Triplaepidemia

Kuuntele artikkeli

Valtamediassa puhutaan nyt kuinka loppuvuodesta Suomessa on triplaepidemia. Silloin korona, RS-virus ja influenssa riehuvat samanaikaisesti. Kuinka he voivat sen tietää ennakkoon ja miksi RS-virus muuttuu aikuisille vaaralliseksi? Minä kerron sen teille nyt.

Tärkeät kirjoitukset

Kirjoitin alkuvuodesta 2023 kolme mielestäni hyvin tärkeää ”hypoteesia”. Nyt on todettu, että ne olivat totta. Laitan tämän artikkelin loppuun linkit niihin ja ne kannattaa lukea kokonaan, koska ne ovat hyvin paljastavia. Lainaan niiden tekstejä tähän, niin ymmärrätte missä mennään.

Nanopartikkeli

modRNA-koodi, joka ujutetaan ihmisten soluihin, on PEG-2000 nanolipidin sisässä. Kyseinen nanolipidi on sellainen, että se tunkeutuu veriaivoesteen läpi, joten modRNA-koodi pääsee siten myös aivoihin. EMA asiakirja osoittaa, että se säilyy tärkeissä elimissä noin kuuden viikon ajan injektiosta ja keräytyy kaikkiin tärkeisiin elimiin.

Ei ole väliä onko injektio osunut laskimoon vai onko se annettu asianmukaisesti lihakseen. Keräytyminen on yhtä suurta kummassakin tapauksessa. Injektiossa on miljardeja nanopalleroita ja niiden koko on hyvin pieni. Keuhkoverenkiertoon joutuessaan niitä hengitetään uloshengityksen mukana ympäristöön.

Lyhyesti: Injektion jälkeen sinussa kiertää noin kuuden viikon ajan nanolipidiä, joka saa aikaan patogeenin muodostuksen omissa soluissa.

Ψ-niminen ribonukleiinihappo

Katso Mika Rämetin kertomus kuinka soluista tehdään viruksen monistuskoneita.

Lähde: Youtube

Tollin kaltaiset reseptorit (TLR) solussa vahtivat, että solun sisään ei pääse vierasta RNA:ta. Solu lopettaa proteiinin tuotannon tai pyrkii menemään apoptoosiin (solukuolemaan), jos vierasta RNA:ta (virus) tunkeutuu solun sisään.

Pseudouridiini (Ψ) on vaihdettu uridiinin tilalle, jotta solujen tollin kaltaisten reseptoreiden toiminta estetään ja soluista tehdään piikkiproteiinitehtaita tämän avulla. Ne alkavat tuottamaan mitä tahansa solun sisään päässeen RNA:n koodaamaa proteiinia. Solun puolustus viruksia kohtaan on siis blokattu mRNA-injektiossa olevan Ψ:n avulla.

Tollin kaltaiset reseptorit ovat immuunijärjestelmämme tärkeimpiä elementtejä, ja ne olisi pidettävä toiminnassa, jotta synnynnäinen immuniteetti säilyisi terveenä. Injektion jälkeen ne ovat poissa pelistä noin kuuden viikon ajan. RNA-viruksilla on vapaa pääsy solujen sisään ja solut alkavat monistaa niitä, koska tärkein puolustus on blokattu mRNA-injektiolla.

Triplaepidemia

Koronatartunnat lisääntyvät voimakkaasti, erityisesti sairaalahoitoon joutuneiden potilaiden määrä on kasvanut. HUSin infektiosairauksien apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen korostaa, että koronavirusepidemia ei ole kadonnut ja erityisesti ikääntyneet ovat edelleen suurimmassa vaarassa.

– Odotamme, että loppusyksystä alkaa triplaepidemia, joka tarkoittaa koronan rinnalla influenssaa ja RS-virusepidemiaa, Ruotsalainen kertoo.

Lähde: YLE

RNA-virukset

RS-virus (respiratory syncytial virusRSV) on paramyksoviruksiin kuuluva RNA-virus.[1] Influenssaviruspartikkeli kantaa mukanaan myös RNA:sta riippuvaista RNA-polymeraasikompleksia, jonka avulla virus voi kopioida genominsa.[2] Koronavirukset(Orthocoronavirinae, aik. Coronavirinae) on ihmisillä ja eläimillä tauteja aiheuttavien RNA-virusten heimo, joka muodostaa alaheimon Coronaviridae-heimossa.[3]

Varianttipiikki

Alan ammattilainen postasi X-viestipalveluun alla olevan kuvan. Sitä injektoidaan nyt ihmisiin, se on variantti XBB.1.5- modRNA-injektio. XBB.1.5 on variantti jota ei enää juurikaan ole. Sen kehittämät vasta aineet ovat vääriä. Ne voivat lisätä taudin tehokkuutta.

Lähteet: Anu X-viestipalvelu | Nebraska Medicine

Olen kirjoittanut mitä tapahtuu, jos vasta-aineet ovat vääriä artikkelissa ”Antibody enhanced disease – vasta-aineen vahvistama tauti”. He pistävät nyt vanhentunutta modRNA-injektioita täysin tietoisesti.

Miksi on odotettavissa triplaepidemia?

modRNA-injektioiden myötä ihmisten tollin reseptorit blokataan. Kaikilla RNA-viruksilla on vapaa pääsy solujen sisään, jotka on muutettu virusmonistustehtaiksi PEG-2000 ja pseudouridiininin (Ψ) avulla vähintään kuuden viikon ajaksi injektiosta.

Kiertävät RNA-virukset tulevat siis aiheuttamaan triplaepidemian. RS-virus ei ole ollut aikaisemmin vaarallinen aikuisille, se on ollut lastentauti.

He tietävät, että RNA-virukset saavat vapaan pääsyn injektioitujen elimistöön ja kertovat sen jo ennakkoon, jotta saisivat ihmisiltä ”hiljaisen hyväksynnän”.

Jaa tämä artikkeli:

Lue lähdeartikkelit, jotta saat kokonaisvaltaisen kuvan tilanteesta:

One-Time
Monthly

Tee kertalahjoitus

Tee kuukausilahjoitus

Valitse summa

€5,00
€10,00
€25,00
€5,00
€10,00
€25,00

tai kirjoita summa


Tee lahjoitusTee lahjoitus

Lähteet:

[1] RS-virus https://fi.wikipedia.org/wiki/RS-virus

[2] Influenssa https://fi.wikipedia.org/wiki/Influenssa

[3] Koronavirukset https://fi.wikipedia.org/wiki/Koronavirukset

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading