Se mistä ei voida puhua, siitä täytyy vaieta.

Lue ääneen tämä artikkeli

Suomessa ja koko maailmassa on nopeasti kasvava ylikuolleisuus. Mikko Kemppe on haastatellut ylikuolleisuudesta erikoislääkäri Rauli Mäkelää. Videolla käydään selkeästi läpi tilannetta. Jokaisen suomalaisen täytyy nähdä tämä haastattelu.

Rauli Mäkelä – Mistä ylikuolleisuus johtuu?

Mikko Kemppe haastattelee videolla erikoislääkäri Rauli Mäkelää ja siinä käydään läpi virallisia tilastoja.

Se mistä ei voida puhua, siitä täytyy vaieta“.

Australia – tiukimmat rajoitukset ja neljä piikkiä

Videon lopussa Rauli Mäkelä kertoo Australian tilanteesta. Australia muistetaan tiukoista rajoituksista, koronan varjolla nousseesta poliisiväkivallasta, karanteenileireistä ja pakkorokotuksista. Nyt Australiasta kuuluu kummia.

Tilastokeskuksen mukaan Suomessa tammi–syyskuussa 2022 elävänä syntyneiden määrä oli vuodesta 1900 alkavan mittaushistorian pienin ja kuolleiden määrä vuodesta 1945 alkavan mittaushistorian suurin.[4]

Syntyvyys romahtaa dramaattisesti myös neljän piikin Australiassa. Kuvassa on kymmenen vuoden tiedot, muutaman kuukauden aikana on tapahtunut 71% romahdus. Tiedot ovat virallisesta lähteestä.[2]

Nyt on alkanut tapahtua jotain täysin käsittämätöntä maailmanlaajuisesti. Mutta; ”Se mistä ei voida puhua, siitä täytyy vaieta.” Eikö niin?

STM:n ohjauskirje työnantajille

Aikaisemmissa kirjoituksissa on käsitelty THL:n ja STM-ammattiliittoblokin erimielisyyttä koskien mRNA-injektointia. THL ja 81 suomalaista infektiolääkäriä ei suosittele neljättä mRNA-injektiota. STM ja ammattiliitot haluavat piikittää mRNA-injektiolla työntekijät, vaikka kaikki tilastot ja THL suosittavat sitä vastaan.

Koronaministerityöryhmä

Koska THL ei anna suositusta neljänteen mRNA-injektioon, oli Krista Kiurun tehtävä jotain. Hän asetti koronaministerityöryhmän linjaamaan mRNA-injektioista. Huomionarvoista on se, että koronaministerityöryhmässä ei ole ainoatakaan terveydenhuoltoalan ihmistä.

Tällä keikautuksella mRNA-injektiobisnes käännettiin yksityisille terveysjäteille ja kunnallisten infektioylilääkäreiden käskyvalta ohitettiin. Tässä tapauksessa on kuitenkin muistettava, että suuri osa kokeneista lääkäreistä ajaa kaksilla rattailla. Lyhyesti sanottuna, ovat töissä sekä yksityisellä, että julkisella puolella. Yksityisen alan taloudellinen menestys sataa myös monen kunnallisen lääkärin laariin.

STM-on lähettänyt ohjauskirjeen 14.11.20222 työnantajille. Kuvakaappaus siitä.

STM ohjauskirje

Ohjauskirjeen alussa puhutaan kauniisti vapaaehtoisuudesta. Kirjeen loppupuolella on kuitenkin lause: “Lääkäri päättää potilaan lääketieteellisestä tutkimuksesta, taudinmäärityksestä ja siihen liittyvästä hoidosta.

Jatkossa yksittäiset lääkärit määräävät mRNA-pistoksia, enää ei olla THL:n suositusten varassa. Nyt toimitaan koronaministerityöryhmän laatimien ohjauskirjeiden pohjalta.

Koronaministerityöryhmään luuluvat seuraavat henkilöt:

Suluissa ammatti ennen poliittista uraa.

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, puheenjohtaja (Opettaja)
Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen, varapuheenjohtaja (Ei ammattia)
Valtiovarainministeri Annika Saarikko (Tiedottaja)
Kuntaministeri Sirpa Paatero (Ei ammattia, ehkäisevän päihdetyön ohjaaja?)
Työministeri Tuula Haatainen (Kelan tutkimusapulainen)
Elinkeinoministeri Mika Lintilä (Pouttu Oy:n talouspäällikkö)
Opetusministeri Li Andersson (Opiskelijajärjestön pääsiheeri)
Tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen (Opettaja, maatalouslomittaja)
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (sijainen pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist) (farmari)
Sisäministeri Krista Mikkonen (ei työuraa mainittu)
Ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo (tutkijana Y-säätiöllä)
Pääministeri Sanna Marin (sijainen valtiosihteeri Henrik Haapajärvi) (AY-demari)

Pääsihteeri: osastopäällikkö Taneli Puumalainen, sosiaali- ja terveysministeriö (Lääkeyhtiö GlaxoSmithKlinen entinen pikkupomo)

Lääkäri määrää

Olemme tilanteessa, jossa yksittäiset lääkärit määrätään määräämään STM:n linjauksen mukaan mRNA-injektioita ihmisille. Se, voiko niistä kieltäytyä näyttää aika, mutta ohjauskirjeen “Lääkäri päättää potilaan lääketieteellisestä tutkimuksesta, taudinmäärityksestä ja siihen liittyvästä hoidosta.” vaikuttaa pahalta.

Mitä jos STM-VALVIRA-TEHY-EK-AY- akseli määrää lääkärin määräämään mRNA-injektion lääketieteellisiin syihin vedoten ja ammatinharjoittamisoikeutta uhaten?

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Rauli Mäkelä – Mistä Ylikuolleisuus Johtuu? https://rumble.com/v1v4v6m-146-rauli-mkel-mist-ylikuolleisuus-johtuu.html

[2] Births, by year and month of occurrence, by state https://explore.data.abs.gov.au/vis?tm=births&pg=0&df[ds]=ABS_ABS_TOPICS&df[id]=BIRTHS_MONTH_OCCURRENCE&df[ag]=ABS&df[vs]=1.0.0&hc[Measure]=Births&pd=1975%2C&dq=1..AUS.A&ly[cl]=TIME_PERIOD&ly[rw]=MONTH_OCCUR

[3] What’s going on with births down under in Australia? https://jessicar.substack.com/p/whats-going-on-with-births-down-under

[4] Suomen syntyvyys romahti https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b30bc324-aa19-4e24-8017-24fc2bc5069e

[5] Pelastetaan Suomen Lapset https://pelastetaansuomenlapset.fi

[6] Koronaministerityöryhmän linjaus liittyen koronarokotusten tehosteannosten tarjoamiseen https://stm.fi/-//10616/koronaministerityoryhman-linjaus-liittyen-koronarokotusten-tehosteannosten-tarjoamiseen

[7] STM ohjauskirje https://injektiopiikki.com/wp-content/uploads/2022/11/Ohjauskirje-koronarokotusten-tehosteannosten-tarjoamisesta.pdf

[8] Koronaministerityöryhmän kokoonpano https://valtioneuvosto.fi/marinin-hallitus/ministerityoryhmat

The Mikko Kemppe Podcast – Rauli Mäkelä – Mistä Ylikuolleisuus Johtuu? https://rumble.com/v1v4v6m-146-rauli-mkel-mist-ylikuolleisuus-johtuu.html

8 vastausta artikkeliin “Se mistä ei voida puhua, siitä täytyy vaieta.

 1. Australian syntyvyyden dramaattinen romahtaminen taisi johtua tilastovirheestä? Ainakin joku kommentoi keskustelupalstalla. Pitää seurata miten käyrä päivittyy seuraavina kuukausina ja oliko tämä virhe.

  1. Siinä artikkelissa on linkki dataan. Kai se muuttuu samoin kuin THL Avohilmon tiedot viime vuodenvaihteessa. Kaikki on hyvin.

 2. Noi ministerit on todellakin pystymetästä haettu ja sen kyllä huomaa. Niin saakelin tyhmää ja osaamatonta sakkia.

 3. Mitenkähän toi jutun videossa oleva ylikuolleisuus? Esim kohdassa 18:20 näytetään eri maiden ylikuolleisuus. Ite ainakin sain käsityksen, että käppyrät esittää absoluuttisia kuolinlukuja – mutta ei kai voi olla niin. Luvut pitäisi olla suhteutettuna väkilukuun. Nyt esim. Viro on 1,5 milj väestöllään samoissa jonkun Italian yli 50 milj väestön kanssa. Onkohan nyt kyse mistä luvuista?? Muuten video on tosi hyvä ja nuo graafiset esityksethän tulee tietokannoista eli ei se videoin tekijöiden vika ole.

 4. Toivottavasti joku tilasto yms tieteen ammattilainen säästää kuolinluvut ennen Korona rokotusten alkua niin, että tulevaisuudessa ei päästä hämäämään liukuvilla keskiarvoilla vaan pystytään vertaamaan tilanteeseen ennen rokotuksia.

 5. Laitan tiedoksi tällaisen artikkelin netistä, en osaa arvioida luotettavuutta, mutta artikkelin kirjoittajat sanovat tietojen perustuvan CDC:n omaan sisäiseen dataan:
  https://principia-scientific.com/court-orders-cdc-to-release-us-vax-injury-data/

  More than 18 million people were injured so badly by their first COVID shot from Pfizer or Moderna that they had to go to the hospital. That’s according to the CDC’s own internal data, which a court just ordered the federal agency to release to a watchdog group.

  Written by americanlibertyreport

Vastaa