Perjantai 13. päivä

Lue ääneen tämä artikkeli

Perjantai 13. päivä tunnetaan epäonnen päivänä. Oletettavasti harva kuitenkaan tietää mistä se päivämäärä juontuu. Tässä artikkelissa tutustumme perjantai 13. päivän historiaan.

Onko se epäonnen päivä

Lääketieteellisessä aikakauskirjassa Duodecimissa on artikkeli, jossa on tutkittu omko 13. perjantai jotenkin erilainen päivä kuin muut.  Tapaturmien kokonaismäärä oli sen mukaan todellakin suhteellisesti suurin tutkimusajanjakson 13. päivinä, jos ne osuivat perjantaiksi. Selkeä tilastollinen poikkeavuus oli havaittavassa.

“Mekanismi, joka tekee 13. päivästä vaarallisen perjantaina, on tuntematon. Kyseessä ei voi olla perjantaisin lisääntyvä väestön liikkuminen tai alkoholin kulutus, koska se ei tullut esille muina perjantaina, eivätkä mainitut harrastukset sitä paitsi lisää vaarallisen yhdistelmän suhteellista esiintymistaajuutta.” [1]

Yllättävää kyllä, sillä on vaikutusta ja sen aiheuttajan syytä ei tiedetä. Onko siinä takana oikeasti jotain yliluonnollista?

Mistä päivä juontuu?

Tämä päivä liittyy historiallisesti temppeliherrain ritarikuntaan ja sen kohtaloon 1300-luvulla. Ranskan kuningas Filip IV Kaunis määräsi vangitsemaan temppeliherrain ritarikunnan jäsenet perjantaina, 13. lokakuuta 1307. Tästä tapahtumasta syntyi perjantain ja numeron 13 yhdistelmä, joka on myöhemmin saanut maineen epäonnen päivänä, tunnettuna perjantaina 13. päivänä?

Temppeliherrain ritarikunta oli alun perin syntynyt 1100-luvulla ja se oli saavuttanut valtavan vaurauden ja vaikutusvallan Lähi-idässä, kun se toimi pyhiinvaellusmatkailijoiden suojelijana Jerusalemissa.

Kuningas Filip IV ja paavi Klemens V alkoivat painostaa temppeliherrain ritarikuntaa ja lopulta päättivät kukistaa sen. Lokakuun 13. päivänä 1307 kuningas antoi määräyksen pidättää temppeliherrain ritarikunnan jäsenet Ranskassa, ja heitä syytettiin monista rikoksista, kuten epäjumalanpalveluksesta ja synneistä.

Lopulta vuonna 1312 paavi Klemens V hajotti temppeliherrain ritarikunnan ja siirsi sen omaisuuden muille ritarikunnille, kuten nikolaiittoille. Monet temppeliherrain ritarikunnan jäsenistä joutuivat vankeuteen tai menettivät omaisuutensa. Tarina temppeliherrain vangitsemisesta perjantaina 13. päivänä on osaltaan vaikuttanut siihen, miksi perjantai ja numero 13 ovat perinteisesti pidettyjä epäonnen merkkeinä. [2, 3]

Hyvin outo asia on se, että sana temppeliritarit kirjoitetaan isolla alkukirjaimella myös kesken lauseen. Kokeilin sitä myös tekoälyssä ja se kirjoittaa sanan temppeliritari isolla alkukirjaimella. Kysyin miksi.

Tässä vastaus:

Temppeliritarien nimen kirjoittaminen isolla alkukirjaimella saattaa olla seurausta siitä, että kyseessä on monille historiasta ja ritarikunnista kiinnostuneille hyvin tunnettu ja arvostettu termi. Tämä voi olla tapa osoittaa kunnioitusta tai erottaa termi muista samankaltaisista sanoista tai käsitteistä.

Samalla esimerkiksi YLE kirjoittaa jutuissaan Jumalan pienellä alkukirjaimella.[4] Temppeliherrat isolla ja Jumala pienellä, hmmmm…

Ymmärrättekö tämän pienen nyanssin? Myös kaksi Suomen isoa somevaikuttajaa ovat tunnettuja siitä, että jos he viittaavat Herra Jumalaan, se kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. He ovat he, jotka keskustelivat podcastissa toistensa kanssa “julkkisten salatusta seksiringistä”.[6]

Salaseurat

Kirjoitin perjantaina 13.5.2022 kattavan artikkelin salaseuroista ja niiden historiasta. Lue se ennen kuin jatkat tämän artikkelin lukemista.

Paljastavat symbolit – OSA 8 – salaseurat

Hengellinen salaseura

Jos luit tarkasti artikkelin, niin järjestön oli tarkoitus tehdä ihmiset vapaiksi ennakkoluuloistaan ja kasvattaa heidät ulos kirkon ja valtion uskonnollisista ja poliittisista rajoituksista.

Hetkinen, järjestössä, jonka tavoite on vähentää kirkon valtaa ja korostaa järkeä ihmisten ajattelussa, on pääsyvaatimuksena adonai, usko yhteen jumalaan. He opettavat organisaatiolleen hengellisyyttä noitariiteillä, samalla kun he yrittävät tehdä kansasta massiivisilla kampanjoilla ateisteja.

Ymmärrätkö tämänkin pienen nyanssin? Maailmanlaajuinen noitapiiri yrittää tehdä kaikin keinoin ihmisistä ateisteja samalla kun harjoittava noitamenojaan! Ateistiset ihmiset ovat täysin suojattomia noita iljetyksiä vastaan. Heidät on manipuloitu heidän orjikseen. Ateistisella ihmisellä ei ole Pyhän Hengen suojaavaa vaikutusta, koska hän ei salli sen suojata itseään.

Ihmisellä on aina vapaa tahto, myös pahoilla. Pahojen ja jumalattomien paatumus ja ylimielisyys Jumalaa kohtaan on nyt johtanut siihen, että pahuus poistetaan kokonaan, lopullisesti. Viimeinen sota (Googin sota) on nyt alkanut Israelissa. Jeesuksen tuhatvuotinen Hengellinen valtakunta päättyi vuonna 1054.

Noitariitit

Vapaamuurareilla on riittejä ja valoja, joilla jäsenet sitoutetaan ylempää tulevin käskyjen noudattajiksi. Inhottavaa on se, että kirkkojen papit ovat kohteena. Käärme on heidän mukanaan luikerrellut Herran huoneisiin.

Mistä nämä riitit ja vapaamuurarien symboliikka tulee?

Käärme, kolmio ja salomonin sinetti (kuusikanta tähti) ovat edustettuja vapaamuurarien temppelien symboliikassa. Löysin “sattumalta” teoksen jo yli vuosi sitten ja laitan sen nyt jakoon laajemmin. Se kertoo uskonnosta nimeltä kabbalah. Vapaamuurarien riitit tulevat sen taakse kätkeytyvästä noituudesta. Kaaba+allah=kabbalah. Kaaba on islamin Mekassa oleva mustakivi, jota kohti koko maailman muslimit kumartavat.

Englannin versio | Konekäännös suomeksi

Mobiililaitteella valitse kolme pistettä ja lataa. Jokaisen kannattaa ladata tiedostot omalle laitteelle. Tiedostot ovat lohkoketjussa, mutta vaarana tietenkin on, että palvelu “alkaa jumittaa”.

Kun luet kirjan, ymmärrät, miksi pedofiilinen trans agenda 2030 pakotetaan koko maailman varhaiskasvatukseen ja kouluihin.

Nyt on hyvä päivä aloittaa uudelleen!

Historiallisesti 13. päivä perjantai on ollut salaseuroille huono päivä. Varsinkin nyt, kun vapaamuurarien temppelien, joita on maailman joka kaupungissa seinästä löytyy Salomonin sinetti, juutalaisten merkki. Alla vinkkinä jokaisessa organisaatiossa olevalle, että nyt on viimeinen hetki aloittaa uudelleen. Eroa järjestöstä ja kysy Jumalalta armoa ja sen mitä sinun pitää tehdä syntisi ja paatumuksesi kuitataksesi. Ihmisillä on tietenkin vapaa tahto.

Mitä Isä on sanonut valan vannojista

Vapaamuurareissa vannotaan vala jokaisella eri portaalla järjestölle. Koska organisaatio on hengellinen salaseura, alaportailla on aidosti Jumalaan uskovia, jotka eivät tiedä mitä tekevät ja vannovat Jumalan nimeen valansa Luciferin organisaatiolle. Isä on sanonut miten heille käy.

“Kun jälleen kohotin katseeni, näin kirjakäärön, joka lensi taivaalla. Enkeli kysyi minulta: »Mitä näet?» Minä vastasin: »Näen lentävän kirjakäärön, joka on kaksikymmentä kyynärää pitkä ja kymmenen kyynärää paksu.» Hän sanoi minulle: »Se sisältää kirouksen, joka koskee koko maata. Ties kuinka kauan ovat varkaat jääneet rankaisematta, ja pitkään ovat jääneet rankaisematta myös ne, jotka vannovat väärin.»

– Minä lähetän liikkeelle kirouksen, sanoo Herra Sebaot. Se menee varkaan taloon ja sen taloon, joka on vannonut väärin minun nimeeni. Kirous jää sinne asumaan ja tuhoaa koko talon, niin hirret kuin kivetkin.” Sakarjan kirja 5:1‭-‬4 

Veljeni, mitä tuli tehtyä? Kaikista suurin piti olla rakkaus. Rakkaus lähimmäistä kohtaan, usko Isään ja siihen, että olemme kaikki hänen lapsiaan, sisaruksia ja veljiä toisillemme.

Nyt te vaihdoitte Isän, Herra Jumalan Luciferiin omista itsekkäistä, moraalittomista, rahaan ja valtaan perustuvista syistä. Teidän johdollanne maailma alistetaan sellaisessa laajuudessa mitä ei ole ennen nähty. Voi teitä, voi teitä.

Jaa tämä artikkeli, ihmisten pitää tietää:

Liity Injektiopiikin VIP-jäseneksi. Jäsenille tarkoitettujen artikkelien tiedon avulla sinulle kaikki tulee täysin selväksi, olo helpottuu ja pelko poistuu. Huomaat, että maailma oli väärässä. Siispä Lataa ja lue Paljastavat Symbolit ja rekisteröidy VIP-jäseneksi.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Perjantai ja 13. päivä – vaarallinen yhdistelmä yhdistelmä https://www.duodecimlehti.fi/duo20389

[2] Perjantai 13. https://fi.wikipedia.org/wiki/Perjantai_13.

[3] Temppeliherrain ritarikunta https://fi.wikipedia.org/wiki/Temppeliherrain_ritarikunta

[4] Jumala-sanan kirjoitusasu vaihtelee lehdissä https://uusitie.com/jumala-sanan-kirjoitusasu-vaihtelee-lehdissa/

[5] Alkukirjain: jumalien nimet http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/187

[6] pakkomielle koeajaa toisiaan” – “Voi hyvä jumala, kun yleisö tietäisi! https://www.seiska.fi/kotimaa/jari-sarasvuo-paljastaa-podcastissa-julkkisten-salatun-seksiringin-puhtoisillakin-julkkiksilla-pakkomielle-koeajaa-toisiaan-voi-hyva-jumala-kun-yleiso-tietaisi/956629

2 vastausta artikkeliin “Perjantai 13. päivä

  1. Pääosin hyvä juttu, mutta vielä ei mahtane olla Googin sodan aika. Edellytykset sille eivät vielä ole täyttyneet. Googin sodan hyökkääjä saapuu pohjoisesta. Sitä ennen Israelissa on ollut pitkä rauhallinen jakso. Googin sodan kuvauksessa ei mainita Hamasia, Hizbollahia eikä muitakaan nykyisiä terroristijärjestöjä (tai siis niitä lähinnä vastaavia heimoja/kansoja/alueita), mistä voidaan päätellä esim. että niitä ei ehkä ole olemassa enää Googin sodan aikana.
    Sen sijaan nykytilanne saattaa olla lähempänä psalmissa 83 kuvattua sotaa, jossa Hamas ja Hitzbollah etc. kenties tuhotaan. Aika näyttää.

Vastaa