Hybridistrategia: ”testaa, jäljitä, eristä ja hoida” on muuttunut – pian koittaa vapaus

chinese puppet
Lue ääneen tämä artikkeli

Hallituksen hybridistrategia testaa, jäljitä, eristä ja hoida on nyt päivitetty. Yhden päivän neuvotteluiden tuloksena kaikki muuttui, siinä samalla luotiin myös hätäjarrumekanismi. Muutos ajatusmaailmaan oli hellyyttävän nopea. Koko kenttä, media mukaanlukien on valmis uuteen ajatteluun. Rajoituksia puretaan nopeasti ja enää ei kytätä tartuntojen määrää. Mihin painopiste sitten laitetaan?

Vielä pari viikkoa sitten asiat olivat vielä aivan toisin

Pari viikkoa sitten lehdet pullistelivat juttuja kolmannesta rokotteesta, joka pitää saada ihmisiin mahdollisimman nopeasti . Pääministerin mukaan 80% rokotuskattavuus on raja, jolloin Suomi taas aukeaa ja asiantuntijat olivat samoilla linjoilla. Tilanne oli vakava ja huolestuttava. Ihmisiä haluttiin saada piikille mihin tahansa vedoten.

Kolmas piikki

Kolmannen piikin kaavailut ovat seurausta Israelin tilanteesta. Israel oli pakkotilanteen edessä, koska tartunnat, sairaanhoito ja kuolemat räjähtivät siellä kesän aikana. Maa on alkanut rokottaa kansalaisiaan kolmannella piikillä, toivoen niiden auttavan tilanteeseen.

Hybridistrategia – testaa, jäljitä, eristä ja hoida

Hallituksen strategian mukaisesti paino on ollut testaamisella, jäljittämisellä, eristämisellä ja hoitamisella. Kuluihin ei ole asetettu mitään rajaa ja valtio on luvannut korvata kaikki kustannukset täysimääräisesti sairaanhoitopiireille. Tosin hallitus on sittemmin perunut puheensa ja korvaa vain osan. Esimerkiksi HUS- sairaanhoitopiirille on tulossa noin 70 miljoonan ylimääräinen kulu.

TESTAA

Testattu on. Ihan viimeisen päälle!

Testejä on tehty 7.9.2021 mennessä 6 595 400 kpl. Lehtitietojen mukaan yksi testi voi maksaa sairaanhoitopiirille jopa 350€ kaikkine kuluineen. Jos ynnäämme mitä testaaminen on tullut maksamaan niin saamme luvun 2 308 390 000€. Se on noin 2308 miljoonaa euroa!

Jotta summa hahmottuisi paremmin: Hallitus on kerta toisensa jälkeen vääntänyt siitä, miten se kohentaa Suomen julkista taloutta päättämällä hallituskauden loppuun mennessä työllisyystoimista, jotka vahvistavat Suomen julkista taloutta 110 miljoonalla eurolla. Pelkkään nenänkaivamiseen on mennyt yli 2 300 miljoonaa! Se on kuitenkin vain murto-osa kaikista hallituksen hybridistrategian aiheuttamista kustannuksista.

Itseilmoitettuja koronaoireita vain murto-osa

THL:n avoimesta rajapinnasta saadaan tieto, kuinka moni on soittanut terveydenhuoltoon koronaoireiden vuoksi. Itseilmoitettuja koronaoireita on nyt 297 105 kpl. Oletus on, että nämä ihmiset ovat soittaneet 116 117 päivystysapu numeroon. Paljonko oireettomia on testattu, on arvoitus. Noin 300 000 ihmistä on soittanut oireiden vuoksi. Reilu 6 miljoonaa on jotain muita? Altistuneita kutsutaan testiin ja laitetaan karanteeniin hyvinkin isoja määriä. Testaukseen ja jäljittämiseeen on joka tapauksessa mennyt täysin järjetön summa rahaa.

Tartuntoja on todettu 2.42%:lla Suomen väestöstä

Todettuja tartuntoja on nyt 131054 kpl, joka tekee noin 2.4% koko väestöstä. Tämä äärimmäisen herkästi leviävä tauti on siis tartuttanut vain 2.4% kansasta koko pandemian aikana vaikka sitä on etsitty oireettomilta arvioilta noin 6 miljoonaa kertaa! Oireettomien testaaminen ja tartuntojen suuren määrän löytäminen on tullut maksamaan noin 2 miljardia! Eli kaksi tuhatta miljoonaa euroa!

Varmistettuja kuolemantapauksia alle 70-vuotiailla on vuonna 2020 vain 60 kpl, alle 20-vuotiasta ei ole kuollut yhtään! Kesään mennessä tehohoidettuja oli kuollut 135 kpl.

Jotta saat jotain kuvaa: Tiedättekö kuinka monta keuhkokuumetta sairastetaan vuodessa? Noin 50 000 ja niistä 25 000 joutuu sairaalahoitoon. Jos keuhkokuume vaatii tehohoitoa, on kuolleisuus 20–50 prosenttia. Joka vuosi kuolee tuhansia ja tuhansia ihmisiä keuhkokuumeeseen ilman koronapandemiaakin. Nyt murto-osa keuhkokuumeen aiheuttamista kuolemista voidaan yhdistää koronaan ja 135 kpl on todella minimaalinen osa.

JÄLJITÄ

Jäljitys on olennainen osa hybridistrategiaa. Valtavat määrät työvoimaa on sidottu tartunnanjäljitykseen. Se onkin oikein salapoliisityötä. Siinä jäljitetään kaikki kontaktit ja asetetaan tarpeen vaatiessa tartuntalain mukaiseen karanteeniin. Jäljitysarmeija on niin suuri ja se maksaa niin hyvää palkkaa, että ammattilaiset soittelevat puhelimella mieluummin, kuin hoitavat potilaita täpötäysillä osastoilla.

ERISTÄ

Virallinen karanteeni on tartuntatautilääkärin tekemä hallinnollinen päätös. Karaneeniin asetetulla on oikeus päivärahaan, joten menetetty palkka korvataan kokonaisuudessaan. Karanteenin pituus on tällä hetkellä 10 päivää.

Helsingin sanomien mukaan tartuntahuippuina on asetettu karanteeniin jopa 13 000 ihmistä viikossa. Suomalaisen keskipalkka on 3500€/kk. Jos epidemia-aalto kestää pitkään, kuten tänä keväänä, tulee karaneenissa olevien ihmiset palkoista maksettavaksi valtava summa. Tänä vuonna on maksettu karanteenissa oleville terveille ihmisille arviolta PALJON ENEMMÄN kuin poliisien määrärahaleikkaus! Kekkosen sanoin: SAATANAN TUNARIT!

HOIDA

Mitä sitten tehdään kun todetaan tartunta. EI MITÄÄN! Ihminen lähetetään kotiin ja ilman mitään mitään hoito-ohjeita. Puhelinnumero 116117 palvelee, jos oireet menevät pahaksi kehottamalla soittamaan ambulanssi. Tästä syystä sairaalaan tulee hyvin heikossa kunnossa olevia potilaita. HOIDA ei siis toteudu ollenkaan. Hallitus haluaa vain teho-hoitaa liian huonoon kuntoon menneitä potilaita, jättämällä potilaan oman onnensa nojaan tartunnan jälkeen.

WHO on kieltänyt lääkkeen, joka auttaa erittäin hyvin koronaan kun sen ottaa heti alkuvaiheessa. Suomalaisen lääkärin on noudatettava WHO:n sekä virallisia hoito- ohjeita. Onneksi Intia ja Japani on aloittanut hoidon erittäin hyvillä tuloksilla.

Nyt hallitus puuhaa muutosta hybridistrategiaan

Nyt voimaviisikko on jotenkin herännyt ja puuhastelee jonkinlaista uutta mallia. Ensitietojen mukaan painotetaan rokotuskattavuuteen ja koronapassiin. Ne muuttavat kaiken ja rajoituksia voidaan purkaa niiden avulla.

Ilmeisen vaikeat neuvottelut kuitenkin olivat, koska THL ja STM eivät päässeet oikein yhteisymmärrykseen yhtään mistään.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008243968.html

Kyllä, siltä se vaikuttaa. Materiaalia on puuttunut varmasti enemmänkin kuin kymmenien sivujen edestä.

Hallitushan ei sitten oikeastaan päättänyt yhtää mistään yhtään mitään. Uusi termi kuitenkin keksittiin ja se on HÄTÄJARRUMEKAMISMI. Siitäkään ei tosin kerrottu mitään.

Se on varmaa, että ketään ei kuunneltu, eikä ketään uskottu.

Rokotukset ovat hyvin tehokkaita asiantuntijoiksi naamioituneiden lääke-edustajien mukaan. Tarkastellaan seuraavaksi piikkien tehoa Suomessa ja maailmalla.

Rokotuskampanja on onnistunut hyvin – mutta huonosti

Ensimmäisen annoksen on nyt saanut 72,4 %, ja toisen 53,3 % väestöstä. Lääke- edustajat kertovat tehon olevan 95% vakavaa tautia vastaan. Yes Sir, annetaan kaikille piikki!

Israel on Pfizerin mallimaa, se teki sopimuksen muiden ohi ja sai piikit ennen muita ja jakoi ne kansalleen nopeasti erittäin toimivan terveydenhuollon kautta. Hyvä niin.

Piikit jaettiin maan ollessa täysin lockdown tilassa. Koronapassi on ollut käytössä rajoitusten purkamisen jälkeen laajasti.

Kesän 2021 aikana tilanne on ollut Israelissa kuitenkin pahempi kuin koskaan, joten siltä osin tuplapiikitys ei toiminut mitenkään tartuntojen ja kuolemien osalta. Nyt koronapassiin vaaditaan 3 piikkiä. Neljännestä jo puhutaan.

ISRAELIN TILANNE

Flunssakausi on vasta alkamassa ja tuleva syksy on oikeasti aika kuumottava. Suuri kysymys on se, että mikä on aiheuttanut sen, että koko kesän tartuntoja on ollut myös Suomessa? Viime kesänä ei tartuntoja ei ollut juuri ollenkaan.

Laumasuojaa ei saavuteta – eikä voikaan saavuttaa

Israelin kokemusten jälkeen on tullut täysin selväksi, että rokotukset eivät muodosta minkäänlaista laumasuojaa ja niiden teho on hyvin lyhytaikainen alkuperäistä virusta vastaan. Deltavarianttia vastaan teho on vain 42% ja delta-variantti on nykyisin vallitseva virus.

Kuinka laumasuoja voisi muodostua, jos piikin ei koskaan pitänytkään estää tartuntoja- tai jatkotartuntoja? Kun piikityskampanja alkoi, sen piti suojata vain vakavaa tautimuotoa vastaan.

Koronapassi – avain onneen?

Koronapassi ei ole avain onneen. Israelin tilanne näyttää sen selkeästi. Itseasiassa tuplarokotettu kantaa paljon suurempaa viruskuormaa tartunnan saadessaan ja hänellä on jopa 27-kertainen riski saada vakava COVID-19 verrattuna sairauden tuomaan immunitetttiin.

Tuplarokotettu levittää helpommin virusta suuren viruskuorman johdosta ja on altis saamaan vakavan COVID-19 taudin. Jos koronapassi tulee, pysykää kaukana niistä bileistä. VARSINKIN TUPLAPIIKITETTYNÄ!

Miten koronapassi sitten perustellaan? No katsokaas kun koronapandemiassa ei ole tähänkään asti tarvinnut perustella yhtään mitään, eikä perustella jatkossakaan!

Onko rokotteet harmittomia – jos ne otetaan vain koronapassin toivossa

Haittailmoituksia on tehty enemmän kuin mistään rokotteista koskaan. Suomessa on viimeisen tiedon mukaan tehty ilmoituksia 3657kpl ja 11 000kpl on jonossa odottamassa käsittelyä, Ilmoituksia tulee niin paljon, että Fimea ei ehdi niitä käsitellä. Kuolemia on ilmoitettu 117kpl. Tästä voit lukea haittailmoitusten sekasotkusta.

DCD (Yhdysvaltojen THL) julkaisi huolestuttavan tiedon nuorten ja nuorten aikuisten sydänlihastulehduksista. Niitä on PALJON!

Rokote suojaa 95% vaikealta taudilta – niin sanotaan

Sama mantra on jatkunut jo koko rokotteiden historian ajan. Se nojaa Pfizerin omaan tutkimukseen, joka päättyy vasta vuonna 2023 ja siinä todettuja tartuntoja havaittiin 170kpl. Ei mikään valtavan suuri otanta, ilmeisen riittävä kuitenkin maailmanlaajuiseen piikittämiseen.

Kuolemat ilmoitetaan koko pandemian ajalta – ei vuositasolla

Mielenkiintoista koropandemiassa on se, että kuolemat ilmoitetaan koko ajalta, ei vuositasolla. THL:n koronakartasta näkee kuolemien määrän, mutta niiden laskeminen tai vertaaminen on hankalaa. THL:n avoimesta datasta puuttuu myös tämä tieto helposti luettavassa muodossa vertailujen tekemiseksi.

Vertaillaan vuotta 2020 ja 2021

Injektiopiikkien sanotaan olevan 95% tehokkaita vakavaa tautia vastaan. Nyt suuri osa kansasta on piikitetty yhden (yli 70%) tai kaksi kertaa (yli 50%). Kuolemien määrä on oletuksena vähentynyt siis dramaattisesti. Myös median mukaan tautitaakka on keventynyt merkittävästi.

John Hopkins yliopisto on kerännyt koko pandemian ajan maailmanlaajuista datapankkia koronasta ja sieltä voi ladata CSV-tiedoston kaikesta maailman tilanteesta koko ajalta. Oheisessa ladattavassa tiedostossa vain Suomen tiedot.

Ensimmäinen Suomessa tapahtunut koronakuolema tilastoitiin 21.03.2020.

Tarkastellaan samaa aikaväliä kahtena eri vuonna. 2020 kun rokotteita ei ollut ja 2021 kun piikitys on hyvässä vauhdissa.

Yksi: 21.03.2020 – 6.9.2020. Sillä ajalla tilastoitiin 336 kuolemaa.

Kaksi: 21.03.2021-6.9.2021 Sillä ajalla tilastoitiin 357 kuolemaa.

Vuonna 2021 on enemmän kuolemia kuin vuonna 2020. Mitä ihmettä, eikö rokotukset toimi? Tänä vuonna ohitetaan kirkkaasti vuoden 2020 tulos ja flunssakausi on vasta alkamassa!

Rokottamattomien pandemia

Lehdistössä on lanseerattu lääkärien suulla uusi termi “Rokottamattomien pandemia”. Jutuista saa sellaisen kuvan, että ainostaan rokottamattomat olisi vaarassa ja kuormittaisivat terveydenhuoltoa. Tarkastellaan mitä tietoa THL on antanut julkisuuteen. Tietoa rokotettujen ja rokottamattomien sairaalahoidosta ei tietenkään ole saatavilla avoimesta datasta. Miksi ihmeessä. Peitelläänkö jotain?

Vakavat tautitapaukset rokotetuilla

THL on kuitenkin hiukan raottanut tilannetta.

Ajalla 26.12.2020-18.8.2021 sairaalahoitoon on joutunut 290 kpl rokotettua THL:n mukaan. Näistä 97 tapausta on johtanut kuolemaan. Tämän tiedon perusteella rokotettu, joka saa taudin ja joutuu sairaalaan on paljon suuremmassa vaarassa kuin rokottamaton. Kuolema on seurannut 36%:ssa tapauksista jotka joutuneet sairaalahoitoon. Keskimääräinen kuolleisuus tehohoidon raportin mukaan tehohoitoon joutuneista potilaista oli keväällä 16%. Tässä on selkeä ja pelottava ristiriita. Paljonko rokotettujen tehohoitokuolleisuus on?

Laajamittainen piikitys alkoi helmikuussa, jolloin 2.5% oli saanut injektion. 1.3.2021 18.8.2021 saakka on tilastoitu kaikenkaikkiaan 331 kuolemaa.

Alkaako hahmottua? THL antamien tietojen mukaan rokotettujen osuus kaikista kuolemista on ollut (97*100/331)=29.3%! 331 kuolemaa, joista rokotettuja 97. Rokotettujen osuus väestöstä on ollut tarkastelujaksolla prosentuaalisesti aika pieni. Suhteessa siihen kuolemia on hurjan paljon rokotetuilla.

Our World in Data

Rokotekattavuus on noussut hiljalleen ajan kuluessa, mutta on päivän selvää, että piikki ei suojaa vakavalta taudilta tilastojen mukaan läheskään tai ollenkaan niin kuin annetaan ymmärtää.

Vahvistaako Israelin tiedot tämän?

Elokuussa Israelissa kuoli koronaan 607 ihmistä, joista rokottamattomia oli 218kpl (35.9%) yhden annoksen saaneita 14 (2.3%) tuplarokotettuja 313 (51.6%) ja kolme annosta saaneita 62kpl (10.2%). Kuolemista 579kpl (95.4%) tapahtuivat yli 60-vuotiaille.

Rokottamattomia kuoli 218kpl ja rokotteen saaneita 389kpl (1, 2 tai 3 annosta). Luvut on tarkistettavissa Israelin hallituksen tietojärjestelmästä osoitteessa https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/general

Tee näistä omat johtopäätöksesi. Kaikki tieto on linkeissä.

Hallituksen uusi hybridistrategia taitaakin ollapiilota, peitä, lokeroi ja harhauta!

Tämä ei siis ole oikeasti hallituksen uusi strategia, mutta näin se todellisuudessa oletettavasti tulee menemään.

PIILOTA

Tartuntalukuja ei enää tulla seuraamaan. Jonot testaukseen ovat nyt erittäin pitkiä, meidän alueella satojen metrien mittaiset jonot läpi päivän.

Nyt suositellaan, että tuplarokotetun ei tarvitse mennä testeihin, vaikka saisi flunssan oireita. Altistuessaan tuplarokotetun ei tarvitse jäädä karanteeniin. ROKOTETTUJEN TARTUNTOJA EI HALUTA TIETÄÄ EIKÄ EDES TESTATA!

PEITÄ

Vuoden 2020 maaliskuun jälkeen ei ole rutiniisti otettu influenssatestejä koronapotilailta. Lääkäreille on tuotu esiin, että keuhkokuvan perusteella voi päätellä kyseessä olevan korona. Kuva on ihan oikeasti suuntaa antava, mutta sen perusteella ei voi 100% tietää kyseessä olevan korona. Influenssa aiheuttanee ensi talvena sairastumisia, aivan kuten ennen koronapandemiaa. KORONAKUOLEMAT PEITTYVÄT Influenssaan!

LOKEROI

Koronapassilla lokeroidaan ihmiset. Tämä kuitenkin aiheuttaa sen, että sairaalaan joutuvat pääasissa tuplarokotetut ihmiset.

Mitä sinun mielestä seuraa, jos tartunnan saanut ihminen, joka kantaa normaalia suurempaa viruskuormaa hengitysteissään kokoontuu samaan paikkaan ihmisten kanssa, joilla tartunnan saadessaan on 27-kertainen riski sairastua vakavaan koronatautiin? No, siihen ei tarvitse olla lastentautien professori. SIITÄ SEURAA KAAOS!

HARHAUTA

Koko pandemian ajan THL, STM ja hallitus on kertonut kaiken läpinäkyvästi tai ainakin se on näyttänyt siltä. Kun tietoa lähtee hakemaan törmää siihen, että mitään tietoa ei saa. Et saa tietoa sairaalassa olevien potilaiden rokotusstatuksista ym. oleellisesta.

Tietopyyntö.fi sivuston kautta voi tehdä tietopyynnön viranomaiselle. Jos selaat pyyntöjä, juuri minkään ei ole vastattu ja jos vastaukset ovat tulleet ne ovat aika huvittavia.

Esimerkiksi pyyntö 12–15-vuotiaiden koronarokottamista työstävä työryhmästä on saanut pyydetyt kokouspöytäkirjat. Jos katsotaan asiakirjan tiedosta, koska se on luotu ja kuka sen on tehnyt, nähdään että kaikkien kokousten kokouspöytäkirjat on luonut 7.9.2021 samana päivänä sama henkilö, joka ei ole edes osallistunut kokoukseen. Pöytäkirjoja on siis kolme kappaletta, jokaisesta erillisestä kokouksesta viikkojen ajalta.

https://tietopyynto.fi/files/foi/5556/LastenKRARalatyryhmnkokous_25.5_VirallinenpyF6tkirja002.pdf

Katso koko pyyntö tästä

Se on se 80% rokotuskattavuus

Viimeisin harhautus tuli toissapäivänä. Sanna Marin linjasi aikoinaan, että jotta rajoituksia voi purkaa, vaaditaan vähintään 80% rokotuskattavuus. Seuraan tilannetta aika tarkasti ja uuden hybridistrategia julkistamisessa rokotuskattavuus oli pompannut muutamassa päivässä noin 10%:lla. Se ei voi pitää paikkaansa. Taaskaan ei valehdeltu mitään. Asiaa vain hiukan muokattiin. Katso alla oleva twiitti ja laita samalla InjektioPiikki seurantaan.

Entistä kovempaa markkinointia – suoraan Pfizerin myyntitykin suusta

Rokotetutkimuskeskuksen nykyinen johtaja Mika Rämet on kovana. Rajoitusten poistuessa rokottamattomia suojaa koronalta vain täydellinen eristäytyminen yhteiskunnasta. Kyseinen herra on saanut kunniakseen tehdä Pfizerin 6kk – 12-vuotiaiden k-piikki- kokeet ensimmäisenä maailmassa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008248208.html

Tutkimuksissa liikkuu suuret rahat ja rokotetutkimuskeskuksen entisellä johtajalla oli pieniä epäselvyyksiä talouspuolessa.

https://www.aamulehti.fi/rikos/art-2000007557556.html

Rämet valittiin laitoksen johtajaksi vuoden 2020 aprillipäivänä.

Rämet on oikeassa, korona jää kiertämään nuhaflunssana kuten muutkin koronavirukset ovat jääneet ihmiskunnan historian aikana.

Pallo on hukassa – ja se halutaan pitää siellä

Yksi maa on muutaman kuukauden edellä meistä, kuten on tullut selväksi. Siellä tuplarokotetut ovat pahassa vaarassa, kun piikkien teho on loppunut ja luonnollista immunitettia ei ole muodostunut ja/tai se on heikentynyt. Israelin tilanne tulee Suomeenkin, sitä ei voi enää välttää.

Tuleva kaaos

Olen puhunut kesästä saakka tulevasta kaaoksesta ja nyt siihen on aikaa enää pari kuukautta. Kolmen viikon välein tuplapiikitetty hoitohenkilöstö on nyt vaarassa sairastua laajalla rintamalla.

Israelissa kuolleet tuplapiikitetyt olivat 95%:sti yli 60-vuotiaita, joten harva hoitohenkilöstöstä menehtyy, mutta raju flunssa-aalto aiheuttaa suuren vajeen jo olemassa olevaan pahaan vajeeseen.

Jos taas ihmiset suostuvat ottamaan kolmannen piikin, se aiheuttaa vielä paljon suuremman vajeen poissaolojen muodossa. Vielä ei tiedetä kuinka kolmas piikki vaikuttaa, kun ei tiedetä edes ensimmäisen piikin pitkäaikaisvaikutuksia.

Onneksi Ruotsilla menee hyvin. Siellä on sairastanut taudin todetusti yli 10% väestöstä. Tegnell saattoi olla oikeassa.

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia”? Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

6 vastausta artikkeliin “Hybridistrategia: ”testaa, jäljitä, eristä ja hoida” on muuttunut – pian koittaa vapaus

 1. Oletpa tehnyt perusteellisen lukemisen arvoisen koosteen tilanteesta, josta ei tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Kuten tuosta, ettå:

  “Pelkkään nenänkaivamiseen on mennyt yli 2 300 miljoonaa!”

  Sitä paitsi osa rokotetuista on kuollut, monet saaneet vammoja ja oireita tietämättä kokeellisten rokotteiden pitkäaikaisvaikutuksista vielä mitään, liian monien voidessa olla pulassa myöhemmin.

  Nyt pitäisi keskittyä siihen, miten rokotetut voivat auttaa itseään selviämään hengissä ja pysymään mahdollisimman terveenä, kun sääli ei auta mitään, että on harhaan johdettuna mennyt ottamaan tuollaisen kyseenalaisen rokotteen. Riittääkö esimerkiksi piikkiproteiinin tukostaipumuksen kumoamiseen kalaöljy vai tarvitaanko jotain järeämpää konstia hiussuonten pitämiseksi auki keuhkoissa ja muualla.

 2. Loistava vaivalla tehty raportti, kiitos!
  Natsipassi tulee, se on varmaa. Ensin tarpeettomiin yleisötilaisuuksiin ja muihin kiekujaisiin, sitten kaupat, työpaikat, jne…

 3. https://high-fat-nutrition.blogspot.com/2021/05/feeling-experimental.html

  Linkin blogiin kommentoineen lääkärin (Dr Rob) mukaan rokote vuorovaikuttaa solun sytoplasman mikroRNAN kanssa lisäten mm. mikroRNA21:n tuotantoa. Lisääntynyt mikroRNA21 lisää A-influenssaviruksen replikaatiota, joten jos A-influenssa jyllää tulevana sesonkina, voi mahdollisesti olla teholla tungosta. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!

  1. Tänään julkaistu juttu “Vuosi sitten influenssa jäi saapumatta – tänä vuonna influenssakausi voi olla tavanomaista rajumpi” https://yle.fi/uutiset/3-12088413
   Infuenssa tulee oletettavasti tänä vuonna takaisin.

 4. Minusta pitäisi alkaa puhua kuolleiden sijaan menetetyistä elinvuosista. Vertaan siis koronaan ja “rokotukseen” kuolleita. Tein tästä nopean laskuharjoituksen.

  Tiedetään, että itse tautiin kuolleiden keski-ikä oli n. 82 v. En tiedä. mikä on “rokotettujen” uhrien keski-ikä, mutta jos vauva kuolee niin katsotaan. Vauva voisi elää 80 vuotta, joten se on menetetyt elinvuodet. Oletan, että koronaan kuollut voisi elää vielä 2 vuotta. Silloin yhtä menehtynyttä vauvaa kohden tarvitaan 40 tautiin kuollutta, että saadaan sama menetettyjen elinvuosien lukumäärä.

  Onkohan mistään saatavissa rokotuksiin kuolleiden ikätilastoa? Jos keski-ikä olisi esim. 40 v. niin näyttäisi aika pahalta sekin “rokotteiden” turvallisuuden kannalta.

 5. Miksi tarvitaan koronapassi, jos kerran rokotetut ovat turvassa ja rokottamattomat ovat vaarassa? Ei oikein käy järkeen. Ketä siis koronapassilla suojellaan ja keneltä? Kuka siitä hyötyy?

Vastaa