Intian ihme – onko se ihme?

brown ganesha figurine
Lue ääneen tämä artikkeli

Muistatteko, kun Intiasta tuli hirveitä uutisia? Deltavariantti oli vallannut Intian ja ruumiita kellui Ganges- joessa. Deltavariantin pelättiin tulevan Suomeen. Onneksi kuitenkin mRNA-injektioiden kerrottiin torjuvan myös tätä varianttia äärimmäisen hyvin. Miten Intialla on mennyt? Ovatko kaikki intialaiset kuolleet Deltavarianttiin?

Intian koronan torjunnan historiaa

Intiassa on 1.38 miljardia asukasta. Vertailun vuoksi, Suomessa on 0.005 miljardia asukasta. Intia on siis varsin suuri maa, varsinkin jos vertaa Suomeen. [1]Intiassa väestöntiheys on 455 neliökilometrillä. Suomessa vastaava luku on 18,2 neliökilometrillä.

Jokainen varmasti tajuaa nähtyään luvut, että Intiassa koronan kaltainen kulkutauti aiheuttaa huomattavasti suuremman ongelman, kuin äärimmäisen hygieenisessa ja harvaan asutussa Suomessa.

Intian rokotekattavuus

Intiassa rokotekattavuus on hyvin huono verrattuna Suomeen. Selittääkö se Deltavariantin hirvittävän leviämisen Intiassa? Jatketaan vilkaisemalla Intian koronahistoriaa.

Pfizer ja Intian epäonnistuminen

Reuters uutisoi 5. helmikuuta 2021 [2]Pfizerin luopuvan Intian rokotehakemuksestaan sen jälkeen, kun Intian terveysviranomainen halusi paikallista testausta. Intian viranomaiset halusivat itse selvittää, onko rokote turvallinen ja tuottaako se immuunivasteen kansalaisissaan.

Pfizer drops India vaccine application

Jos testaatte tuotteemme – emme myy sitä teille!

Pfizer siis luopui 1380 miljoonasta asiakkaasta, koska Intia olisi testannut sen tuotteen. Se ei halunnut, että kukaan testaa, miten mRNA-injektio oikeasti toimii tai että joku näkee laboratoriossa mitä mRNA-injektio sisältää. Jälkeenpäin ajateltuna asia vaikuttaa hyvin oudolta ja hyvin epäilyttävältä.

Ajattele, Pfizer ei myynyt Intiaan ollenkaan mRNA-injektioita, koska Intia halusi selvittää, mitä ne sisältävät ja kuinka tehokkaita ne ovat!

Suomessa kukaan ei tiedä mitä ihmisiin pistetään!

[3]Kukaan Suomessa ei tiedä, mitä mRNA-injektiot sisältävät” – artikkeli kertoo miten Suomessa toimitaan. Miljooniin suomalasiin on injektoitu ainetta, minkä sisältöä kukaan viranominen ei ole tarkistanut kertaakaan laboratoriossa, eikä tarkista.

Päinvastoin, Euroopassa on rajoitettu pääsyä sellaisen tutkimuslaitteiston pariin, joilla asiaa voisi selvittää omatoimisesti.

Intia ei suostunut moiseen puoskarointiin ja mahdolliseen kansalaisten vahingoittamiseen. Maksaako se siitä nyt kovan hinnan? Katsotaan.

Intian rokotteet

Olemme olleet ja olemme yhteydessä Intian terveysministeröön. Asia liittyy koronan enneltaehkäisyyn ja hoitoon sekä detox-hoitojen toteuttamiseen Suomessa. Sieltä kuulimme, että Intia valmistaa itse kaikki kansalaisilleen annettavat COVID-19- rokotteet. Yhtään ulkomailta tuotua mRNA-injektiota ei ole annettu Intian kansalaisille.

Intian rokotteet

Intiassa käytetään kahta erilaista rokotetta. [4]COVAXIN® – Indias First Indigenous COVID-19 Vaccine on perinteinen inaktiovoitua virusta sisältävä rokote. Toinen annettava injektio on Serum Institute of India valmistama [5]COVISHIELD™.

Europaassa COVISHIELD™ vastaa Vaxzevria injektiota. Euroopassa AstraZeneca Vaxzevria on aiheuttanut paljon ongelmia ja se onkin vedetty markkinoilta monessa maassa tai annetaan vain tietylle ikäryhmälle.

Intiassa asiantuntijat suosittelevat myyntilupaa Covishield ja Covaxin tuotteille tammikuussa 2022. Intian terveysministeriön mukaan rokotteiden haittavaikutuksia on hyvin vähän.

Miten Intiassa on mennyt?

Intia ei siis suostunut injektoimaan kansaansa ulkomaisella mRNA-injektiolla ilman omia testejä. Pfizer ei suostunut siihen ja kauppa jäi tekemättä. Intia kehitti oman perinteisen rokotteen ja valmistavat toista lisenssillä kotimaassaan ja varmistavat näin sen sisällön. Intia on valtava maa, siellä on valtava väkitiheys verrattuna Suomeen ja lisäksi huono rokotekattavuus itsetehdyille rokoteille. Niitähän ei ole lääketehtaiden toimesta tutkittu tehokkaiksi ja turvallisiksi.

Katsotaan koko COVID-19 historiaa verrattuna muihin maihin. Intian koronatilastoja julkaistiin medioissa Deltan paniikin lietsomisen aikana. Oletetaan, että tilastot pitävät paikkansa myös nyt.

COVID-19 tartunnat koko pandemia ajalta

Kuvaajassa on vain muutamia länsimaita. Luvut ovat suhteessa miljoonaan, joten ne antavat hyvän kuvan todellisesta tilanteesta. Muistatteko kesän 2021 Deltavariantti- paniikin, jota valtamedia suitsutti muutaman viikon ajan? Se oli todellisuudessa niin pieni, että sitä on vaikea erottaa Intian käyrältä. Mutta mikä on kuolleisuus?

COVID-19 kuolemat koko pandemia ajalta

Intiassa COVID-19 kuolemat ovat olleet hyvin vähäisiä verrattuna Euroopan maihin. Näyttää siltä, että Euroopan maat ovat maksaneet ja tulevat maksamaan kovan hinnan siitä, että injektoivat täysin tuntematonta ainetta kansalaisiinsa. Intiasta korona on käytännössä kadonnut!

Mitä Intia teki kun pandemia alkoi?

Intiassa on vanha perinnelääketiede nimeltään Ayurveda. Ayurvedaa kutsutaan Intian kruununjalokiveksi, ja sitä varten on perustettu maahan oma ministeriökin. WHO lukee ayurvedan yhdeksi niistä täydentävistä hoitomuodoista, joiden käyttöä rinnakkain länsimaisen lääketieteen kanssa tulisi kehittää edelleen.

Intian terveysministeriö antoi suositukset, joka sisälsi ayurveda-yrttirohtoja, ja jopa 86% intialaisista otti yrttivalmisteet ja muut ohjeet käyttöön osana ennaltaehkäisevää COVID-19 hoitoa.

Myös ivermektiini- niminen lääke sisältyi kotipakkaukseen joissain liittovaltioissa. Ministeriön tutkimusten mukaan Ayurveda oli kuitenkin hyvin suuressa osassa COVID-19 torjuntaa.

Ennaltaehkäisy ja varhainen hoito tärkeässä osassa

Intia alkoi siis aktiivisesti informoimaan kansalaisiaan siitä, miten immuunipuolustusta parannetaan ja lisäksi mitä lääkkeitä kannattaa syödä jos saa tartunnan. Koteihin jaettiin pakkauksia, jotka sisälsivät ivermektiiniä, doksimysiiniä ja sinkkiasetaattia tartunnan varalle. Ennaltaehkäisy ja varhainen hoito oli ja on tärkeässä osassa Intian koronapandemian hoitoa.

Mitä Suomessa tehtiin?

Suomessakin tiedettiin jo varhaisessa vaiheessa, että D-vitamiinilla on tärkeä osuus vakavan COVID- reaktion kohdalla.

Jopa [6] yhdeksän kymmenestä tehopotilaasta on matalilla D-vitamiiniarvoilla. Tutkimusten mukaan jo alle 50 nmol/l arvot alkavat nostaa tehohoidon riskiä merkittävästi. Alla kuvakaappaus Vitamin D Deficiency and Outcome of COVID-19 Patients -tutkimuksesta.

Ruokavirasto valvoo ravintolisien markkinointia

Suomessa ruokaviraston 31. maaliskuuta 2020 antamalla määräyksellä kiellettiin kaikki ravintolisien markkinoiminen koronaviruksen ehkäisyyn. Alla lainaus ruokaviraston artikkelista 31.04.2020.

[7] Ravintolisien ja muiden elintarvikkeen lääkkeellinen markkinointi on ehdottoman kiellettyä. Elintarvikkeen ei saa väittää parantavan tai ehkäisevän sairauksia eikä niiden markkinointi siten ole sallittua myöskään koronaviruksen hoitoon tai ehkäisyyn.

Elintarvikealan toimijoiden myymiin, markkinoimiin tai jakelemiin elintarvikkeisiin tai niiden ainesosiin liittyvä lääkkeellinen markkinointi tulee lopettaa välittömästi.  Elintarvikkeiden lääkkeellinen markkinointi tulee lopettaa välittömästi.  Lainsäädännön vastaiset tiedot tulee poistaa kaikilta nettisivuilta, kaikkialta sosiaalisesta mediasta, mainoksista sekä kaikista muista mahdollisista materiaaleista. Myöskään kertomusten, kuluttajakokemusten, tieteellisten tutkimusten, tutkimusviitteiden, kuvien, videoiden tai äänien kautta kuluttajalle ei saa luoda mielikuvaa, että elintarvikkeella tai sen ainesosilla olisi lääkkeellisiä ominaisuuksia.”

Ruokavirasto 31.04.2020

Lisäksi Suomeen perustettiin erilaisia yhdistyksiä valtion tuella, esimerkiksi Vastalääke ry lobbaamaan ravintolisiä vastaan ja kumoamaan niistä tehtyjä tieteellisiä tutkimuksia.

Juhani Knuuti on Turun yliopiston, Åbo Akademin ja Tyksin yhteisen valtakunnallisen PET-keskuksen johtaja ja professori. Hän on yksi suurimpia D-vitamiinin dissaajia. Karoliina Knuuti istuu Vastalääke ry toimituskunnassa. Sivuston artikkelien tuotantoon on saatu rahoitusta lisäksi opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Miten ivermektiini? Lääke, joka estää 5000-kertaisesti SARS-CoV-2 monistumisen.

Sen tuoteselosteeseen laitettiin jo hyvissä ajoin varoitus, mitä mikään muu lääke ei sisällä. Lääkäreiltä otetiin näin pois mahdollisuus määrätä sitä ilman pelkoa Valviran aiheuttamista ongelmista.

Kuten huomaatte, suomalaiset viranomaiset ovat määrätietoisesti toimineet ennaltaehkäisyä ja varhaista hoitoa vastaan! Kaikki toiminta on perustunut rokotekattavuuden nostamiseen ja se on mennyt niin pitkälle, että suomalainen terveydenhuolto on tuhoutumassa sen varjolla.

Laboratoriossa tehty virus?

Nyt on paljastunut, että virus sisältää syöpää aiheuttavaa MSH3- sekä HIV- sekvenssiä. Mahdollisuus niiden luonnolliselle syntymiselle on 1/100000000000.

Kaiken lisäksi ruotsalaistutkimuksessa on selvinnyt, että [8]piikkiproteiinia koodaava materiaali käänteiskopioituu ihmisen genomiin, mistä seuraa mahdollinen pitkäaikainen synteesi. Kansankielellä: mRNA-injektio muuttaa ihmisen perimää ja piikkiproteiinin eritys jää pysyväksi. Ruotsalaistutkimus on In Vitro (tehty ihmisen soluilla). Lisää tutkimuksia tarvitaan.

Testimateriaalia on paljon. On vaikea löytää ihmistä, joka ei olisi saanut mRNA-injektioita elimistöönsä.

Ja muuten, Moderna kehitti “rokotteen” SARS-CoV-2:sta vastaan vain kahdessa päivässä. Aikamoisia seppiä!

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Väestöntiheys eri maissa https://tilastokoulu.stat.fi/verkkokoulu_v2.xql?course_id=tkoulu_vaesto&lesson_id=13&page_type=sisalto&subject_id=8

[2] Pfizer drops India vaccine application after regulator seeks local trial https://www.reuters.com/world/india/exclusive-pfizer-withdraws-application-emergency-use-its-covid-19-vaccine-india-2021-02-05/

[3] Kukaan Suomessa ei tiedä, mitä mRNA-injektiot sisältävät https://injektiopiikki.com/2022/02/21/kukaan-suomessa-ei-tieda-mita-mrna-injektiot-sisaltavat/

[4] COVAXIN® – Indias First Indigenous COVID-19 Vaccine https://www.bharatbiotech.com/covaxin.html

[5] COVISHIELD™ https://www.seruminstitute.com/product_covishield.php

[6] Vitamin D Insufficiency May Account for Almost Nine of Ten COVID-19 Deaths https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33260798/

[7] Elintarvikkeiden markkinoiminen koronaviruksen ehkäisyyn tai hoitoon tulee lopettaa välittömästi https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/uutiset-elintarvikealalta/elintarvikkeiden-markkinoiminen-koronaviruksen-ehkaisyyn-tai-hoitoon-tulee-lopettaa-valittomasti/

[8] Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73

2 vastausta artikkeliin “Intian ihme – onko se ihme?

  1. Tämän sivuston ylläpidolle kuuluu suuri kiitos tietoisuuden lisäämisestä! Asiallista ja informatiivistä, yksinkertaisenkin on helppo ymmärtää ja jos ei, ei ymmärrä mistään mitään.

    Arjessa törmää lähes päivittäin ihmisiin joilla ei ole hajuakaan muusta kuin valtamedian levittämästä virallisesta propagandasta. Kun heille avaa hieman todellisuutta, on helppo havaita, kuinka ihmismieli haluaa kieltää kuulemansa joka on vastoin aiempaa kuultu/opittua. Kuitenkin haitat ovat jo kaikkien nähtävillä näistä piikeitä mutta todellisuus on ehkä liian kipeä hyväksyttäväksi?

    1. Juurikin näin. Valitettavasti totuus polttaa liikaa tässä vaiheessa. Monet ovat puhuneet rokottautumisen puolesta pitkän aikaa, luottaen valtamediaan. Monet ovat myöski puhuneet rokotteiden puolesta ja läheisiä on menehtynyt mahdollisesti rokotehaittoihin.

Vastaa