Hämmentävää – eikö niin?

Kuuntele artikkeli

Läntiset pankit ovat vuonna 2023 maksaneet Venäjälle veroina huomattavasti enemmän kuin vuonna 2021, paljastaa Financial Times. Tämä rahoitus, joka vuonna 2023 nousi 800 miljoonaan euroon, kaksinkertaistaa länsipankkien panoksen Vladimir Putinin sotakassaan verrattuna kahteen aiempaan vuoteen. Onko hämmentävää?

Länsipankit rahoittavat Venäjää

Vuonna 2023 läntiset pankit maksoivat merkittävästi enemmän veroja Venäjälle kuin vuonna 2021, selviää Financial Timesin raportista. Näiden maksujen summa nousi 800 miljoonaan euroon, mikä on nelinkertainen verrattuna kahteen aiempaan vuoteen. Tämä kasvu heijastaa pankkien yhteistuloksen merkittävää nousua, joka vuonna 2023 ylitti kolme miljardia euroa. Osittain tulosten kasvu johtuu siitä, että pankit eivät voi kotiuttaa varoja Venäjältä, ja korkeiden korkojen myötä niiden tuotot ovat kasvaneet.

Talouslehti Financial Times toteaa, että kun venäläiset pankit on estetty käyttämästä kansainvälisiä maksuliikennejärjestelmiä, länsipankit ovat toimineet venäläisille taloudellisena turvaköytenä.

SWIFT – Mitä jäbä duunaa?

Twiittasin 18.2.2022 alla olevan twiitin. Vihjasin siinä pankkimaailmaan ja sodan alkamiseen. Sota alkoi 24.2.2022.

Venäjä poistettiin SWIFT järjestelmästä pian tämän jälkeen.

SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) on kansainvälinen järjestelmä, joka mahdollistaa pankkien ja muiden rahoituslaitosten välisten turvallisten rahoitusviestien ja maksutransaktioiden välittämisen ympäri maailmaa. Se perustettiin vuonna 1973, ja sen päämaja sijaitsee Belgiassa. SWIFT ei itse siirrä varoja, vaan välittää maksuun liittyvät tiedot pankkien välillä, mahdollistaen nopeat ja turvalliset rajat ylittävät maksut. Järjestelmä on keskeinen osa maailmanlaajuista rahoitusinfrastruktuuria, ja se yhdistää yli 11 000 rahoituslaitosta yli 200 maassa ja alueella.

Onko hämmentävää?

Tämä voi vaikuttaa hämmentävältä. Miksi läntiset pankit ja eritoten keskuspankit maksavat Venäjälle valtavia summia tyhjää rahaa, kun samalla Euroopan maat, varsinkin Suomi, ajautuu hiljalleen konkurssiin pakotteiden vuoksi?

Se ei ole kuitenkaan hämmentävää, jos on tietoinen historiasta ja taustalla toimivasta vaikuttajasta. Tämä kun on tapahtunut jo aikaisemmin ja se tapahtuu taas.

Keskuspankit

Oletettavasti ajattelet, että keskuspankit ovat jotenkin valtioihin liittyviä. Se ei ole niin, keskuspankit ovat täydellisen riippumattomia valtioista ja saavat määrätä rahapolitiikan haluamallaan tavalla. Sinun kannattaa lukea tämä artikkeli, joka kertoo paljon. Sinun kannattaa myös lukea ajan kanssa koko artikkelisarja, niin tiedät mikä taho on maailman keskuspankkien taustalla.

WorldBank

Kirjoitin artikkelin toukokuussa 2022, jossa kerroin mitä seuraavaksi tapahtuu. Ne ovat nyt tapahtuneet. Viimeinen tapahtuma lyödään lukkoon oletettavasti toukokuussa 2024. Kerroin artikkelissa myös maailmanpankista jonka järjestelmien mukaan COVID-19 testit jaettiin jo vuonna 2017 maailmanlaajuisesti.

Maailmanpankki on kehittänyt yhteistyössä Yhdistyneiden Kansakuntien kauppa- ja kehityskonferenssin (UNCTAD) kanssa ja yhteistyössä sellaisten organisaatioiden kanssa World Integrated Trade Solution (WITS) -järjestelmän. Tämän ohjelmiston avulla käyttäjät voivat käyttää ja hakea tietoja kaupasta ja tulleista. Alla sivu web-arkistosta (palvelu joka tallettaa websivuja arkistoon). COVID-19 testejä on ollut liikkeellä jo vuodesta 2017!

WITS – web arkisto

Suomeen on tilattu ennen pandemia alkua valtavat määrä testipaketteja jo vuodesta 2017. Nyt kun sota on aloitettu ja Venäjän keskuspankeista saatavat tulot kasvavat moninkertaisesti, alkaa totuus työntyä esiin.

Vuonna 2017

Tiesittekö, että vuonna 2017 tehtiin laki, joka määrää sen, että suomalaisia sotilaita voidaan jatkossa pakottaa ulkomaille. Tätä on valmisteltu jo pitkään, covid plandemia oli tärkeä osa tätä shakkipeliä. Nyt 80% kansasta huutaa sotaa ja kumartaa Israelin tekemälle kansanmurhalle.

Kuka uskaltaa sanoa mitään?

Kukaan ei uskalla sanoa mitään, ne, jotka tietävät olevansa harhautettuja ovat hiljaa. He eivät uskalla katsoa totuutta silmiin, vaan kääntävät katseensa pois tarkoituksellisesti.

Robbie Williams on elänyt kovan elämän, ja ehkä juuri sen vuoksi hän uskaltaa sanoa totuuden. Katsokaa hänen elämänkertansa Netflixistä. On hellyyttävää, kun hän pääsee ensimmäisen kerran hienoon hotellin uran alkuvaiheessa ja näkee uskomattoman hienon maiseman ja alkaa itkeä kiitollisuudesta. Ei rahalle, vaan elämälle, Jumalalle.

Tulevaisuudessa Raamatusta lainaaminen tullaan kieltämään, koska Jeesus on sanonut Uudessa Testamentissa vakavia antisemitismisiä kommentteja juutalaisia kohtaan. Vanha Testamenttikin kertoo, että Jeesuksen, eli Jumalan kansaa ovat kaikki. Valittua kansaa ei ole, juutalaiset ovat vain itse korottaneet itsensä sellaiseksi. Lainaan jokaiseen artikkeliin tästä syystä jotain Raamatusta.

Alla on yksi viittaus, mitä Hän sanoi tästä ajasta:

” Älkäät luulko, että minä olen tullut rauhaa lähettämään maan päälle: en ole minä tullut rauhaa, vaan miekkaa lähettämään. Sillä minä tulin ihmistä isäänsä vastaan riitaiseksi tekemään, ja tytärtä äitiänsä vastaan ja miniää anoppiansa vastaan. Ja ihmisen vihamiehet on hänen perheensä.” (Matteus 10:34-36)

Olemme nyt tässä vaiheessa, se on tullut esiin polarisaation lietsomisella ja uskomattoman kierolla pelottelulla. Kansa on nostettu kansaa vastaan. MRNA-injektio ei ollut vapahtaja, vaikka sen lanseerauksessa käytettiin kaikkia meihin istutettuja uskomusjärjestelmiä hyväksi.

Se mitä on tapahtunut on annettu tapahtua, jotta paha saa ajaa itsensä loppuun vapaan tahdon mukaisesti. Lopulta siitä seuraa paljon enemmän hyvää kuin pahaa, pahan tuottama hyvän määrä on lopulta mittaamaton, koska paha poistetaan sen jälkeen lopullisesti. Sinun tulee valita puolesi, harmaata aluetta ei ole.

Historia

Kun katsot tämän dokumenttisarjan, ymmärrät mitä tarkoittaa, kun sanoin, että historia toistaa itseään. Sen jälkeen ymmärrät myös sen, miksi tietyt asiat historiasta halutaan piilottaa vankeusrangaistuksen uhalla.

Varo vääriä profeettoja

Tänään sain selville erään tapahtuman, josta tulen oletettavasti kirjoittamaan. Se liittyy väärään profeettaan, odotan kuitenkin lisätietoja ja varmistusta.

Laitan tähän loppuun Robbie Wilimsin videon Knebworthista vuodelta 2003. Videon alussa varoitetaan vääristä profeetoista.

Pelko pois, pian se alkaa

Pelko pois, se alkaa nyt hiljalleen. Tulevaa tapahtumaa on nyt odotettu 1996 vuotta. Kun se alkaa toden teolla, nauti siitä. Elämä ei lopu kehon kuolemaan, jos et niin nimenomaisesti tahdo kieltämisellä sitä tehdä.

Let Me Entertain You!

Lataa ja lue ”Paljastavat Symbolit: Erään ihmisen pojan muistokirja”.

Jaa:

Asiaan liittyvää:

Putinin sotakassaan virtaa varoja länsipankeista – Professori: ”Eihän tässä ole mitään järkeä” https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/40df52cd-00ff-4b2e-8076-98b16f5adf0b

Western banks in Russia paid €800mn in taxes to Kremlin last year https://www.ft.com/content/cd6c28e2-d327-4c2a-a023-098ca43eacfb

One thought on “Hämmentävää – eikö niin?

  1. Hyvä jumala, on tätä odotettu! Aikojen alusta asti.
    Murtukoon Gleipnir, katketkoon kahleet! Juoskoon Susi vihdoin vapaana!
    Toteutukoon oikeus.
    Saako vihdoin levätä?

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading