Putkilinjaan kuuluu kaksi rinnakkaista putkea. Nord Stream 2- linja on uusi ja syyskuussa 2021 Gazprom ilmoitti Nord Stream 2:n tulleen valmiiksi. Putki täytettiin 300 miljoonalla kuutiometrillä kaasua, mutta sitä ei koskaan otettu käyttöön.

Saksan liittokansleri [2]Olaf Scholz ilmoitti, että Nord Stream 2 -kaasuputkihanke keskeytetään vastalauseena [3]Venäjän toimille Ukrainassa. [4]Scholzin mukaan Eurooppaa uhkasi sota.

Yhdysvallat asetti kaasuputkiyhtiölle pakotteita ja [5]Joe Biden uhkasi helmikuun 2022 alussa tekevänsä lopun Nord Stream 2 -kaasuputkesta, jos Venäjä hyökkää Ukrainaan. Toimittajan pyynnöistä huolimatta hän ei kertonut, kuinka se käytännössä tapahtuisi. Biden kuitenkin vakuutti pystyvänsä siihen.

Asteittainen sulkeminen

Kesäkuussa 2022 Gazprom ilmoitti kaasutoimitusten Nord Stream 1 -kaasuputken kautta vähenevän huoltotöiden vuoksi.

Kun toimitukset taukosivat kokonaan vuosittaisten huoltotöiden ajaksi, Saksan viranomaiset pelkäsivät, että putki meni kiinni pysyvästi. 

Toimitukset jatkuivat tauon jälkeen, mutta vain 40 prosentin teholla entiseen nähden. Pian toimituksia laskettiin 20 prosenttiin, mitä saksalaiset pitivät tarkoituksellisena vahingontekona.

Elokuun lopussa, 31.8. maakaasun virta taukosi jälleen määräajaksi huoltotöiden vuoksi. Euroopassa varauduttiin siihen mahdollisuuteen, etteivät kaasutoimitukset palaudu ennalleen tauon jälkeen.

Kaasuhanat kiinni

Määräpäivän jälkeen [7]Gazprom ilmoittikin 2.9.2022 pitävänsä putken suljettuna turbiinin öljyvuodon vuoksi. [6]Turbiinin valmistajan Siemens Energyn mukaan öljyvuodot eivät voi olla syynä putken toiminnan pysäyttämiseen. Euroopan komission edustajan mukaan Venäjä käyttää kaasua aseena.

Uutisia vuodosta Nord Stream 2- kaasuputkessa

Maanantaina alettiin uutisoida mahdollisesta vuodosta Nord Stream 2- putkessa. Paine oli pudonnut 105:stä seitsemään baariin. Kaasuputki oli valmis käyttöönottoon täynnä kaasua ja paineistettuna, mutta Saksa on kieltäytynyt ottamasta sitä käyttöön Ukrainan sodan vuoksi.[8]

Tiistaiaamuna uutisoitiin kummankin putken vuodoista ja mahdollisesta sabotaasista

Tiistaina uutisoitiin myös [9]Nord Stream 1- putken vuodosta. Yksi vuodoista on Ruotsin talousalueella ja toinen Tanskan talousalueella Bornholmin saaresta koilliseen. Uutisissa epäiltiin, että vuodot eivät ole sattumanvaraisia. Laivaliikenne estetään yhdeksän kilometrin säteellä vuotopaikoilta.

Iltapäivällä uutisoitiin voimakkaista räjähdyksistä vuotojen alueilla

Seismologiset mittausasemat olivat havainneet alueella räjähdyksiä, ensimmäisen maanantaina 02.03 Ruotsin aikaa ja toisen kello 19.04. Ensimmäinen oli vahvuudeltaan 1,8 richteriä  ja toinen 2,3 richteriä.

Volcanodiscovery.com sivusto näyttää kaikki maailman maanjäristykset, hyvinkin pienet, alkaen 0.1 magnitudista.

Itämeren alueella on ollut yksi voimakkuudeltaan 2.2 richterin järistys. Siellä ei ole ollut kahta, kuten viranomaiset tiedottavat. Kuten huomaat, 25.9.2022 Huittisissa oli 1.0 richterin järistys. Tarkistus on tehty kolmeen eri datapankkiin ja toista 1.3 richterin räjähdystä ei ole rekisteröitynyt niihin, toinen uutisoitu järistys puuttuu tilastoista. Se ei ole tallentunut tai sitä ei ole ollutkaan.

Järistykset myös paikannetaan hyvin. Se on ollut koordinaateissa 55.63°N / 15.8°E 26.9.2022 kello 19.03 ruotsin aikaa.

Yhdysvaltalainen sotalaiva alueella

Suomessakin 5.8.2022 vieraillut lentotukialus USS Kearsargen (MMSI: 368702000) viimeinen paikannus marinetraffic.com 21.9.2022 löytyy läheltä maanjäristys/räjäytyspaikkaa. Ilmeisesti sen jälkeen transponderi on otettu pois päältä.

USS Kearsarge on 4. syyskuuta 2022 [14]AP:n julkaiseman uutisen mukaan osallistunut harjoituksiin Itämerellä. Kapteeni Aaron Kelleyn mukaan ”He ovat toimineet viime kuukausina Baltiassa ja Välimerellä.”

USS Kearsarge mahdollistaa harjoittelun esimerkiksi AV-8B Harrier ja MV-22 Osprey -lentokoneilla sekä UH-1 Y Venom- ja AH-1Z Viper -helikoptereilla.

Saksalainen sotalaiva

Saksalainen sotalaiva GERMAN WARSHIP F219 (MMSI: 211210150). Katsotaan sen reitti ja aikataulu.

Marinetraffic.com

Videoon on lisätty maanjäristyksen aika, joka oli 19.03 Ruotsin aikaa (17.03 UTC). Silloin sotalaiva oli Travemünden lähistöllä. Heti kun räjähdys oli tapahtunut, laiva suuntasi kohti merta, vain minuuttien sisään räjähdyksestä. Se ajoi Bergenin lähettyville, pysähtyi ja kierteli paikallaan tiistaiaamuun saakka, jolloin se vasta suuntasi räjähdysalueelle.

Median tietojen mukaan vuoto huomattiin maanantaina, koska paineet olivat putkessa laskeneet ja silloin ei tiedetty räjähdyksestä mitään. Vasta tiistaina iltapäivällä uutisoitiin räjähdyksistä. Aikamoinen sattuma, että sotalaiva lähtee HETI räjähdyksen jälkeen kohti aluetta, mutta jää kuitenkin odottelemaan kesken matkan.

Suomen merivartiosto

Merivartiosto lentää normaalisti päivittäin [15]Suomenlahdella valvontalentoja. Kummatkaan Merivartioston valvontakoneet eivät kuitenkaan päässeet 26-27.9.2022 päivittäisille lennoilleen teknisen vian vuoksi.

BALTOPS-harjoitus Bornholmin rannikon edustalla Tanskassa

Viime kesänä [17]Nato harjoitteli Bornholmin rannikon edustalla Tanskassa.

”BALTOPS on ihanteellinen paikka miinanmetsästyskokeiden suorittamiseen alueen ainutlaatuisten ympäristöolosuhteiden, kuten alhaisen suolapitoisuuden ja vaihtelevien pohjatyyppien vuoksi. Itämerellä on myös ratkaisevan tärkeää arvioida kehittyvää miehittämättömän vedenalaisen ajoneuvon miinanmetsästysteknologiaa, koska sitä voidaan soveltaa liittoutuneiden ja kumppanimaiden kanssa. Tänä vuonna kokeiluissa keskityttiin miehittämättömän vedenalaisen ajoneuvon (UUV) navigointiin, ryhmätoimintoihin ja akustisen viestinnän parantamiseen, ja samalla kerättiin kriittisiä ympäristötietoaineistoja, joiden avulla voidaan kehittää miinojen havaitsemiseen käytettäviä automaattisia maalintunnistusalgoritmeja.

Seapowermagazine

Aiemmissa BALTOPS-harjoituksissa osoitimme kehittyneet valmiudet havaita, hakea ja kerätä kuvia miinakosketuksista ja siirtää nämä kuvat lähes reaaliaikaisesti operaattoreille käyttämällä Office of Naval Researchin erikoistunutta UUV-robottia”, sanoi Anthony Constable”

Pohdinta

Tämä tapaus tuo esiin kieltämättä outoja asioita.

  1. Nord Stream 2 on ollut täynnä kaasua ja paineistettuna, mutta Saksa ei ole suostunut vastaanottamaan kaasua. Meille on kerrottu, että Venäjä laittoi kaasuhanat kiinni. Venäjä laittoi tiedotteensa mukaan Nord Stream 1- hanan kiinni. Se vetosi rikkinäiseen turbiiniin, jota Siemens ei suostu korjaamaan. Nord Stream 2 on ollut ilmeisesti täynnä kaasua ja käyttökunnossa.
  2. Alueella oli huipputekninen Yhdysvaltain lentotukialus. Miten vedenalainen sabotaasi pääsi tapahtumaan? Räjähdysslueella oli harjoiteltu minojen asentamista ja raivausta vain vähän aikaa sitten.
  3. Miksi toista räjähdystä ei näy tietokannoissa? Tilastopalvelut tallentavat 0.1 richterin järistyksiä. Toisen räjäytyksen voimaksi kerrottiin 1.3 richteriä. Oliko kaasuputkissa sittenkin vain yksi yhtäaikainen lataus?
  4. Miten saksalainen sota-alus suuntasi alueelle minuuttien sisään räjähdyksestä? Vasta noin 1,5 vuorokauden tapahtumasta kuluttua viranomaiset alkoivat puhua räjähteistä. Lisäksi se jäi odottelemaan Bergenin edustalle pitkäksi aikaa.
  5. Jos on huoli, että venäläiset ovat räjäyttäneet kaasuputket, miksi Suomella ei ole mitään hätää Merivartioston suhteen tarkistamaan oman merialueen tilannetta? Vielä tiistainakin oli ”öljynvaihto” lentokoneissa kesken.
  6. Kuka hyötyy siitä, että Eurooppa ei saa venäläistä kaasua, vaikka sitä jostain syystä haluaisi? [16]Kaasuputki voi olla lopullisesti pilalla, kun sinne pääsee merivesi.

Onneksi uusi kaasuputki Norjasta Tanskan kautta Puolaan on vihitty käyttöön 27.9.2022. Kaasutoimitukset putken kautta alkavat lauantaina eli 1.10.2022. Hyvä että sitä putkea ei räjäytetty. Se olisi ollut paha isku Euroopan energiasektorille.

Sosiaalisissa palveluissa liikkuu Flight Tracker kuvakaappauksia aikaisemmasta lentotoiminnasta (koneet: NEPTN11, FFAB123) räjähdysalueella kaasuputkien päällä 2.9.2022. Näiden lentojen tiedot on kuitenkin nyt hävitetty palvelusta ja niitä ei voi enää todentaa.

Mitä Joe Biden tarkoitti ”Me pystymme siihen” lausunnollaan?

Epäloogista

Tiedän, tilanne näyttää todella kummalliselta ja täysin epäloogiselta. Esiin tulleiden faktojen mukaan jotain hyvin hämärää on tekeillä Euroopassa ja koko maailmassa.

Jos olet ensimmäistä kertaa sivustolla sinulle voi tulla hyvin epätodellinen olo, olen pahoillani. Voit tarkistaa kaikki artikkelin tiedot, kaikki lähteet ovat lähdeluettelossa.

Olen itse yrittänyt jo kolme vuotta selvittää mitä tässä maailmassa on tekeillä ja olen luullakseni löytänyt siihen selityksen. Nyt jo vuosi sitten kirjoittamani artikkelisarjan sisältämä tieto muuttuu näinä päivinä valitettavasti hyvin havaittavaksi todellisuudeksi.

Artikkelisarja on 9- osainen. Voit aloittaa lukemalla myös sen viimeisen osan ensimmäiseksi. Se on yhteenveto, jotta saat käsityksen mitä tulee tapahtumaan.

Klikkaa tästä. Lue mitä maailmassa tapahtuu ja miksi. Sinun tulee tietää!

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Nord Stream https://fi.wikipedia.org/wiki/Nord_Stream

[2] Olaf Scholz https://fi.wikipedia.org/wiki/Olaf_Scholz

[3] Itä-Ukrainan sota https://fi.wikipedia.org/wiki/It%C3%A4-Ukrainan_sota#2022

[4] Saksa pysäytti Nord Stream 2:n – ”Eurooppaa uhkaa sota idässä” https://www.kauppalehti.fi/uutiset/saksa-pysaytti-nord-stream-2n-eurooppaa-uhkaa-sota-idassa/b53f9656-910e-4554-acb9-8c355ccdc50f

[5] Joe Biden https://fi.wikipedia.org/wiki/Joe_Biden

[6] Siemens Energy: Öljyvuodot eivät voi olla syy Nord Stream 1 -kaasuputken suljettuna pitämiseen https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009045910.html

[7] Nord Stream 1: Gazprom announces indefinite shutdown of pipeline https://www.theguardian.com/business/2022/sep/02/nord-stream-1-gazprom-announces-indefinite-shutdown-of-pipeline

[8] Vaarallinen kaasuvuoto Nord Stream 2:ssa Itämerellä – myös Suomen viranomaisia informoitu https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f56319b7-2886-4b10-ae99-2be67aaa8f08

[9] Sabotaasia? Myös Nord Stream 1 -kaasuputki vuotaa, varoitus räjähdysvaarasta – Tanskan pääministeri ei usko molempien linjojen vaurioituneen sattumalta https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nord-stream-1-kaasuputkessa-havaittu-kaksi-vuotoa/8522102

[10] ”Tämä ei ole maanjäristys” – Nord Stream -putkien vuotoalueella havaittu voimakkaita räjähdyksiä https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cdf168e3-8c3a-455f-8907-3f8e51829ee8

[11] Volcanodiscovery https://www.volcanodiscovery.com/earthquakes/sweden-past7days.html

[12] Yksi kuva kertoo sotalaiva USS Kearsargen tolkuttomasta koosta – jäänmurtaja Urho näyttää pikkupurtilolta https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4b94985d-84bc-49a8-a0b8-06fe18c18bc9

[13] USS Kearsargen – Marinetraffic https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:6929559/zoom:10

[14] US Navy assault ship takes part in Baltic Sea training https://apnews.com/article/russia-ukraine-nato-sweden-finland-baltic-sea-58115434504cadb60faf758e18817432

[14] GERMAN WARSHIP F219 https://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:130432/mmsi:211210150/imo:0/vessel:GERMAN_WARSHIP_F219

[15] Merivartioston mukaan kaasuvuotoa myös Suomen edustalla ”ei voi sulkea pois”– valvontalennot jäivät tekemättä eilen ja tänään teknisen vian vuoksi https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009097693.html?fbclid=IwAR0iy_har6L_bmG1joX99yLdQ2g9po4Op06l1Sn53dE58toYF-sPxiWftjg

[16] Saksalaislehti: Nord Stream -kaasuputket saattavat olla käyttökelvottomia https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e0d14a1d-d304-4006-b2d4-50777b1d58f8

[17] BALTOPS 22: A Perfect Opportunity for Research and Resting New Technology  https://seapowermagazine.org/baltops-22-a-perfect-opportunity-for-research-and-resting-new-technology/

24 vastausta artikkeliin “Pelataanko kolmatta maailmansotaa – siinä ei ole tosin voittajia eikä sääntöjä. Pelataanko silti?

  1. Loistava blogi. Ehkä leikitäänkin kolmatta maailmansotaa. Mutta ei sentään uskota siihen että suomalainen journalisti selvittäisi nämä räjähdykset. Jos olisi olemassa ”Journalismin jumala” – olisiko vaikka Hermes? – niin sekä IL että IS lentäisivät suoraan Historian Paperinkeräyslaatikkoon. Vaikka tietäisivätkin lukijoistaan kaiken olennaisen.

  2. Taas kerran mainio artikkeli ilman mitään kiihkoilua vaan rationaalista pohdintaa. Kiitos siitä.

  3. Kyseessä on ihmisten omaisuuden haltuunotto EKP:lle eli eliitin hallintaan. Se koitetaan toteuttaa seuraavasti Suomessa : 2017 eduskunta teki lain, että asunto-osakkeiden; mökkien ja omakotitalojen osalta panttikirjoja ei hallinnoi enää pankki, vaan Turun maanmittauslaitos sähköisessä muodossa..

    Edes lainan maksaminen ei tee sinusta oman asuntosi omistajaa, jos pankki jättää panttikirjan omiin nimiinsä ja panttaa sen sisäänottolainan vakuudeksi EKP:lle .

    EKP antaa 7 kertaisesti lainaa vapaata panttikirjaa kohti .

    Nyt kun pankit AIOTAAN kaataa tästä välistä 90-luvun tapaan; tulee EKP omistamaan puolet Suomea yhdessä yössä; ja monia maita saadakseen lähes rajattoman vallan !

    Pankkien taseisen; eli talletusten vakuuksien POISTO on jo aloitettu; pankkirakennusten myyntejä; ja lue Liedon säätöpankin tapaus !

    Itse, kun 2 vuotta sitten sain talolainan pois ja pyysin panttikirjan siirtoa omiin nimiini valehdeltiin pankissa, että laittoivat vireille; käynti maanmittauslaitoksen sivuilla puolen vuoden päästä osoitti sen valheeksi.

    Uusi käynti pankissa ja virkailijan sanallinen kovistelu johtivat siihen, että 1,5 kuukauden kuluttua tuli lasku eli viranomaismaksu ( nykyisin 20 e / osuus) panttikirjan haltijan muutoksesta !

    7 – 8 kuukauden ”taistelun” jälkeen siis lopulta omistin velattoman taloni !

    On täysin käsittämätöntä, että koko Suomen ”media” on unohtanut uutisoida tästä vuoden 2017 panttikirjamuutoksesta ja sen vaikutuksesta kriisitilanteessa Suomen kansan omaisuumassaan.

    Suomi on lähes vallattu laukaustakaan ampumatta, koska Suomen hallitukset ovat tämän lainsäädännöllään mahdollistaneet . ( valtiopetoksilla )

    archive.today/kimmoleaks.fi

    1. Kiitos tiedosta! On kyllä todella käsittämätöntä että näin tapahtuu. Epäilen, että suurin osa ei jaksa edes tuota taistelua käydä.

  4. Miksi Suomen hallitus vaatii raja-aitaa Suomen ja Venäjän välille, kun kaikki hyvin tietävät, että mitkään aidat ei ohjusiskuja paljoa estele. Venäjä on sanonut, että se pystyy lähettämään ohjusiskun Lontooseen saakka, selvä viesti tietenkin Johnsonille, joka oli silloin Kiovassa käymässä ja lähetti sinne rahaa.

    Miksi meidän päättäjämme eivät vaadi USAlta samanlaista Iron Dome -rautakupolia, minkä Usan veronmaksajat kustansivat Pelosin vaatimuksesta Israeliin jo vuonna 2020. Israel on nyt myymässä samanlaista tekniikka arabeille Iranin hyökkäyksiä vastaan. Olemmehan me nyt hakenee jo Natoonkin, että Usan pitäisi olla meidän ystävämme?

  5. Amerikkalainen seismologi epäilee Ranskan Macronia sanoo:

    Amerikkalainen seismologi Chris Sanders sanoo, että asialla on ollut joku pienempi G7-maa, jolla on sukellusvene, ja että jäljet johtaisivat Ranskan Macroniin (ranskalainen submarine).

    https://gab.com/ronbostrom/posts/109080048900271515

    The exposé julkaisi artikkelin, missä se nimesi tulevan maailmanhallituksen johtajiksi Johnsonin, Ardernin, Trudeaun ja Macronin.

    https://expose-news.com/2022/09/28/wef-young-global-leaders-run-your-government/
    Your Government is being led by a Hidden Alliance of former WEF Young Global Leaders that includes Macron, Trudeau, Ardern & Johnson. Kaikki entisiä Young Global Leader -oppilaita.
    Saksa on suljettu maailmanhallituksen ulkopuolelle?

    Boris Johnsonin isä, Stanley Johnson, on muuten kirjoittanut kaksi viruksia käsittelevää dekkaria, The Marburg Virus 80-luvulla ja The Virus vuonna 2015, englannin nykyisen pääministerin Trussin äidin isoisoisä oli Moskovan juutalaisia.
    https://gab.com/AlienPimp/posts/109077591247398996

    P.s. miksi Suomen hallitus ei pyydä Usalta rautakupolia turvaksi Venäjää vastaan, eihän aita estä ohjuksia? Usan kongressi (eli Usan veronmaksajat) maksoi sellaisen Israelille, Pelosi pyysi.

    1. seisminen aktiivisuus ei todista putken rikkoutuneen sanoo:

      Vastaus tuohon seismologin viestiin (https://gab.com/PZ3028/posts/109086642000270994):

      ”Seismic activity doesn’t prove that the pipeline was damaged. Neither do underwater explosions.

      Where is the underwater examination effort to prove the damage?

      This was a white-hat psyop.

      Watch the effects.”

      Kyselin eilen tuolla toisaalla, voisko tässä olla kyseessä ns. huijaus. Viestiä ei jostain syystä julkaistu.

      Mitähän tuo white-hat psyop tarkoittaa, osaisiko joku selittää?

    2. Tämä on ollut loistava blogi ja olen seurannut sitä rokottamattomana alusta asti. Toivon että jatkossa täällä kirjoitettaisiin taas vain koronasta/rokotteista. Ryssien sotarikosten tultua päivänvaloon (siviilien murhat, kidutukset, raiskaukset, lapsien murhat) en voi ymmärtää että täällä kirjoitellaan Venäjää sympatisoivia ja länttä syytteleviä kirjoituksia. Ymmärrättekö että mikäli länsimaat eivät olisi antaneet Ukrainalle ase/materiaaliapua olisi Ukrainassa käynnissä totaalinen kansanmurha. Vai luuletteko että ukrainalaiset eläisivät nyt onnellista/parempaa arkea Venäjän miehityksen alla?

      1. En kirjoita enää vain koronasta ja rokotteista. Se ei johda mihinkään. Jatkossa tuodaan esiin Cabalin tavoitteet. COVID-19 oli vain osa sitä.
        En luule, että Ukrainalaisilla olisi kaikki hyvin. Ukrainassa on ja koko maailmassa on käynnissä totaalinen kansanmurha. Espanjassa viime kuussa 37% ylikuolleisuus. Eli Espanjassa kuoli 15 540 ihmistä enemmän kuin normaalisti VIIME KUUSSA!. Huomio on siirretty Ukrainaan, koko maailma on sodassa ja kukaan ei huomaa. Nyt cabalin aivopesemät raukat ei näe edes nenäänsä.

      2. Huom. tämä uutinen oli Israelin Haaretz-lehdessä jo vuonna 2018.

        https://www.haaretz.com/israel-news/2018-07-09/ty-article/rights-groups-demand-israel-stop-arming-neo-nazis-in-the-ukraine/0000017f-e080-d7b2-a77f-e3870e1c0000

        Rights Groups Demand Israel Stop Arming neo-Nazis in Ukraine

        John Brown. Jul 9, 2018. A group of more than 40 human rights activists have filed a petition with the High Court of Justice, demanding the cessation of Israeli arms exports to Ukraine.

        Eli suomeksi:
        Ihmisoikeusaktivistit pyysivät tuomioistuinta lopettamaan Israelin aseiden viennin Ukrainaan, koska osa näistä aseista päätyy Ukrainan turvallisuusjoukkojen uusnatsien käyttöön.

        Lopettivatko?

        Kommentti tähän liittyen äärioikeistolaiseksi mediaksi leimatusta gab.com:sta:

        https://gab.com/RT/posts/109090780221635217

        Straight from the Israeli horse’s mouth

        Suoraan ”hevosen suusta”. Todiste myös siitä, että niitä uusnatseja on tosiaan ollut siellä Ukrainassa, ja he ovat näiden ihmisoikeusaktivistien mukaan harjoittaneet juutalaisvainoja.Ovat myös seksuaalivähemmistöjä vastaan?

      3. Kirjoittajalle SuurSuomi:

        Mitä luulet että kirjoittaako Suomen että maailman valtamediat totuudenmukaisesti Venäjän ja Ukrainan välisestä sodasta? 😉 Kun sensuuri ollut poikkeuksellisen suurta sosiaalisista medioista tavallisiin mediohin, eikä koronaepidemiaa, sen hoitoa eikä kyseisten ”rokotteiden” turvallisuutta ole saanut millään muotoa kyseenalaistaa ja ainoa sallittu on virallisen narratiivin mukainen uutisointi.

        Olen täysin varma, että kansoille valehdellaan näistä asioista niin paljon kuin suinkin on mahdollista, särkemättä eliitin luomaa illuusiota heidän haluamastaan todellisuudenkuvasta kansoille. Venäjä varmasti on tehnyt pahoja asioita, mutta tuskinpa lähellekään kaikki noista mitä läntinen media on väittänyt Venäjän tekemäksi, olisi todella heidän tekemäänsä. Suosittelen tutustumaan historiaan mitä jenkit on tehneet eri aikoina, niin saat hiukan perspektiiviä asioihin. Sieltä löytyy vaikka mitä. Ovat surutta uhranneet ihmisiä omien etujensa vuoksi, niin sotilaallisissa asioissa kuin myös taloudellisissa.

        Kaikessa tässä taustalla on se, että globaalin eliitin valta ja raha lisääntyy ja kaikilla muilla se pienenee, lopulta ollen niin, että tavalliset ihmiset eivät omista mitään ja heidät pidetään tyytyväisenä peleillä, tv-viihteellä, lääkkeillä ja päihteillä. Niin sanottuja turhia syöjiä tullaan surutta tappamaan massoittain ja koronaa seuranneet valheelliset rokotteet on vasta alkusoittoa, koska niiden tappavuus ei ainakaan toistaiseksi riitä globaalilla tasolla vielä mihinkään, eikä niiden syntyvyyttä eri tavoin tukahduttava vaikutus sekään ole riittävä eliitin tulevaisuuden tavoitteisiin nähden maailman väkilukua ajatellen.

        Suosittelen vahvasti katsomaan grand-jury.net mallioikeudenkäynnistä kootun sarjan. Osa noista istuntopäivistä löytyy suomiteksteillä muualta netistä , osa ei. Grand juryn omilta sivuilta löytyy englanninkielisenä ja Saksan kielellä nuo istuntopäivät. Tim Gielenin dokkari, Who Owns the World on myös aika hyvä, samoin hollantilaisten naisten tekemä fall of the cabal sarja, joka löytyy myös injektiopiikin kautta suomiteksteillä.

        Suurin kysymys tällä hetkellä mielestäni on se, onko Putin Cabalin puolella vai sitä vastaan. Sitä on äärimmäisen vaikea sanoa. WEF:n nokkamiehen mukaan Putinkin on ollut aikansa Young Global Leader ja toisaalla taas eräs australialainen rokkari joka ollut ilmeisen korkealla rapparihierarkiassa, väittää Putinin olevan ainakin rappari. Perustuen symboliikkaan jota vapaamuurarit käyttävät ja jota Putinkin olisi käyttänyt.

        https://rumble.com/vhgzmp-insider-exposes-freemasonry-as-worlds-oldest-religion-and-luciferian-plans-.html

        On toki täysin mahdollista, että Putin olisi pyrkinyt globaalin eliitin sisäpiiriin tarkoituksella, sekoittaakseen heidän pelimerkkejään ja lopulta lähtenyt heitä vastaan taistelemaan… mutta on yhtä hyvin mahdollista että Putin pelaa samaan maaliin kuin Cabal, vain näennäisenä lännen vihollisena, koska ilman merkittävää suursotaa, ei satoja miljoonia ihmisiä pysty tappamaan, ilman että ihmiset nousevat vastarintaan eri maissa ja palauttavat vallan kansoille, pois korruptoituneilta poliitikoilta jotka on WEF/Bilderberg eliitin talutusnuorassa, maasta riippumatta. Erilaista tekniikkaa toki on, mitä voi soveltaa ihmisten massatappamiseen, eikä kaikki niistä todellakaan ole selviä aseiksi miellettäviä.

        WEF eliitin omiin, julkisissa esiintymisissä esiin tuomiin kannanottoihin kannattaa tutustua vaikkapa rapsodia.info sivuilta löytyvien videoiden kautta:

        https://rapsodia.info/onko-klaus-schwab-maailman-vaarallisin-mies-2/

        https://rapsodia.info/ihmiset-saatiin-koronan-varjolla-hyvaksymaan-totaalinen-biometrinen-valvonta-2/

        https://rapsodia.info/mihin-me-tarvitsemme-niin-monia-turhia-ihmisia-2/

        Rapsodian sivuilta löytyy myös video jossa viitataan jenkkien myöntäneen jenkkirahoitteiset biolaboratoriot Ukrainassa. Jos kyseessä olisi puhtaasti ei sotilaallisesta tutkimuksesta, niin niiden labrojen materiaalin ja tietojen päätymisestä Venäjän käsiin ei tarvitsisi olla huolissaan. Vaan eipä tainneet olla viattomia siviililaboratorioita.

        https://rapsodia.info/usa-tunnusti-ukrainan-salaiset-biolaboratoriot/

        Venäjän taktiikka Ukrainan hyökkäyksessä on nimenomaan ollut mitä ilmeisemmin juuri noiden labrojen sisällön mahdollisimman laaja haltuun saaminen, sillä niin järjetön oli sotaoperaartion alku, ulottuen laajasti ja syvälle Ukrainan eri alueille, että sotilaallisesti heillä ei ollut mitään saumaa pitää niitä alueita jotka saivat haltuun, johtuen liian pienestä sotilasmäärästä sekä aivan liian pitkistä joukkojen huoltoetäisyyksistä. Putinin olisi pitänyt heittää pitkälti yli puoli miljoonaa ukkoa, ellei miljoonakin, jos olisivat alusta asti halunneet saada Ukrainan katkaistua kahtia ja Kiovankin haltuunsa.

        Voi siis olla, että Venäjä taistelee Cabalia vastaan. Siihen voisi viitata myös se, että Venäjä (jos muistan oikein), taidettiin sulkea Sepa maksujen ulkopuolelle.

        Venäjä ei kuitenkaan ole pakotteista merkittävästi heikentynyt, sillä ne ovat nostaneet kaasun ja öljyn hinnan ja venäläinen öljy ja kiertää vain kolmansien maiden kautta maailman markkinoille ja Venäjäkin saa niistä lopulta paremman hinnan. Korruptio Venäjällä on ollut suurta, myös sotilaallisella puolella. Nyt kun sotivat Ukrainassa, niin puutteet havaitaan ja päitä putoaa maan sisällä, niiden jotka vetäneet rahaa omiin liiveihin materiaalihankintojen sijaan. Käytännössä Venäjä tulee sotilaallisesti vahvistumaan kun oppivat virheistään, sillä materiaalit aseisiin ei tule loppumaan heidän maastaan ja energiaa heillä on valmistukseen vaikka kuinka paljon.

        En usko että Venäjää saadaan lyötyä hajalle ilman Kiinaa. Aivan samoin kuin me pelkäämme Venäjää, niin aivan samoin Venäjä pelkää Kiinaa. Tämän minulle kertoi eräs entinen Venäjän armeijan kapteeni joka asui inkeriläissukuisen vaimonsa kanssa Suomessa. Venäjän johto on myös moniportaisempi ja vaikeampi tuhota kuin mitä lännessä mielletään ja annetaan ymmärtää, kyse ei todellakaan ole vain Putinista ja siitä että joku vaihdettaisiin hänen tilalleen. Politiikan muutos vaatisi huomattavan ison joukon vaihtamista Kremlistä, ei vain Putinin ja tukijansa.

        Jos Putin on Cabalin puolella, niin suursota tukee varmasti. Vaikka tosin jenkit ja muut Cabalin hallussa olevat poliitikot eri maissa tekevät kaikkensa että se suursota saadaan aikaan.

        Maailman finanssitalous tullaan heidän toimestaaan romuttamaan myöskin ja se yksinään tietää kymmeniä ellei satoja miljoonia kuolleita, kun osa päätyy päättämään päivänsä oman käden kautta ja myös uusia sotia ja levottomuuksia syttyy. Eliitin tavoite on uusi globaali kommunismi. Eliitti tulee määrittelemään mitä ihmiset saa kuluttaa ja ostaa ja mitä eivät. Ja kuinka kaukana kotoa mitäkin ostavat. Kaikki pohjustaa Ilmestyskirjan pedon ajan tuloa ja lopulta pedon merkin pakottamista ihmisille.

  6. PAKOTTEET SIIONIN VIISAIDEN JUONI
    Valko-Venäjän presidentti Alexander Lukashenko: ”Kukaan maailmassa ei uskalla korottaa ääntään ja kiistää holokaustia, koska juutalaiset ovat saaneet maailman polvistumaan edessään”. Lukashenko siis rivien välissä kiisti holokaustin. Kukaan toinen presidentti ei ole uskaltanut lausua samaa. Venäjän mustamaalaus ja suoranainen vaino pakotteilla on Siionin Viisaiden juoni yrittää heikentää Venäjää. Pakotteet ovat käsittämättömiä ja koskevat ennemmin niiden asettajia kuin Venäjää. Koko länsi on saatu vihaamaan venäläisiä, joiden elämää yritetään tehdä mahdollisimman vaikeaksi. Suomalaiset poliitikot ovat etunenässä mollaamassa Venäjää. Tämä kaikki pitää sisällään uuden suursodan aloittamisesta Venäjää vastaan. Venäjän vastainen valheellinen propaganda on huipussaan. Tyhmät suomalaiset ovat EU:n ja WEF:n kuuliaisia oppilaita tässä propagandasodassa. Maailma on kolmannen maailmansodan kynnyksellä. Suomen kohtalo on olla USA:n hyökkäyksen tukikohtana ja ottaa vastaan Venäjän ydinaseiskut. Kaikki näyttää menevän Siionin Viisaiden pussiin. Mutta Kaitselmus puuttuu tähän peliin eikä salli juutalaisten valloittaa koko maailmaa ja tehdä koko maailman väestöä orjikseen, niin kuin he suunnittelevat. Great Reset tulee epäonnistumaan. Suomen päättäjät tulee tuomita kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

    1. Ethän sekoita jesuiittoja juutalaisiin – jesuiitat kirjoittivat siionin vanhimpien protokollan, juurikin tuon takia, että ihmiset hengettömyydessään/ ymmärtämättömyydessään syyttäisivät juutalaisia. Sillä saatiin 2 maailmansodan juutalaisviha liekkeihin mikä yksinkertaisesti puhdasta pahuutta. Ei kannata sekoittaa myöskään saatanan synagogaa juutalaisiin. Tai silloin sinäkin olet arjalaisena syyllinen natsien murhiin. Nämä samat tahot loivat natsismin jne.

    2. Ainakaan Venäjä ei tule aloittamaan maailmansotaa koska sen armeijan kyky ei riitä ottamaan edes halluamiaan osia Itä-Ukrainasta hallintaansa.

      1. Sitähän me emme voi vielä tietää, sillä Venäjä ei tainnut lähettää parhaimpiaan Ukrainaan, eikä tuo sota koske koko heidän armeijaa, vaikka ovatkin eri rajoilta joukkoja tuonne lähettäneetkin. Tuossa nyt vasta harjoitellaan sotaa ja ottavat virheistä opiksi, koska tuo on pieni rähinä sen rinnalla mikä on tulossa.

  7. Nyt sitten odotellaan seuraavaa ”sattumaa”, esim merenalaisen verkkokaapelin rikkoutumista johon tietysti löytyy syyllinen Venäjältä? Onhan esim WEF varoitellut kyberpandemiasta kuten muistakin pandemioista, jotka sattumalta näyttävät toteutuvan…

    1. LNG-säiliöalukset ja merenalaiset datakaapelit nyt vaarassa

      LNG tankers and undersea data cables now at risk

      LNG-säiliöalus on nesteytettyä maakaasua (engl. liquified natural gas) kuljettava säiliöalus. Maakaasua voidaan siirtää tuotantopaikalta kuluttajille putkijohtoja pitkin, mutta pitkiä matkoja, vaikkapa maanosasta toiseen, maakaasua on edullisinta kuljettaa nesteenä säiliöaluksissa. Nesteyttämällä saadaan 600 litraa kaasumaista maakaasua muunnetuksi yhdeksi litraksi nestettä, jonka tiheys on 420–490 kg/m³.
      https://www.startpage.com/do/dsearch?query=LNG+s%C3%A4ili%C3%B6alukset&cat=web&pl=ext-ff&language=english&extVersion=1.3.0

  8. Jos piikit todella aiheuttavat suurta ylikuolleisuutta/ keskenmenoja sen varmasti jokainen huomaa kohta omassa tuttavapiirissään. Vielä en ole havainnut mitään poikkeavaa mutta en väitä etteikö näin kävisi. Olen ajatellut että ihmiskunnan kasvu pitää lopettaa ja kääntää laskuun jo vuosia ennen Koronan puhkeamista. Mielestäni se on ainoa realistinen keino saada maapallosta ihanteelinen asutettava myös meidän lapsille ja lastenlapsille. Jos tämä ihmiskunnan vähentäminen onkin koko ”pandemian” yksi tarkoituksista. Olla keinona jotta saadaan ihmiset lähtemään piikille joka edesauttaa tavoitteeseen pääsyssä. Maapallo ja tulevat sukupolvet kiittävät.

    1. Ne samat tahot jotka on koronaplandemiasta vastuussa, ovat omistamiensa suuryritysten kautta globaalisti tuhonneet ja saastuttaneet luontoa vuosikymmeniä ja aivan tahallaan. Maailma elää nyt Raamatullisen lopun ajan alkua, aivan nurkan takana on pahimmat Ilmestyskirjan vitsaukset ja sataana saa yhä enemmän valtaa ihmisistä maailmassa. Vain kristityt vielä pidättävät pahimman tuloa. Eikä kristityistäkään voida laskea kaikkia mukaan, sillä osa kristittyjen joukostakin vaeltaa todella suuressa hengellisessä pimeydessä, koska eivät omista henkilökohtaista jumalasuhdetta ja heidän käsityksensä uskosta on kieroutunutta pyhimysten ja kirkonmiesten palvontaa. Jumala ei turhaan Sanassaan sano, että älkää kumartako kuvia, silti niin katolilaiset kuin ortodoksitkin sitä tekevät. Raamattu myös ilmoittaa, että elävien ja kuolleiden välillä on juopa, eikä sitä voi ylittää. Jeesus ei myöskään missään kohdin kehoittanut rukoilemaan ihmisten pyhimyksiksi julistamia kuolleita ihmisiä, että he jonain välittäjinä rukouksille toimisivat Jumalan suuntaan.

      On yksi ainoa välimies ihmisen ja Jumalan välille ja hän on Jeesus Kristus. Siihen ei tarvita ketään muuta. Ei mitään pyhimyksiksi julistettuja ihmisiä. Uskovien ihmisten keskinäinen yhteys seurakuntien kautta on toki tervettä, niin kauan kuin se pysyy niissä raameissa kuin Raamatussa on ohjeistustettu. Ihmiset kuitenkin eksyvät kun eivät tunne Raamattua.

      On turha olla huolissaan tulevista sukupolvista ja heidän pärjäämisestään maailmassa, sillä Jumala kyllä asettaa paikalleen asiat kun sen aika on. Vielä vähän aikaa paha kasvattaa valtaansa, kunnes kristityt temmataan täältä ja pahan valta sen jälleen maksimoituu hyvin lyhyeksi ajaksi, kunnes Jumala ottaa vallan täällä jälleen ja asettaa tuhatvuotisen valtakunnan, jotta hekin jotka eivät Jumalaan ole uskoneet, näkevät millaista olisi ollut elää Jumalan alkuperäisen ajatuksen mukaisessa maailmassa ilman syntiinlankeemusta ja ilman vihollisuutta Jumalan kanssa.

      Sen jälkeen paha päästetään vielä lyhyeksi ajaksi vapaaksi, kunnes on aika viimeiselle tuomiolle.

      On toki hyvä elää luontoa säästäen ja kunnioittaen, mutta ei tätä maailmaa sillä pelasteta, eikä se tällaisenaan tule olemaan ikuisesti. On parempi murehtia sitä, millä puolella ikuisuutta oma osa on, sillä kuolemaamme asti meillä on mahdollisuus valita Jeesuksen sovitustyön vastaanottamisen ja ikuisen kadotuksen välillä. Sen jälkeen enää ei. Äärimmäisen harvoja ihmisiä Jumala on palauttanut elämään kun Hän on osalle näyttänyt helvetin ja toisille taivaan, onpa joku nähnyt molemmatkin.

      Pelastus Jeesuksessa on lahja, se vain pitää ottaa vastaan, ymmärtää ja sisäistää. Kaikki ei kuitenkaan vain halua nöyrtyä Jumalan edessä, myöntämään omaa syntisyyttään ja sen myötä ottamaan omalle kohdalleen armahdusta Kristuksen sovitustyön kautta. Kaikille se on tarjolla, mutta kaikki eivät sitä ota vastaan.

  9. Markukselle. En tietenkään voi olla varma mutta vahva veikkaukseni on että Venäjän armeija tullaan lyömään Ukrainassa. Ja nopeammin kun moni uskookaan. Ja jos katastrofin kynnyksellä Putin ottaa käyttöön ydinaseet tulee Lännen isku aiheuttamaan totaalisen tuhon ainakin Ukrainassa sotiville osastoille ja Mustanmeren laivastolle niin kun jenkit on uhannut. Ja kun katsoo miten loppujen lopuksi kevyellä aseavulla jenkit ovat muuttaneet sodan kurssin niin en pidä heidän varoituksiaan ollenkaan epärealistisina. Ja se nyt ainakin on selvää että hyökkätessään Ukrainaan Putin on lähettänyt rajan yli kaikkein kyvykkäimmät osastonsa varusmiehillä täydennettynä. Ei kai kukaan nyt lähde niin mittavaan operaatioon kuin toisen maan miehittämiseen jollain kakkoskorin miehistöllä/kalustolla.

    1. Tämä todellakin oli ”erityisoperaatio” yhtä hyvin kuin sotakin. Eufemismien supervallassa jenkkilässä asia tajutaan hyvin. Saksa on jo nyt varma häviäjä. Miten paljon Suomi häviää ei ole enää suomalaisten ns. päättäjien päätettävissä. Ainakin ylivoimaisesti suurin osa maailmaa olisi tyytyväinen jos kriisi nyt laukeaisi muutamaan ”taktiseen” ydiniskuun. Sitten neuvottelut. Tuhoutuneet paikkakunnat hankalia kirjoittaa ja mahdottomia ääntää.

  10. Kannattaa myös kaikkien ryssää pelkäävien ja myös fanittajien (joita tässä maassa tuntuu piisaavan) tiedostaa se tosiasia että kun Putin uhoaa että Venäjän armeijalla on jotain asiaa miljoona niin todellisuudessa niitä on 10 000. Ja niistäkin puolet paskana! Ei taida melatoniinit auttaa Isä Aurinkoisen nukahtamisongelmiin kun ”suuren ja mahtavan” kunniakkaat siviilien murhaajat joutuvat nyt häntä koipien välissä luikkimaan Ukrainalaisia SOTILAITA karkuun. Ydinaseilla voi nyt enään uhota mutta ei tule pokka riitämään niitä käyttämään. Ja länsi on valmis katsomaan senkin kortin. Ja vastaus on valmiina!

  11. Putinilla on oma roolinsa suuressa koko ihmiskuntaa koskevassa orjuutus- projektissa, siinä missä kaikki suuret/suureksi tehdyt ilmiöt näyttävät selkeästi liittyvän toisiinsa. Näillä näytelmän nukeilla, mm. Putinilla, Bidenillä yms. on omat roolinsa, edistävät samaa globaalia pimeää projektia. Yksi todiste siitä on se, Putin on mukana plandemia- tuhoamisessa!! Hän ei voi olla niin tyhmä, että uskoisi plandemian viralliseen tarinaan.

    Tämäkin sota edistää vain globaalin pimeän vallan ”etuja”. Ja ”länsi” saa mielestäni suurimmat kolhut, Saksa edellä.

  12. Olikohan se katkaistu kaasuputki Ilmestyskirjan merikäärme, joka leikattiin poikki…

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading