Öljy ja totuus nousee aina pintaan – totuus ryöpsähtää pian

Kuuntele artikkeli

Öljyllä ja totuudella on sellainen ominaisuus, että ne nousevat aina pintaan. Luonnonlakia ei voi manipuloida ja jos sen tekee, siitä ei seuraa hyvää. Totuutta on painettu alas vuosien ajan ja nyt se alkaa nousta pintaan. Tämä artikkeli voi järkyttää sinua, koska se pulpauttaa pintaan osan totuutta. Tämä artikkeli voi myös vihastuttaa sinua, koska se pulpauttaa pintaan toisen osan totuutta. Totuus nousee aina pintaan.

Kirjoituksia

Olen kirjoittanut noin 23. kesäkuuta 2021 viimeisen osan artikkelisarjaan ”Paljastavat symbolit”. Se oli tutkimusmatka vallitsevaan maailman pahuuteen. Asiat, jotka niihin on kirjoitettu, nousevat nyt pintaan. Voit ladata kirjoitukset e-kirjana tästä.

Lucis Trust

YK:lla on suunnitelma, joka kulkee nimellä [1]Agenda2030 ja sillä on ylevältä näyttävät tavoitteet. Kun katsotte agendan tavoitteita, ne eivät ole oikein hyvin toteutuneet. Tunnetuin merkki, josta huomaa Agenda2030:n on pyöreä värikäs pinssi, joita näkee vaikuttajien rintapielissä televisiolähteyyksissä.

Lähde: Kestavakehitys.fi

Agenda2030

Agenda2030 on YK:n asettama hanke. Hankkeen taustavaikuttaja on [2]Lucis Trust. Heidän nettisivunsa slogan on ”Let the Plan of Love and Light work out”; Anna rakkauden ja valon suunnitelman toimia.

Lucis Trust on maailmanlaajuinen humanitaarinen järjestö, jonka tavoitteena on edistää rauhaa ja ymmärrystä maailmassa. Se perustettiin vuonna 1922 Alice A. Baileyn ja hänen miehensä Foster Baileyn toimesta.

[3]Alice A. Bailey oli brittiläinen spirituaalinen kirjailija ja filosofi, joka eli vuosina 1880-1949. Hän kirjoitti laajasti erilaisista henkilökohtaista ja spirituaalista kasvua koskevista aiheista, ja hänen kirjojaan on käännetty useille kielille. Bailey oli siis myös perustaja Lucis Trustissa, jonka tavoitteena on edistää rauhaa ja ymmärrystä maailmassa.

Teosofia on Alice A. Baileyn käsialaa. Teosofian toi Suomeen [14]Pekka Ervast. Hän oli samana vuonna myös perustamassa kansainvälisen Yhteis-vapaamuurarijärjestön Le Droit Humainin Suomen Liittoa. Vuonna 1920 hän erosi seurasta ja perusti Ruusu-Ristin.

Teosofia on Alice A. Baileyn tuotosta

Lucis Trust perustettiin 1922

Lucis Trustin historia alkaa New Jerseystä, Yhdysvalloista, 5. huhtikuuta 1922. Se perustettiin nimellä [4]Lucifer Publishing Company. Nimi muutettiin Lucis Trustiksi 1924, koska kristinuskossa Lucifer on Saatana ja nimi sai yleistä vastustusta. Jesaja 14:12-15

Geneven pääkonttori sijaitsee nykyään Rue Standilla liikekorttelissa, kun se ensin oli monta vuotta sijainnut YK:n lähellä olevassa rakennuksessa. Historiikissa kerrotaan, että pääkonttorit ovat aina sijainneet YK:n läheisyydessa tai rakennuksessa. Lucifer Publishing Company on siis ollut kiinteästi yhteydessä YK- järjestöön koko historiansa ajan.

Lucis Trust on kiinteässä yhteydessä Agenda2030 tavoitteisiin. Voit lukea Lucis Trust- blogista, kuinka kokoukset sattuvat olemaan heille tärkeiden [5]astrologisten ajankohtien aikana. Huomio tämä tulevaisuudessa myös EU- ja WEF- kokousten ajankohdissa. Olen tästä asiasta twiitannut viime kesänä. Olen kirjoittanut, että eliitti on ääriuskovaisia ja pitää tämän perusteella paikkansa, Saatanaa kohtaan.

Agenda2030 on siis satanistinen agenda ja jokainen, joka sitä edistää on tietäen tai tietämättään saatanan asialla. Se pitää tässä vaiheessa ymmärtää.

91-DIVOC

[6]91-DIVOC on interaktiivinen globaali COVID-19 datan visualisointityökalu. Tiedot ovat saatavilla Yhdysvalloissa ja maailmanlaajuisesti ja ne voi ladata .csv-tiedostoina.

Sen on kehittänyt [8]Wade Fagen-Ulmschneider Illinoisin yliopistolta. Projekti alkoi [9]githubissa (koodaajien pilvipalvelu) marraskuussa 2020.

[7]91-DIVOC on yksi SARS-CoV-2:ta koskevista maailmanlaajuisista tietolähtistä. 91-DIVOC on suora peilikuva kirjainyhdistelmästä COVID-19. 91-DIVOC | COVID-19

Mitä DIVOC tarkoittaa heprean tai jiddišin kielellä?

Hepreankielinen termi [10, 12] Divoc tarkoittaa ”turmiollisen sielun hallussapitoa”. Uskotaan, että nimi on peräisin sanasta ”dybbuk”. [11]Dybbuk on kuolleen ihmisen sielu tai paha henki. Raamatussa heprean termin englanninkielinen muunnos tarkoittaa ”riivausta”.

Tarkistin asian kysymällä heprean kanssa tekemisissä olevalta ystävältäni irrallisen kysymyksen:

Kysymys: Osaatko hepreaa. Mitä DIVOC tarkoittaa?

Vastaus: Biblehub tietää. Tarkoittaa riivattua sielua. Miksi?

Asiassa ei ole epäselvyyttä. Sana tarkoittaa riivattua sielua. He ovat nimenneet COVID-19 datan visualisointityökalun nimelle: 91-riivatut sielut.

Järjestelmän on tehnyt University of Illinois. Goolehaku: ”University of Illinois” site:https://www.weforum.org/” tuottaa ison määrän WEF agenda contributoreita ja muita WEF-syndikaatin jäseniä.

Kirjallisuuteen termi DIVOC tuli vasta [11]1600-luvulla saksan- ja puolanjuutalaisten puhekielestä nimeltä jiddis. Jokainen Injektiopiikin seuraaja tietää, mikä on saksan- ja puolanjuutalaisten historia. Heidän historia lukee paljastavat symbolit e-kirjassa, joten lue se!

Älä leimaa koko juutalaisten kansanryhmää pienen juutalaisiksi naamioituneen eliitin vuoksi. Cabaliin kuuluu ihan jokaista kansanryhmää.

Juutalaiset nimenomaan leimattiin toisessa maailmansodassa heksagrammilla valejuutalaisten, katolisen kirkon/ illuminatin käskystä.

Yhteensattuma

Kyseessä voi olla vain erikoinen yhteensattuma, mutta tässä pandemiassa mikään ei ole sattumaa. Divoc tarkoittaa riivattua sielua. Faktantarkistajat oletettavasti vääntävät tämän toisin, kaikkien lähteiden mukaan se on niin.

Videolla on riivattu henkilö, joka kertoo manaajan käsittelyssä kammottavia asioita.

Tässä tosiaankin alkaa nousta öljy pintaan

Tämä tieto on varmasti järkyttävää. Olen aavistanut tämän jo kauan. Kirjoitin 27.3.2021 julkaistuun artikkeliin näin:

Valitettavasti rokotehaitoista puhuminen tai edes niihin viittaaminen on työpaikallani hyvin vaikea asia. Jos edes mainitset niistä, ilmapiiri muuttuu salamannopeasti. Kollegat ovat kuin noiduttuja koronapiikkien jumalallisesta voimasta.”

Jaa tämä tieto!

Lue myös:

Lähteet:

[1] Kestävän kehityksen globaali toimintaohjelma Agenda2030 https://kestavakehitys.fi/agenda-2030

[2] Let the Plan of Love and Light work out https://www.lucistrust.org/

[3] Alice Bailey https://en.wikipedia.org/wiki/Alice_Bailey

[4] Lucis Trust History https://www.lucistrust.org/about_us/history

[5] Sustainable Development Goals, the United Nations and the Libra Full Moon https://www.lucistrust.org/blog_wgun/sustainable_development_goals_the_united_nations_and_the_libra_full_moon

[6] 91-DIVOC https://91-divoc.com/pages/covid-visualization/

[7] Data Resources for SARS-CoV-2 https://guides.libraries.emory.edu/c.php?g=1032085&p=7905967

[8] Wizards Walk Among Us and They Are Trying to Save Us From COVID-19 https://stat.illinois.edu/news/2020-05-01/wizards-walk-among-us-and-they-are-trying-save-us-covid-19

[9] 91-DIVOC github https://github.com/wadefagen/91-DIVOC

[10] What Does Divoc Mean in Hebrew? https://jewish.shop/37046/what-does-divoc-mean-in-hebrew/

[11] Dibbuk (Dybbuk) https://www.jewishvirtuallibrary.org/dibbuk-dybbuk

[12] Divoc Meaning In Hebrew https://jellyfish.news/91-divoc-meaning-in-hebrew-get-entire-detail/

[13] University of Illinois Urbana-Champaign: Home https://illinois.edu/

[14] Pekka Ervast https://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Ervast

One thought on “Öljy ja totuus nousee aina pintaan – totuus ryöpsähtää pian

  1. En saa laitettua yhteystietoja tuolle uudelle sähköpostilistalle. Onko muilla ongelmia?

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading