Kuinka Elämänkirjasi toimii

Kuuntele artikkeli

Mikrobiologi Sucharit Bhakdi puhuu koronarokotteista, DNA:sta ja mRNA:sta. Hän puhuu siitä nimityksellä elämänkirja. Se onkin aikamoinen kirja, koska se sisältää sukupolvien aikaisen valtavan määrän informaatiota sinusta. Sinusta, esi-isistäsi, evoluutiostasi ja kuinka sinusta tuli sinä.

Mikrobiologi Sucharit Bhakdi

Mikrobiologi Sucharit Bhakdi sai tohtorin arvon Bonnin yliopistossa 1971. Hän oli aikaisemmin lääketieteellisissä piireissä siteerattu henkilö, mutta pandemia muutti kaiken. Hän on pitänyt koko pandemian ajan Hippokrateen valansa, tutkinut ja kertonut mRNA-injektioiden vaaroista.[1]

Alla olevalla videolla hän kertoo DNA/RNA toimintaperiaatteet yksinkertaisesti sekä tänä vuonna löytyneistä mRNA-injektioden sisältämästä aineesta, joka ei niihin kuulu. Esitys on suomeksi tekstitetty.

Nyt on aika havahtua

Jos kuulit asiasta ensimmäistä kertaa, se järkyttää varmasti. Videon lopussa Sucharit Bhakdi lausui vetoomuksen jokaiselle lääkärille ja terveydenhuollossa työskentelevälle. Älkää ottako enää geeni-injektiota käteenne!

Lukemattomat lääkärit ovat olleet täysin tietämättömiä modRNA-injektion vaarallisuudesta. Tiedän sen hyvin koska olin korona aikana sairaalassa töissä. Näin myös lääkärintietokannat, josta lääkärit hakevat tietoa. Covid-19:sta on yksi sivullinen asiaa ja se sama asia löytyy valtamedioiden etusivulta. Heidät on koulutettu uskomaan tieteeseen ja jos he hämmentyivät ja menivät harhaan, se ei ole heidän vika.

Somelääkärit

Asia erikseen on somessa aamusta iltaan roikkuvat somelääkärit, jotka harhauttavat ihmisiä ja kieltävät uusien vertaisarvioitujen tutkimusten tuloksia. Valitettavan monia yhdistää yksi ja sama asia.

He ovat saaneet Suomen Akatemialta viime vuosina valtavia tutkimusapurahoja. Kun törmäät aktiiviseen somelääkäriin, joka lobbaa, haukkuu muita tai kieltää tutkimusten tuloksia, sinun kannattaa tarkistaa Suomen Akatemian myönnetyt rahoituspäätökset. Lähes poikkeuksetta lobbaavat somelääkärit ovat saaneet valtavia apurahoja ja sama pätee myös valtamediassa esiintyviin eri alojen ”asiantuntijoihin”.

Suomen Akatemia on tieteen ja tutkimuksen asiantuntijaorganisaatio, joka kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön toimialaan.[2]

Toinen lähde on netissä kiertävä vapaamuurareiden jäsenlista. Varsinkin Finmet palvelun alaisuudessa toimivien järjestöjen johto kannattaa tarkistaa. Fimnet määrää koko Suomen lääketieteelliset linjat. Tehohoidosta Nuorten lääkärien yhdistykseen.

DNA on Pyhä

Lukijat jotka ovat seuranneet blogia ovat varmasti huomanneet, että olen viitannut muutamaan otteeseen ”elämänkirjaan”. Nyt Sucharit Bhakdi viittaa samaan asiaan. Jokunen voi ymmärtää mitä se tarkoittaa. Jos olet ottanut rokotteen, älä pelkää tai vaivu epätoivoon, se ei ole loppu.

Sinun ei kuitenkaan enää tule ottaa yhtään elämänkirjan runtelevaa geeni-injektiota kumartaen tuota petoa joka tulee vielä tulevaisuudessa pakottamaan niitä koko luomakunnalle.

Sitä ennen kirjoitan mitä tarkoittaa nykyisin epäselvä sana vanhurskaus, niin että ihan jokainen sen ymmärtää ja voi elää sen merkityksen mukaan sydämestään ilman pelkoa onnellisena.

Jaa tämä:

”Sillä paatunut on tämän kansan sydän, vain vaivoin he kuulevat korvillaan ja silmänsä he ovat ummistaneet, jotta he eivät silmillään näkisi, eivät korvillaan kuulisi eivätkä sydämellään ymmärtäisi, jotta he eivät kääntyisi enkä minä parantaisi heitä.Matteus 13:15

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Bhakdi Sucharit – Professor im Ruhestand https://scholar.google.com/citations?user=0vTPuO0AAAAJ&hl=fi

[2] Laki Suomen Akatemiasta https://finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2009/20090922

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading