ADL – 22 miljardin dollarin haaste

Lue ääneen tämä artikkeli

Elon Musk on nostanut oikeusjutun 22 miljardin dollarin korvauksista Anti-Defamation League -järjestöä vastaan. Hän väittää, että järjestö syytti häntä ja toista henkilöä virheellisesti juutalaisvastaisuudesta ja yritti näin vahingoittaa heidän mainettaan. Tämä oikeusjuttu on laukaissut mittavan kunnianloukkaustaistelun kyseisen ryhmän ja sen omistajan välillä.

Elon Musk on ilmaissut aikeensa ryhtyä oikeustoimiin Anti-Defamation League (ADL) -järjestöä vastaan noin 22 miljardin dollarin vahingonkorvauksista, johtuen heidän pyrkimyksistään syyttää häntä ja sosiaalisen median jättiläistä juutalaisvastaisuudesta.

Maanantai-iltana lähettämässään twiitissä Musk ilmoitti suunnitelmistaan nostaa kanne ADL:ää vastaan tavoitteenaan “puhdistaa alustansa maine antisemitismiasioissa”.

“Yrityskaupan jälkeen ADL on yrittänyt tahria tämän alustan mainetta virheellisillä antisemitismisyytöksillä”, hän ilmoitti alkuperäisessä twiitissään.

Musk jatkoi selittäen, että Yhdysvalloissa tapahtuneiden mainostulojen lasku on ollut jopa 60 prosenttia, minkä hän uskoo johtuvan pääasiassa ADL:n (mainostajien ilmoittaman mukaan) asettamasta paineesta mainostajiin. Hän väitti, että he melkein onnistuivat tuhoamaan X:n/Twitterin.

Toisessa twiitissä Musk esitti näkemyksensä, jonka mukaan ADL on vastuussa jopa 50 prosentista Twitterin arvosta laskettuna – Muskin mukaan tämä vastaisi noin 22 miljardia dollaria.

Muskin väitetään uskovan, että ADL on kannustanut mainostajia välttämään X:tä, koska hän on lieventänyt vihapuheen ja häirinnän vastaisia sääntöjä. On myös esitetty väitteitä siitä, että jotkut juutalaiset käyttäjät ovat huomanneet antisemitististen twiittien lisääntymisen ja ovat syyttäneet Muskin ja muiden X:n työntekijöiden antaneen niille liian vähän sensurointia.

ADL eli Anti-Defamation League

Anti-Defamation League (ADL) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on omistautunut taistelemaan ennakkoluuloja, syrjintää ja vihapuhetta vastaan, erityisesti juutalaisiin ja muihin vähemmistöihin kohdistuvaa syrjintää vastaan. ADL:n perustamisvuosi oli 1913, ja se toimii pääasiassa Yhdysvalloissa.

ADL on rakentanut maineensa vahvana puolustajana monimuotoisuudelle, suvaitsevaisuudelle ja ihmisoikeuksille. Järjestö valvoo ja tutkii ennakkoluuloja ja syrjintää, seuraa vihapuheen leviämistä erityisesti digitaalisessa mediassa ja tekee yhteistyötä muiden ihmisoikeusjärjestöjen kanssa pyrkien edistämään tasa-arvoa ja ymmärrystä eri yhteisöjen välillä.

Yhdistys kertoo olevansa voittoa tavoittelematon ja pieni vaikuttaja New Yorkin ulkopuolelta. Tässä ADL toimitusjohtaja Jonathan Greenblatt[4] vakuuttaa sen teille, niin että sen sitten uskotte.

ADL ei ole pieni vaikuttaja, se on aivan selvää. Musk ei haastaisi tätä pientä voittoa tavoittelematonta yhdistystä oikeuteen ilman vankkoja todisteita. Kyse on kahdestakymmenestä kahdesta TUHANNESTA miljoonasta dollarista.

Alla on kuvakaappaus ADL:n vuoden 2021 talous raportista. Se on pieni voittoa tavoittelematon yhdistys.

Anti-Defamation League financial statement 2021

Taustatoimija, jolla on valtaa

Tämä yhdistys yritti Muskin mukaan kaataa Twitterin uhkailemalla mainostajia niin, että he vetäytyivät alustalta mainostamasta. Miten se voi olla mahdollista?

ADL oli myös yhtenä taustavoimista Stop Hate for Profit -kampanjassa, jossa useat kansalaisjärjestöt kannustivat yrityksiä lopettamaan mainostamisen Metan omistamissa Facebookissa ja Instagramissa heinäkuun 2020 ajaksi, jotta Meta ottaisi käyttöön tiukemmat säännöt rasistisen ja vihaa lietsovan sisällön kitkemiseksi. Boikotti levisi Yhdysvalloista Eurooppaan kesäkuun lopussa. Kampanjaan ilmoitti osallistuvansa yli 1200 yritystä.[5] Järjestöllä on siis jo aikaisempaa kokemusta tämän tyyppisestä toiminnasta ja vallasta.

Taustalla aina

Kiinnitin erääseen asiaan huomion vaalien 2023 aikana. Televisio oli täynnä kuusikulmaisen kuution kuvia. Muoto on erittäin tuttu myös sinulle, kun osaat siihen kiinnittää huomioita jatkossa. Tiesin toki mitä ne symboloivat ja kerron nyt sen teille tässä. Galleriassa pari kuvaa myös suurmestarien johtamasta Nuorten Lääkärien Yhdistyksen sivuilta. Kuutio on ilmeisen tärkeä myös lääkäripiireissä.

Huomio, että vaalikeskusteluissa pöytä ja jopa näyttämö oli kuutio. Vaalit olivat yhtä isoa kuutiota. Artikkelin kansikuva antoi jo vinkkiä mihin kuutio mahdollisesti liittyy.

Sillä on monta nimeä

Useimmat tunnistavat tämän Israelin lipussakin olevan ns. Daavidin tähden, mutta moniko tietää mikä tämä symboli todellisuudessa on. 

Molokin tähti, Romfa jumalan tähti, Kijjujin tähti, Raifan tai Saturnuksen tähti, joka oli muinaisina aikoina kaldealaisten ylin jumala, tunnetaan nykyään ehkä parhaiten nimellä Daavidin tähti, erityisesti läntisessä maailmassa. Myöhemmin sillä on ollut myös nimiä kuten Salomonin sinetti.

Salomonin sinetti

Vastoin Jumalan käskyä kuningas Salomo otti vaimoikseen (1.Kun.11:1-10) Faaraon tyttären ja pakanakansojen naisia, lankesi epäjumalan palvontaan ja noituuteen. Talmudin (babylonia) mukaan Salomon sai näiden sinettien ja noituuden avulla vallan demoneihin (Talmud, Gittin 68a). Nimitys Salomonin sinetti on mahdollisesti arabien antama keskiajalla.

Salomonin sinetti on siis kabbalistien noitamenoissa oleva symboli, jonka kautta otetaan yhteys demoneihin. On huomionarvoista, että Salomonin sinettiä on myös käytetty erilaisissa kabbalistisissa tarkoituksissa ja mystisissä rituaaleissa, erityisesti noituuteen liittyen.

Jos nyt ymmärrät mikä noiden kuutioiden ja babylonian symboleiden merkitys on, niin oletettavasti se ei tunnu kivalta. Ne ovat sinettejä, jonka kautta kabbalistit ja satanistit manaavat henkiä.

Ymmärrättekö, että koko mediakenttä on tämä tahon hallussa, maailmanlaajuisesti. Lääketeollisuus, pankit, WHO, WEF, YK, Nato, agenda 2030. Kaikki. Jopa vapahtajaksi muuttunut modRNA-injektio!

Nyt hallitus kriminalisoi holokaustin kieltämisen. Ymmärrätkö mitä se tarkoittaa? Jos tutkit holokaustia ja löydät siitä jotain hämärää ja saat 100 % todisteet. Sinut laitetaan vankilaan, jos tuot ne julki.[7] Mitä se tarkoittaa, että jonkin asian tutkiminen täytyy kriminalisoida? Se tarkoittaa vääjäämättä sitä, että siinä on jotain peiteltävää.

Jos olet ensimmäistä kertaa sivustolla, sinun tulee lukea Paljastavat Symbolit kaikki osat, niin ymmärrät mitä ihmettä sinulle nyt selitän.

Pankit – Paljastavien Symboleiden ensimmäinen osa

Vuonna 1743 Mooses Amschel Bauer, joka oli kasaari ja ashkenazi-juutalainen rahanlainaaja sekä laskentatalon omistaja, kiinnitti punaisen heksagrammin, Daavidin kilven, laskentatalonsa oven yläpuolelle ja julisti olevansa kabbalismiin vihkiytynyt asiantuntija.

Voiko tämä pitää paikkaansa!

Jos vierailet ensimmäistä kertaa sivustolla, se mitä kirjoitin vaikuttaa oletettavasti täysin käsittämättömältä. Jos olet lukenut Injektiopiikin kirjoituksia, niin oletettavasti ihan vain jonkin verran käsittämättömältä. Nyt oli aika, kun se on hyvä ottaa esiin.

Pian koko maailma puhuu Elon Muskin 22 miljardin dollarin oikeudenkäynnistä. Siinä on vastakkain ihmiset ja ADL, nyt tiedätte mikä on ADL. Myös LGBTIQA+ transgender kansanliike on juutalaisten rahoittama. Heidän lipustaan löytyy vapaamuurarien essu. Vapaamuurarit ovat kabbalisteja, riitit ja loitsut tulevat suoraan kabbalasta. Vapaamuurarit ovatkin Babylonian juutalaisten yksi lonkero.

Kuinka uskallan kirjoittaa Jumalan valitusta kansasta näin!

Päivi Räsänen on oikeudessa Raamatun sanojen lainaamisesta. Minä lainaan nyt yhden kokonaisen kappaleen profeetta Hesekielin kirjasta. En siis puhu itseni suulla vaan Isän, Herra Jumalan.

Siinä Jumala kertoo profeetta Hesekielin suulla kansasta, jonka kanssa hän solmi liiton. Kaikki ei mennyt niin kuin liitossa yleensä. Morsiamesta tuli huora, joka maksaa muille, että saa huorata heidän kanssaan.

Lue tämä Raamatun symbolinen kertomus morsiamesta, Jerusalemista.

Hesekiel 16 – Jerusalem, uskoton vaimo

Minulle tuli tämä Herran sana:

»Ihminen, tee Jerusalemille tiettäväksi, millaisiin iljettävyyksiin se on syyllistynyt. Sano: Näin sanoo Herra Jumala Jerusalemille: Sinä polveudut Kanaanin kaupustelijoista, sinun isäsi oli amorilainen ja äitisi heettiläinen. Kelpo sukua! Kun synnyit, ei napanuoraasi katkaistu, vedellä ei sinua pesty, suolalla ei sinua hierottu eikä sinua kääritty kapaloihin. Mitään näistä ei sinulle tehty, sen vertaa ei kukaan sinua säälinyt eikä armahtanut. Sinut vietiin ulos ja jätettiin heitteille, niin vähäarvoisena henkeäsi pidettiin, kun synnyit.

»Minä kuljin sinun ohitsesi ja näin sinut veressäsi potkimassa, ja kun makasit siinä veressäsi, minä sanoin sinulle: ’Jää eloon ja kasva suureksi!’ Ja minä tein sinusta kuin niityn kukan. Sinä kasvoit ja vartuit, kehityit täydeksi naiseksi, sinun rintasi kaartuivat kiinteinä ja hiuksesi kasvoivat ja tuuheutuivat. Mutta sinä olit alaston ja paljas.

»Minä kuljin sinun ohitsesi ja näin, että oli tullut aikasi, rakkauden aika. Minä levitin sinun yllesi viittani liepeen ja verhosin alastomuutesi. Minä vannoin sinulle valan ja solmin liiton kanssasi, ja sinä tulit minun omakseni – näin sanoo Herra Jumala. Minä pesin sinut vedellä, huuhdoin yltäsi veren ja voitelin sinut öljyllä.

»Minä puin sinut kirjailtuihin juhlavaatteisiin, panin jalkaasi pehmeät nahkakengät, kiedoin päähäsi pellavaisen liinan ja asetin upean viitan harteillesi. Minä kaunistin sinut koruilla ja sinun ranteesi kultarenkailla ja kiedoin kaulaasi kultaiset ketjut. Minä kiinnitin nenääsi kultarenkaan, ripustin korut sinun korviisi ja laskin hiuksillesi kimaltavan otsarivan. Sinä koristauduit kullalla ja hopealla, sinun vaatteesi olivat hienointa pellavaa ja kallista, kirjailtua kangasta. Ruoaksesi sait parhainta vehnäleipää, hunajaa ja oliiviöljyä. Niin sinusta kehkeytyi ihanan kaunis nainen, kuninkaille olisit kelvannut. Sinun maineesi kiiri kansojen keskuuteen, niin kaunis olit, olit täydellinen ihanuudessasi, jonka minä sinulle lahjoitin. Näin sanoo Herra Jumala.

»Mutta sinä aloit luottaa omaan kauneuteesi, aloit harjoittaa haureutta maineesi turvin. Sinä tarjosit itseäsi jokaiselle, joka ohitsesi kulki, sinä antauduit jokaisen omaksi. Sinä otit vaatteita ja teit itsellesi monenkirjavat pyhäkköpaikat, missä harjoitit haureutta vaatteittesi päällä. Niin ei ollut kukaan tehnyt, eikä niin ole kukaan tekevä. Sinä otit kauniit lahjasi, minun antamani kulta- ja hopeakorut, teit niistä miehuuden tunnuksia ja harjoitit haureutta niiden kanssa. Sinä otit kirjaillut vaatteesi ja verhosit niillä nuo patsaat, ja niiden edessä sinä uhrasit öljyn ja suitsukkeet, jotka olit minulta saanut. Ja herkut, jotka minä sinulle annoin, minun antamani hienot vehnäleivät, öljyn ja hunajan, sinä panit niiden eteen tuoksuvaksi uhriksesi. Tämän kaiken sinä teit. Näin sanoo Herra Jumala.

»Sinä otit poikasi ja tyttäresi, jotka olit minulle synnyttänyt, ja uhrasit heidät jumaliesi ruoaksi. Eikä sekään riittänyt sinulle. Tuliuhrinakin sinä uhrasit minun poikiani. Olit pelkkää irstautta ja iljetystä, mieleesi ei lainkaan tullut, miten lapsena makasit veressäsi, potkit alastomana ja paljaana.

»Eikä tuokaan pahuutesi riittänyt sinulle. Voi sinua, sanoo Herra Jumala, voi sinua! Jokaiselle aukiolle sinä pystytit palvontapaikkasi, jokaiseen risteykseen sinä teit itsellesi pyhän paikan. Sinä tahrasit saamasi kauneuden, levitit reitesi jokaiselle ohikulkijalle ja harjoitit haureutta vielä enemmän kuin ennen. Sinä makasit egyptiläisten kanssa, noiden isoelimisten naapuriesi, sinä menit yhä pitemmälle haureudessasi ja herätit minun vihani.

»Minä kohotin käteni sinua vastaan, otin sinulta osuutesi pois ja jätin sinut vihollistesi filistealaisten armoille. Jopa heidän silmissään sinun irstas elämäsi oli häpeällistä. Sinä olit yhäti kyltymätön, ja niin harjoitit haureutta myös assyrialaisten kanssa. Kyllääsi sinä et silti saanut, vaikka makasit heidänkin kanssaan. Niinpä tyydytit himoasi yhä ahnaammin, olit Kaldean kauppamiesten oma, mutta vieläkään sinä et kyllääsi saanut.

»Miten polttikaan himo sinun sydäntäsi, kun tuota kaikkea teit, kun alennuit portoista pahimmaksi – näin sanoo Herra Jumala. Jokaiseen risteykseen sinä pystytit palvontapaikkasi, jokaiselle aukiolle teit pyhän paikan, mutta toisin kuin muut portot sinä et pyytänyt maksua. Tapa on, että nainen ottaa maksun, kun hän rikkoo liittonsa ja pettää miestään; yksikään portto ei jää palkatta. Mutta sinä, sinä olet maksanut rakastajillesi! Sinä jakelit lahjoja itse, maksoit heille, jotta joka puolelta saisit heidät tulemaan luoksesi. Sinä teit kaiken vielä pahemmin kuin toiset portot: sinun perässäsi ei juossut yksikään mies, ja rakastelusta maksoit sinä itse, sinulle siitä ei maksua annettu. Niin alas sinä vajosit.

»Sen tähden, portto, kuule tämä Herran sana. Näin sanoo Herra Jumala: Sinä olet riisunut itsesi alasti, riettaasti olet paljastanut häpysi rakastajillesi ja kaikille iljettäville jumalillesi, ja poikasi sinä olet surmannut ja uhrannut niille. Sen tähden minä kokoan kaikki rakastajasi, nuo kaikki, joihin veresi veti – sekä ne, joita rakastit, että ne, joihin petyit. Minä kokoan heidät eri tahoilta ja tuon heidät sinua vastaan, ja minä asetan sinut alastomana heidän eteensä, niin että he näkevät sinut kaikessa alastomuudessasi. Minä tuomitsen sinut siten kuin avionrikkojat ja murhaajat tuomitaan, vihani vimmassa minä panen sinun veresi vuotamaan. Minä annan sinut heidän käsiinsä, ja he hajottavat sinun palvontapaikkasi ja tuhoavat pyhät kukkulasi, he riistävät vaatteet yltäsi, ottavat korusi pois ja jättävät sinut makaamaan alastomana ja paljaana. He nostavat kansan sinua vastaan, kivittävät sinut hengiltä ja lyövät miekoillaan sinut kappaleiksi. He polttavat kaikki talosi tuhkaksi ja panevat tuomiosi täytäntöön, ja tämä tapahtuu kaikkien muiden naisten nähden.

»Näin minä teen lopun sinun portonelämästäsi, enää et lahjojasi jakele. Minä tyhjennän kaiken vihani sinuun, vasta sitten vimmani kääntyy sinusta pois, minä tyynnyn enkä enää ole vihoissani. Sinä et muistanut nuoruutesi aikaa vaan vihastutit minut teoillasi, ja siksi minä annan sinulle tekojesi mukaan – näin sanoo Herra Jumala. Sinä olet elänyt häpeällisesti, olet syyllistynyt moniin iljettävyyksiin.

»Jokainen, joka taitaa sananlaskuja, sanoo sinusta: ’Millainen äiti, sellainen tytär.’ Sinä olet äitisi tytär – äitisi, joka vähät välitti miehistään ja lapsistaan. Sinä olet sisartesi sisar – sisartesi, jotka vähät välittivät miehistään ja lapsistaan. Teidän äitinne oli heettiläinen ja isänne amorilainen. Isompi sisaresi oli Samaria, joka tyttärineen sijaitsee sinusta pohjoiseen, ja pikkusisaresi, sinusta etelään, oli Sodoma tyttärineen. Sinä seurasit heidän teitään ja heidän iljettäviä tekojaan, eikä siinä kyllin: hetki vain, ja olit omilla teilläsi tehnyt paljon enemmän pahaa. Niin totta kuin elän, sanoo Herra Jumala, sisaresi Sodoma tyttärineen ei vetänyt vertoja sinulle ja sinun tyttärillesi. Sinun sisaresi Sodoman synti oli julkea itsekkyys. Hän vietti tyttärineen yltäkylläistä ja huoletonta elämää, mutta kurjalle ja köyhälle hän ei avannut kättään. He kävivät yhä julkeammiksi ja ryhtyivät minua uhmaten yhä uusiin iljettävyyksiin, ja silloin minä pyyhkäisin heidät pois, kuten olet nähnyt. Eikä Samaria tehnyt puoliakaan sinun synneistäsi.

»Sinä olet tehnyt iljettäviä tekoja enemmän kuin sisaresi yhteensä. Niiden iljetysten rinnalla, joita sinä olet tehnyt, näyttävät sisaresi puhtailta ja viattomilta. Siispä kanna sinäkin häpeäsi, jolla olet parantanut sisartesi maineen. Syntisi, jotka ovat iljettävämpiä kuin heidän tekonsa, ovat osoittaneet heidät sinua puhtaammiksi. Häpeä siis, kanna häpeäsi, sinä, joka olet saanut sisaresi näyttämään viattomilta!

»Minä käännän heidän kohtalonsa, Sodoman ja hänen tyttäriensä ja Samarian ja hänen tyttäriensä kohtalon, ja samalla tavoin käännän sinunkin kohtalosi, jotta ymmärtäisit kantaa häpeäsi ja katuisit kaikkea, mihin alennuit ja millä kohotit sisartesi maineen.

»Sisaresi Sodoma ja hänen tyttärensä elpyvät entiselleen, samoin Samaria tyttärineen, ja myös sinä ja tyttäresi elvytte ennallenne. Muistatko, miten mielelläsi parjasit sisartasi Sodomaa, kun itse olit kunniasi kukkuloilla, ennen kuin oma pahuutesi paljastui? Nyt olet sinä vuorostasi pilkan kohteena. Sinua pilkkaavat edomilaiset ja kaikki heidän naapurinsa, ja joka puolelta lankeaa yllesi myös filistealaisten pilkka. Sinun on nyt kannettava häpeällisten ja iljettävien tekojesi seuraukset. Näin sanoo Herra Jumala.

»Näin sanoo Herra Jumala: Minä teen sinulle ansiosi mukaan, kun halveksit valaa ja rikoit liiton. Kuitenkin minä muistan liittoni, sen, jonka kanssasi tein, kun vielä olit nuori, ja minä vahvistan välillemme liiton, joka kestää ikuisesti. Ja sinä muistat, miten olet elänyt, ja häpeät, kun otan vanhemmat ja nuoremmat sisaresi ja annan heidät sinulle tyttäriksi – siitä huolimatta, että sinä et ole liittoasi pitänyt. Minä vahvistan liiton sinun kanssasi, ja silloin sinä tiedät, että minä olen Herra. Sinä muistat tekosi, sinä häpeät, et tohdi suutasi avata häpeäsi tähden, kun minä annan anteeksi kaiken minkä olet tehnyt. Näin sanoo Herra Jumala.» Hesekiel 16

Katso alla oleva video kokonaan.

Jokaiselle aukiolle sinä pystytit palvontapaikkasi, jokaiseen risteykseen sinä teit itsellesi pyhän paikan.” Videon lopussa on Paljastavat Symbolit osa III kansi. Puhe on englanniksi, mutta yritä kestää.

Ilmestyskirjassa kerrotaan miten Babylonian huoralle tulee käymään.

Juutalaiset eivät tunnusta Jeesusta

Oletettavasti yleinen harhaluulo on, että juutalaisuus ja kristiusko on jotenkin samaa. Niitä yhdistää ainoastaan vanha testamentti. Juutalaiset eivät tunnusta Jeesusta Messiaana. Juutalaisessa uskossa olevalle Jeesus oli ja on puolihullu puuseppä, kansan villitsijä, joka saarnasi, että jokainen ihminen on Jumalan lapsi. Se ei sopinut “valitulle kansalle” joten Jeesuksen piti kuolla.

Pilatus kysyi: »Mitä minä sitten teen Jeesukselle, jota sanotaan Kristukseksi?» Kaikki vastasivat: »Ristiinnaulittakoon!» »Mitä pahaa hän on tehnyt?» kysyi Pilatus. Mutta he vain huusivat entistä kovemmin: »Ristiinnaulittakoon

Kun Pilatus näki, ettei mitään ollut tehtävissä, ja kun meteli yhä paheni, hän otti vettä, pesi kätensä väkijoukon nähden ja sanoi: »Minä olen syytön tämän miehen vereen. Tämä on teidän asianne.» Kaikki huusivat yhteen ääneen: »Hänen verensä saa tulla meidän ja meidän lastemme päälle!» Silloin Pilatus antoi heille myöten ja vapautti Barabbaksen, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi.» Matteus 27:23-26

Vielä paljon on kirjoitettavaa, mutta kaikki ajallaan. Nyt oli tämän aika. Loput myöhemmin.

Miksi olen ollut kiinnostunut tästä symboliikasta

Se voi johtua siitä, että selkäni tatuoinnissa aivan keskellä on Daavidin avain -symboli (Tai Daavidin kilpi, ympyrä, ei kuutio).

Jos et ole tietoinen, kuinka sain tatuoinnin vuonna 2019, sinun tulee ehdottomasti lukea Paljastavat Symbolit osa II. Osa kolme on tulossa ja se on sitten viimeinen osa, todellakin.

Tämä on aika paljastava kirjoitus

Olen tietoisesti odottanut tätä hetkeä ja aavistanut oikean hetken tulevan, se on nyt. Kiitos Elon!

Kirjoitin alustavan artikkelin 6.7.2023, joka on tarina ilkeistä metsäsusista. Vain ani harva on oletettavasti sen merkitykset ymmärtänyt. Kun nyt luet sen uudelleen, saatat tajuta mikä on tarinan syvä olemus.

Lataa paljastavat symbolit osa II alapuolen linkistä. Se ei maksa mitään, mutta voit antaa muutaman kolikon, jos siltä tuntuu. Sen avulla voit rekisteröityä Injektiopiikkiin ja nähdä vain jäsenille tarkoitetut kirjoitukset.

Minulla on sellainen tunne, että niiden kirjoittaminen alkaa hetkenä minä hyväänsä.

Maailma oli väärässä.

“Niinpä vapauden valepuvussa esiintyvä Luciferin manifesti osoittautuukin järjen kirkkaassa valossa tarkasteltuna suunnattomaksi uhkatekijäksi, jonka tarkoituksena oli toteuttaa henkilökohtaisen vapauden anastus ja tehdä se sellaisessa laajuudessa, ettei lähellekään sitä ole tultu.”

Jaa tämä artikkeli:

Lähteet:

[1] Elon Musk sues the Anti-Defamation League for $22 BILLION for ‘trying to kill X by falsely accusing it and me of being anti-Semitic’: X owner sets up huge defamation battle with group https://www.dailymail.co.uk/news/article-12480549/Elon-Musk-sues-Anti-Defamation-League-22-BILLION-trying-kill-X-falsely-accusing-anti-Semitic-X-owner-sets-huge-defamation-battle-group.html

[2] Anti-Defamation League https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Defamation_League

[3] Anti-Defamation League financial statement 2021 https://www.adl.org/sites/default/files/pdfs/2023-01/2021%20ADLL_ADLF%20Consolidated%20Audited%20Financial%20Statements%20Final.pdf

[4] Jonathan Greenblatt https://www.adl.org/who-we-are/leadership/staff/jonathan-greenblatt

[5] Stop Hate for Profit https://fi.wikipedia.org/wiki/Anti-Defamation_League

[6] Talmud https://fi.wikipedia.org/wiki/Talmud

[7] Hallitus kriminalisoi holokaustin kieltämisen, natsi- ja kommunistitunnusten kieltäminen ”haastavaa” mutta selvityksessä – tässä tärkeimmät https://yle.fi/a/74-20047906

4 vastausta artikkeliin “ADL – 22 miljardin dollarin haaste

 1. “Jos tutkit holokaustia ja löydät siitä jotain hämärää ja saat 100 % todisteet. Sinut laitetaan vankilaan, jos tuot ne julki.[7] Mitä se tarkoittaa, että jonkin asian tutkiminen täytyy kriminalisoida? Se tarkoittaa vääjäämättä sitä, että siinä on jotain peiteltävää.”

  – Päinvastoin todistusaineistoa löytyy liikaakin hakemalla vaikkapa Googlen kuvahaulla hakusanalla holocaust, niin kuin itse tein jo kauan sitten, ks. https://tinyurl.com/Lutherista-Hitleriin. Se vakuutti jo ihan tarpeeksi enkä ajatellut käyväni koskaan paikan päällä niin kuin lopulta kävi: https://tinyurl.com/Auschwitz-Birkenau-25-8-2023

  1. Googlen hakutulokset tai wikipedia eivät ole koskaan olleet luotettavia, tämä ei todellakaan ole pari vuotta sitten aloitettu suunnitelma… Fakta vaan on että jos jonkun asian tutkiminen tai epäileminen kriminalisoidaan, silloin siinä taatusti on jotain hämärää. Johan tuon sanoo terve järkikin.

  2. Silti tällä kriminalisoinnilla on oma merkityksensä. Ainoa historian tapahtuma jonka epäileminen on rikos. Ei siis erehdys tai osoitus oppimattomuudesta. Ylimielisyyttä tässä tietenkin on mutta myös valtavaa nokittelua. Muistetaan että jenkkilässäkin “holokaustiteollisuus” alkoi vasta vuoden 1967 ns. seitsemän päivän sodan jälkeen. Tulevaisuudesta kiinnostuneet ottivat menneisyyden aseekseen.

   Juutalaisten kohdalla tässä kuviossa ei ole mitään ihmeellistä. Ei tietenkään mitään tuomittavaa mutta ei myöskään mitään poikkeuksellisen ihailtavaa. Omassa asiassaan ja niin pitääkin.

 2. “Googlen hakutulokset tai wikipedia eivät ole koskaan olleet luotettavia, tämä ei todellakaan ole pari vuotta sitten aloitettu suunnitelma…”

  – No jos Google ei kelpaa, hae vaikka DuckDuckGo:n kuvahaulla https://duckduckgo.com/?q=holocaust&iax=images&ia=images tai millä vaan. Raukkamaista, jos alkaa hutkia ennen kuin viitsii tutkia!

  Ja vielä, jos epäilyksen siemen vaivaa istuessaan mukavasti omalla pehmustetulla tuolillaan näyttöruudun edessä katsoessaan noita ruumiskasoja ja sitä kaikkea kärsimystä – siitä vaan matkaamaan vaikka tuonne Auschwitz-Birkenaun keskitysleirille katsomaan silmänkantamattomiin piikkilanka-aitoja, vartiotorneja ja niitä matalia läävejä, jonne kukaan ei menisi vapaaehtoisesti kärsimään. Se näky on kaikkea muuta kuin jostain lokoisasta lomakeskuksesta.

  Oli se vaan semmoinen kokemus, ettei sitä hevillä unohda. Lähestyttäessä Auschwitzia ja nähdessään ne ikivanhat junan kiskot, joita pitkin ihmisiä oli lahdattu sinne kuin karjaa teurastettavaksi niillä kuolemanleireillä, olo muuttui ikäväksi, kaiken ruokahalunkin mentyä siellä sen ahdistavan miljöön myötä.

Vastaa