Ilmiantaja – professori Richard Claproth

Kuuntele artikkeli

Professori Richard Claproth sai tohtorin tutkinnon maantieteessä (geotiede) Wollongongin yliopistosta Australiasta. Hän suoritti myös jatkotutkinnon stipendin John F. Kennedy School of Governmentissa, Harvardin yliopistossa, ja hänet nimitettiin talous-, valtiovarain- ja teollisuusministerin apulaiskoordinaattoriksi. Nyt hän kertoo järkyttävän paljastuksen.

Tärkeä paljastus

Ilmiantaja professori Claproth kertoo haastattelussa: miten geenimanipuloituja hyttysiä on päästetty miljoonia tietyille alueille, mitä ne aiheuttavat ekosysteemille, ihmisille ja miten se on toteutettu.

Videon lähde: PosiTV

Professori Richard Claproth on oikea, mitään pelkäämätön asiantuntija

Professori Richard Claproth sai tohtorin tutkinnon maantieteessä (geotiede) Wollongongin yliopistosta Australiasta. Hän suoritti myös jatkotutkinnon stipendin John F. Kennedy School of Governmentissa, Harvardin yliopistossa, ja hänet nimitettiin talous-, valtiovarain- ja teollisuusministerin apulaiskoordinaattoriksi, hänestä tuli talous-, rahoitus- ja teollisuusministeriön apulaiskoordinaattori.

Palattuaan Yhdysvalloista, jossa hän oli vierailevana taloustieteen professorina Brandeisin yliopiston kansainvälisen taloustieteen tutkijakoulun jatko-ohjelmassa, hän toimi valtion omistamien yritysten ministerin (MSOE) sihteerinä ja myös valtion puolustusinstituutin taloustiimin (Lemhanas) jäsenenä.

Vuonna 2005 hänet nimitettiin Bank Mandirin komissaariksi. Hän on saanut useita kunnianosoituksia palvellessaan Indonesian hallitusta, mukaan lukien Satya Lencana Karya Satya 10 Tahun vuonna 1993, Satya Lencana Wira Karya vuonna 1996 ja Bintang Jasa Pratama vuonna 1998. Hän on perustaja Forum Gladiator Bangsassa, jonka tehtävänä on jakaa kokemuksia maailmanlaajuisista johtajista ja vaalia tulevia johtajia Indonesiassa ja maailmanlaajuisesti.

Takana ovat yksityiset tahot

Täytyy ymmärtää, että geenimanipuloitujen hyttysten vapauttaja ei ole valtiollinen taho, vaan yksityisiä yrityksiä/järjestöjä, jotka korruption ja valheiden avulla toteuttavat agendaansa. Video paljasti myös kuinka mRNA-injektoinnin avulla tehty maailmanlaajunen ihmisten geenimanipulaation organisointi on toteutettu.

Nyt yksityisvaroin rahoitettu järjestö nimeltä WHO on saaamassa maailmanlaajuisen vallan ihmisten kehoihin. WHO pandemiasopimuksen on tarkoitus tulla voimaan 2024 kesällä.[1]

Miljardeja geenimuunneltuja hyttysiä aiotaan vapauttaa luontoon

Videosta kävi ilmi, että tarkoituksena on vapauttaa ei miljoonia, vaan miljardeja hyttysiä ympäri maailman. Kuvaavaa tämän tahon toiminnassa on se, että kun Flodirassa vapautettiin ensimmäiset hyttyset, niitä oli 144 000 kappaletta.

Lähde: Today

Aedes albopictus

Yritys nimeltä MosquitoMate[4] on suunnitellut tiikerihyttysiä infektoimalla uroksia Wolbachia pipitentis -bakteerilla. Jos näette tulevaisuudessa, tai olette nähneet alapuolen kuvassa olevan raidallisen hyttysen, jonka takajalat ovat kuin scorpionin häntä Suomen luonnossa[5].Se saattaa olla vapautettu luontoon rikollisella menettelyllä. Geenimuuntelu ulotetaan myös eläinkuntaan.

Älä anna tämän tapahtua!

Videolla tuli ilmi, että Richard Claproth oli saanut Aasiassa miljoonat ihmiset liikkeelle muutamassa päivässä. Se ei perustunut tieteeseen vaan ihmisen sisällä asuvaan hyvään. Sydämen ääni on vaimennettu tehokkaasti länsimaissa vuosia kestäneillä mediakampanjoilla.

Anna hyvän tulla nyt esiin ja jaa tämä artikkeli. Totuus on, että pieninkin hyvä voittaa pahimmankin pahan, kunhan se tulee sydämestä, uskoo hyvän voimaan ja siihen uskovia on tarpeeksi.

Jaa tämä artikkeli:

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] WHO:n pandemiasopimus ja kansainvälinen terveyssäännöstö https://stm.fi/pandemiasopimus

[2] Why a U.S. Company Plans to Release 2.4 Billion Genetically Modified Mosquitoes https://www.smithsonianmag.com/smart-news/why-the-us-plans-to-release-24-billion-genetically-modified-mosquitoes-180979833/

[3] US government approves ’killer’ mosquitoes to fight disease https://www.nature.com/articles/nature.2017.22959

[4] MosquitoMate https://mosquitomate.com/

[5] Wolbachia-Laced Mosquitoes to Be Released for Population Control https://www.the-scientist.com/the-nutshell/wolbachia-laced-mosquitoes-to-be-released-for-population-control-30646

[6] Papin virkojen säilyttäminen seurakunnassa https://akiliitot.fi/papin-virkojen-sailyttaminen-seurakunnassa/

DPR: Bubarkan Staf Ahli di Kementerian BUMN https://www.antaranews.com/berita/35781/dpr-bubarkan-staf-ahli-di-kementerian-bumn

Kandidat Direksi BUMN Diusulkan Dari Dalam Perusahaan https://www.hukumonline.com/berita/a/kandidat-direksi-bumn-diusulkan-dari-dalam-perusahaan-hol13052

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading